• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim, mahvoldum

Eşin sonradan görme mi ?
Genelde onlar böyle olur
Sanki herkes çalışıyor da bir sen mi çalışmıyosun
Örneğin annesi çalışıyor mu ? Babası eve bakmıyor mu ? Her gün karısının başına mı kakıyormuş ?
Nedir yani bu tantana.

Neyi imzaliyor?
Belçika'nın kadin haklari ve koruma haklarida çok geniş olmali..
Bu yönden kanuna sonsuz güvenim var.
Fakat eşi ikinizede zarar vere bilir.
Yardim etiği kişinin kim olduğunu bilmemesi gerekiyor.
Ayrica konu sayibi emin olmadan bir şey yapmayin, bir sinirle şuan böyle emin görüne bilur.
Bu yüzden iyi konuşup, anlaşmak gerekiyor.
Gerçi emin olmazsa, sonradan dönse bile, bir şey değişmez.
Zadece adamin gözü korkar! Yanluz ve saf olmadığını anlar..

cnm gitse dönse bişi değişmez adam aynı adam denenmiştir tarafımızdan gitti bak kuzu kuzu döndü der bitircek başka çare yok bana göre...

Eşin sonradan görme mi ?
Genelde onlar böyle olur
Sanki herkes çalışıyor da bir sen mi çalışmıyosun
Örneğin annesi çalışıyor mu ? Babası eve bakmıyor mu ? Her gün karısının başına mı kakıyormuş ?
Nedir yani bu tantana.

yok sonradan gorme degil hatta kayinpederim coook zengin hem turkiyede hemde burda ya simdi benimesimler 7 kardes ve benimkayinpederim sadece erkek evlatlarinisever dusunur bunabenim esimde dahil kizcocuklarini oldum olasi kabul etmez aslinda onceden gene biraz severmis kizlarini ama ne zaman el oglugirdi iceri ozaman hepsinden sogumus gercektende oyle ama gozumle cok sahitoldum kayinpederi asla kale almazlar geldiginde falan buraya asla elopmeye gelmezlerdi hanisimdio konuda kayinpederim hakli ne yalansoyliyim kayinpederimde varlikli olunca 2oglu var biri esim biride abisi esimin uzerindeki mallari hep esimle abiye yapiyo kizlara bisiy vermiyo damatlardan dolayi tbi buyuk olarak abi daha fazla oluyo ama esim malla filan hicilgilenmez malci degildir yani babam bana sunu vermis bunu vermemis demez oyuzden kayinpederimin sirf bu tutumundan dolayi kizlari gelinlere manevi iskence gostermek istiyo buyuk eltime yanasamiyolar ama cunku abileri var basinda bide o bisi olsun hicbisi demez direkt abiyesoler o ezdirmez yani karisini hatta tirstiklarindan abinin evine bile gidemezler ee noluyo benim esimde beni ezince olan hinclarini benden aliyolar bana esimden ici sen onu kandir mallardan bizede versinler diyecek kadarda deli cesaretlerine sahipler bunu esimede diyemiyolar tbi ben bigunbunaldim kayinpederim burdaykendemistim baba kizlarinada mal ver yoksa arada gelin oldugum icin ben eziliyorum dedim oda asla ama asla vermem dedi ben damatlarim kadar saygisiz birilerinigormedim hepsibirbirinden bk dedi yani anliycaginiz kayinpederimin bana gore damatlarindan hakli ayrimciligi yuzunden kabakbenim basima patliyo yanlis anlasilmasin tbikide malvercek ama kayinpederim kizlarinin da vaktizamaninda coksaygisizliginigordugunu soyluyo ben bu mallari disimletirnagimlakaziyarak yaptim damatlara veripte sattirtamam dedi kizlarida oyuzden kayinpederime oyuzden sinirli

biliyorum eşinin yanında durmadığını malum dernekten aradıktan sonra durucak inş. o zaman başkaları da sana zarar veremez..

bence eşin etkilenir felanca dernekten aranınca, ama şöyle birşey var, bir anda sinirlenip sana zarar vermeye kalkmasın. telefonda eşinizin durumunu takip edeceğiz felan denilsin.

isteseydi kendisini polis eşiliğinde ülke dışına çıkarırdık ancak eşiniz sizden boşanmayı istemiyor durumu da açıklansın ki adam senin kaçacağın gideceğin korkusundan uzaklaşsın. seni ev hapsinden çıkarsın. arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
QUOTsali gunu aricak kizilcaaaa esim benim ynimdadurmuyo amabeni desteklemiyo

biliyorum eşinin yanında durmadığını malum dernekten aradıktan sonra durucak inş. o zaman başkaları da sana zarar veremez..

bence eşin etkilenir felanca dernekten aranınca, ama şöyle birşey var, bir anda sinirlenip sana zarar vermeye kalkmasın. telefonda eşinizin durumunu takip edeceğiz felan denilsin.

isteseydi kendisini polis eşiliğinde ülke dışına çıkarırdık ancak eşiniz sizden boşanmayı istemiyor durumu da açıklansın ki adam senin kaçacağın gideceğin korkusundan uzaklaşsın. seni ev hapsinden çıkarsın. arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu konuda.[/QUOTE]

aaa evet begendim bu fikri kesinlikle onuda dsin kizilca ama esimin kaba kuvveti yoktur kesinlikle sadece coksinirlenirse yada ben giciklik yaparsam kolumu sikmaya calisir evet siddet siddettir ama esimin bana yaptigi bu zamana kadarki enbuyuk siddetibudur psikolojik siddet haric

ben bayılıyorum bu beynimizin işleyiş şekline :1: erkeklerin aklına gelmez böyle şeyler. düşünsenize onlar da böyle şeyler yapıyolar. haha düşünmesi bile komik.

inşallah bu plan işe yarar da, eşinle aran bal kaymak olur.

konuyu sürekli takip ediyorum umarım plan işe yarar artık yaa tubaseyma da rahatlar kocasının kanatlarıı çıkarr artıkkk ortaya :18:

Tugbaya ulasamiyorum telefondan telefonu kapali
bu arada tugbanin esiyle konustum
ben bilirim nasil heyecan yaptim boncuk boncuk ter doktum
cok sasirdi esi ne diyecegini bilemedi
sonra biraz biraz acilmaya ve konusmaya basladi
ve kesinlikle ayrilmak istemedigini tugbanin cok bunaldigini bundan boyle
gereken destegi verecegini onunda cok bunaldigini maddi manevi anlatti durdu

ve ben

"esinize barodan avukat tutup ve turk bir tercumanla bosanma davasi icin
ve turkiyeye gidebilmesi icin yardimci olacagiz ve boyle bir seye adim atmadan once
polise bildirecegiz durumu. Cocuk alti yasindan kucuk oldugu icin esinizde kalacak
ve tabii maddi manevi tazminat ve nafaka hakki oldugu icin pek sorun yasamaz tugba hanim"
dedim
ama biz kendi aramizda hal ederiz ben bosanmak istemiyorum ki dedi
o zaman gelecek ayin 11'ne kadar anlasin ben tekrar arayacagim tugba hanimin ve sizin bir sikayetiniz yoksa
birbirinizden olayi kapatiriz aksi halde
polisi araya koyacagiz dedim
cok uysal yorgun ve urkekti ve kesinlikle ders aldi diyorum
yarin belli olur gerci

ablalariniz kardesleriniz yigenleriniz babaniz elbetteki sizi ziyare gelebilirler
fakat siz olmadiginiz zaman izinsiz eve girme hakkina sahip degiller
sizin eviniz oldugu kadar esinizin evi
ve sen benim elimin kirisin gibi laflar sarfetmissiniz bunlar tamamen psikolojik siddet
esinize bu sekil davranma hakkina sahip degilsiniz
esiniz ve cocugunuz sizin sorumlulugunuz altinda
belirli bir zaman sonra cocugunuz buyudugunde esiniz dil kursuna gitmeli
oturumunu sosyal haklarini kazanmali bunlari sizin yapmaniz gerek
ama yapmam diyorsaniz biz yardimci oluruz dedim
hayir hayir yardimci olacam ben zaten dedi

ve ben

ve turkiyeye gidebilmesi icin yardimci olacagiz ve boyle bir seye adim atmadan once
polise bildirecegiz durumu. Cocuk alti yasindan kucuk oldugu icin esinizde kalacak
ve tabii maddi manevi tazminat ve nafaka hakki oldugu icin pek sorun yasamaz tugba hanim"
dedim
o zaman gelecek ayin 11'ne kadar anlasin ben tekrar arayacagim tugba hanimin ve sizin bir sikayetiniz yoksa
yarin belli olur gerci

ahahahahha yemin ederim biz kadınlardan korkulur :D

Sen tubanın arkadaşı gibi mi aradın yoksa bir yetkili gibi mi :D

ve ben

dedim
yarin belli olur gerci

Oh iyi olmuş :1:
Ağzınıza sağlık

ahahahahha yemin ederim biz kadınlardan korkulur :D

Sen tubanın arkadaşı gibi mi aradın yoksa bir yetkili gibi mi :D

ailevi konularda yetkili kurumda çalışan bir personel gibi arayacaktı. plan öyleydi.
inşallah işe yaramıştır :))

ailevi konularda yetkili kurumda çalışan bir personel gibi arayacaktı. plan öyleydi.
inşallah işe yaramıştır :))

İnşallah :)

Cok zekice :) benim korkum eşinde ters tepmesiydi ama o da yemiş belli :D

Yurtdışında böyle şeyler cok etkili, bizde karakoldan arıyorum desen "sana ne la benim karım, döverim de severim de" derler :1:

yetkili gibi konustum

su an daha detayli yazamiyorum

yarin ne olacak merak ediyorum

hemen tugbayi aramis esi panikle bakalim artik

arkadaslar matematikte 500derecelik biaciyok ama bir insan besyuzderecedonermi resmen dondu ya hatta varya ben bile sokoldum ne kadar etkelienmisyaaa bana diyoki tmm sende bunaldinhaklisin deyiscemtamam arama bidaha okadini diyo ya gulmemek icincokzor tuttumkendimi sestonu bile degisti inanirmisiniz kizilca allah senden yuzbinlerce kez razi olsun bukadar rahatliycagimi inan bilmiyordum buraya ilk uye oldugumda ne kadar sikintiliydimsimdinekadar mutluyum tesekkurlerhepinizeeeeeeeeeeeeeeee

hadi gözün aydın. eşine söyleyeyim deme bunları ne bugün ne de ileride.

var mı başka aranacağı olan arkadaşlar :)

saolun guvenmeye calistiginiz icin evet o gun sagolsun kizilca hanim hemen beni aradi ve bir plan yaptik akillica ve kimseyi tehlikeye atmiycak bir plan bu kizilca hanimesimi arayip konsolustan aradigini ve burda kadin haklari dernegi gibi bir kurulusun adinivererek beni esime karsi savuncak ve insallah rabbinmin izniyle ise yariycak

konuyu tam okuyamadım sonlarını ama sole bı goz attım kızılca esını aramış galıbaesının davranıslrı degıstımı sna karsı ve o kısıler sana ole davrandımı esın buna tepkı gsterdımı. yazdıysan k.kma tam okumadıum knuyu.

konuyu tam okuyamadım sonlarını ama sole bı goz attım kızılca esını aramış galıbaesının davranıslrı degıstımı sna karsı ve o kısıler sana ole davrandımı esın buna tepkı gsterdımı. yazdıysan k.kma tam okumadıum knuyu.
yok henuz onlara tepki gostermedi

Back
X