- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
saolun anladiginiz icin gelismeleri yazcam simdi baska sayfaya yazamadim buraya yaziyorum cookkkkk kotuyum cokkk bugun hatta belki bi iki saat kadar once gorumcemin kiziyla cokk kotu kavga ettik obana ben ona saydirdik sonrada gorumcem bana msjardina msj yagdirdi hayatimda valla hicbu kadar hakarete ugramadim simdi size soruyorum bu kizin yaklasik bi 6ay once bi oglanla samimiyetini gordum ben gorumcemle kocasi bosanmis bir ikindin gorumcem evde yokken kiz oglanin birini arkagarajdan eve katmaya calisiyodu ve benim gordugumude gordu olaylar bugun oldu bende babana sikayet etcem soliycemdedimenistede saolsun anlayislibiridir ama asla kizinin budavranisini kabullenmez ben bunu babasinadiyimmi cunku bana cemkirdiginde bende bu kozu kullandim daha cokbagirdi bana ama hep sacmaladi sesi titredi sadece korktugunu belli etmek istemedi bana karsi sizce diyimmi babasina yoksa demesem gene bana bulasirmi nolur davranis psikolojisini anlayanlar acil yazsin bana bana dediki de babamelinde kanitolmadan sana inanmaz die yazdi eve geldi bagiristik ben ustune yuruyunce az gericekildi konusurken burnu falan sisti boyle sesi titredi giderkende kapinin yaninda kova vardi ona vurdu bu ne anlama geliyo yardimlutfen
Bu görünce tam Zııır deli:)
Istesen sana yazdığı msjlari babasına okuta bilirsin, senin delillin onun sana yazdığı msjlar

Ama yerinde olsam beklerdim! Söylersen o artık başinin belası, ofkesinden kudurur, daha neler yapar! Huzurunuzu tamamen koparir.
Sen söylemedigin sürece o korkudan sana bundan sonra bir şey yapamaz bence:) biraz çekilir.
Kiz desene sana söylemeyecekdim ama sizi gördüğümde hemen telefonla resminizi çektim, ödü patlar herhalde

Gerci öğle dengesizse belki hiç çekinmez.
Neyse ama bence bu gördüklerin ve o msjlar senin en uyi silahın ola bilir. Zadece tehdit eder korkutursun, senden uzak dursun diye! Ama sakin söyleme yoksa yine sen pis olursun!
O kiz cidden deli galiba.
Hem o kiz nasıl yine evine girdi?
Kapatsana şu kapını, garajinı!? Çok Merak ettim ya, kaç yaşında bu zır deli?
Son düzenleyen: Moderatör: