• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim, mahvoldum

tekrar arayip kontrol edecegim dedigimde
aslinda gerek yok biz cozecegiz hepsini diye cevap verdi
ben hayir biz emin olmak zorundayiz
ucak bileti, tercuman, avukat bunlari hepsini karsilariz
bu bizim hizmetimizdir ama sizinde bir sikayetiniz varsa sizede yardimci oluruz
dedigimde
yok yok benim sikayetim yok ben sadece strese girdigim icin
tartisma cikinca sinirden soyluyorum yoksa oyle sey olurmu
dediginde icimde bir merhamet olustu adama karsi :)

kapatir kapatmaz tugbayi arayip ilk tepkisi "kadin beni hakli buldu" demek olmus :)

ailesine tepki gosterirmi bilmem ama
ben siz yokken zorla evinize giremezler o ev
esiniz sizin ve cocugunuzun evi siz yokken
esinizin kontrolu altinda
ne demek garajlardan zorla girmek?

ya onlar benim ailem ablalarim dedi utanarak

tabii kardesiniz akrabasiniz ama sizin aileniz
esiniz ve cocugunuz
esinizi belcikaya getirirken aile olmak icin getirdiniz
sizin hayat arkadasiniz ve o istemedigi muddetce eve giris yapamazlar
ben tugba hanima soyledim evinize kim zorla girerse polise sikayet edin diye
ordada hakli buldu
esinizle ailenizin arasinda dengeyi siz korumazsaniz
kavga ciktigi zaman esinizi cezalandirmaya hakkina sahip olamazsiniz ferhat bey dedim

yahu adam demediki
siz avukatmisiniz polismisiniz hangi yetkiyle bu kadar karisiyorsunuz diye
o kadar bunalmis o kadar yorgunduki
evet haklisiniz diyip duruyordu
ben kart sesimle bunlari biz soylemiyoruz kanunla soyluyor diyorum :)

demek kadın beni haklı buldu demiş.. yok artık.. ordan da kendine bişi çıkartmış.. süpersin ama yaa. herkes yapmaz o telefon görüşmesini..

kızlarrrrrrrrrr o kadar cok sevindimm kii ohh beee allaha şükürler olsun helal olsun kızılca sana tugbaseymacımm adınaa o kadar çok sevindim ki sonuca bağlanmasınaaa anlatama sana içime sular serpildi ki seni düşünemiyorum :) :) :)

Tugbaya ulasamiyorum telefondan telefonu kapali
bu arada tugbanin esiyle konustum
ben bilirim nasil heyecan yaptim boncuk boncuk ter doktum
cok sasirdi esi ne diyecegini bilemedi
sonra biraz biraz acilmaya ve konusmaya basladi
ve kesinlikle ayrilmak istemedigini tugbanin cok bunaldigini bundan boyle
gereken destegi verecegini onunda cok bunaldigini maddi manevi anlatti durdu

ve ben

"esinize barodan avukat tutup ve turk bir tercumanla bosanma davasi icin
ve turkiyeye gidebilmesi icin yardimci olacagiz ve boyle bir seye adim atmadan once
polise bildirecegiz durumu. Cocuk alti yasindan kucuk oldugu icin esinizde kalacak
ve tabii maddi manevi tazminat ve nafaka hakki oldugu icin pek sorun yasamaz tugba hanim"
dedim
ama biz kendi aramizda hal ederiz ben bosanmak istemiyorum ki dedi
o zaman gelecek ayin 11'ne kadar anlasin ben tekrar arayacagim tugba hanimin ve sizin bir sikayetiniz yoksa
birbirinizden olayi kapatiriz aksi halde
polisi araya koyacagiz dedim
cok uysal yorgun ve urkekti ve kesinlikle ders aldi diyorum
yarin belli olur gerci

Ekşi sözlüğün didik didik siteyi inceleyip her kısımdan haberdar olan fakat Kadınlar Kulübüne ıyyy ne banel, kezbanlar diyerek kendini elit gösterdiğini sanan yazarları böyle kadın dayanışmasının, bir kadının hiçbir menfaat gözetmeksizin diğerine elinden gelen yardımı yapacağı tek internet sitesinin burası olduğunu görsünler.:kkk::kkk::kkk:

yaaa kızlar konuyu takip ediyorum ne olcak ne olcak acaba diye ya dicek tek kelime bulamıyorum siz süpersiniz :kkk: inşallah bundan sonra herşey düzelir yoluna girer ve umarım eşininde aklı başına gelmiştir. gelişmelerden yinede bizleri haberdar et bundan sonra daha dikkatli olmasın netini sürekli temizle eğer foyamız ortaya çıkarsa işte ozaman yandı gülüm keten helva....

kızılca seninde ağzına yüreğine özgüvenine sağlık her yiğidin harcı değil....

süpersin kızılca!
kendini tanıtırken tam olarak ne dedin ve seni tuğbanın aradığını mı söyledin??

çok heyecanlııııııııııı:47:

ablalariniz kardesleriniz yigenleriniz babaniz elbetteki sizi ziyare gelebilirler
fakat siz olmadiginiz zaman izinsiz eve girme hakkina sahip degiller
sizin eviniz oldugu kadar esinizin evi
ve sen benim elimin kirisin gibi laflar sarfetmissiniz bunlar tamamen psikolojik siddet
esinize bu sekil davranma hakkina sahip degilsiniz
esiniz ve cocugunuz sizin sorumlulugunuz altinda
belirli bir zaman sonra cocugunuz buyudugunde esiniz dil kursuna gitmeli
oturumunu sosyal haklarini kazanmali bunlari sizin yapmaniz gerek
ama yapmam diyorsaniz biz yardimci oluruz dedim
hayir hayir yardimci olacam ben zaten dedi

ayyy okurken dört köşe oldum sevincimden çok da güldüm çok hoşuma gitti ya. söz meclisten dışarı senin için demiyorum ama bu olay tam dinsizin hakkından imansız gelir gibi olmuş ay süper ya:27:

arkadaslar matematikte 500derecelik biaciyok ama bir insan besyuzderecedonermi resmen dondu ya hatta varya ben bile sokoldum ne kadar etkelienmisyaaa bana diyoki tmm sende bunaldinhaklisin deyiscemtamam arama bidaha okadini diyo ya gulmemek icincokzor tuttumkendimi sestonu bile degisti inanirmisiniz kizilca allah senden yuzbinlerce kez razi olsun bukadar rahatliycagimi inan bilmiyordum buraya ilk uye oldugumda ne kadar sikintiliydimsimdinekadar mutluyum tesekkurlerhepinizeeeeeeeeeeeeeeee

hehehe çok iyi yaaa

arkadaslar matematikte 500derecelik biaciyok ama bir insan besyuzderecedonermi resmen dondu ya hatta varya ben bile sokoldum ne kadar etkelienmisyaaa bana diyoki tmm sende bunaldinhaklisin deyiscemtamam arama bidaha okadini diyo ya gulmemek icincokzor tuttumkendimi sestonu bile degisti inanirmisiniz kizilca allah senden yuzbinlerce kez razi olsun bukadar rahatliycagimi inan bilmiyordum buraya ilk uye oldugumda ne kadar sikintiliydimsimdinekadar mutluyum tesekkurlerhepinizeeeeeeeeeeeeeeee

Her okuduğumda gülümsüyorum, erkek beyninin kücüklüğü :) İnsan bir sorgular yaa kimdir nedir, nerden ulaştın diye :D

Kadının fendini bir kez daha gördük :)

Helal olsun kızılca,helal olsun sana:46::46::46:
Olayın böyle neticelenmesi beni o kadar mutlu etti ki.içime serin serin sular serpildi.Korkuyordum bir aksilik olur vs diye ama çok şükür olmadı..Tubaseyma,dilerim bundan sonra herşey çok daha iyi olur.
Ve KIZILCA; dilerim Allah seni de asla darda/zorda bırakmasın.

Ekşi sözlüğün didik didik siteyi inceleyip her kısımdan haberdar olan fakat Kadınlar Kulübüne ıyyy ne banel, kezbanlar diyerek kendini elit gösterdiğini sanan yazarları böyle kadın dayanışmasının, bir kadının hiçbir menfaat gözetmeksizin diğerine elinden gelen yardımı yapacağı tek internet sitesinin burası olduğunu görsünler.:kkk::kkk::kkk:

bu eksicilerin birde kezban takintisi vardi demi :)

süpersin kızılca!
kendini tanıtırken tam olarak ne dedin ve seni tuğbanın aradığını mı söyledin??
çok heyecanlııııııııııı:47:

aslinda kendimi tanitma seklimi soyleyemem kimsenin adini kullanmadim ama cok onemli bir kurumun calisani olarak gosterttim
tugbanin mektubunu cuma gunu aldigmiizi kendisiyle irtibata gectigimizi
karsi tarafida dinlememiz gerektigini bu yuzden aradigimi soyledim

Her okuduğumda gülümsüyorum, erkek beyninin kücüklüğü :) İnsan bir sorgular yaa kimdir nedir, nerden ulaştın diye :D

Kadının fendini bir kez daha gördük :)

yahu ben kendimi arasam ben inanmazdim :) ben bile sasirdim birde sesim kisildigi icin yeni yeni acilmisti o da boyle kart kart cikiyo
guzel ve duzgun konusmaya calisiyorum baktim bastan yedi bende basladim rahat rahat konusmaya "birde boyle demisssin tugbaya" :)

bu eksicilerin birde kezban takintisi vardi demi :)

aslinda kendimi tanitma seklimi soyleyemem kimsenin adini kullanmadim ama cok onemli bir kurumun calisani olarak gosterttim
tugbanin mektubunu cuma gunu aldigmiizi kendisiyle irtibata gectigimizi
karsi tarafida dinlememiz gerektigini bu yuzden aradigimi soyledim

yahu ben kendimi arasam ben inanmazdim :) ben bile sasirdim birde sesim kisildigi icin yeni yeni acilmisti o da boyle kart kart cikiyo
guzel ve duzgun konusmaya calisiyorum baktim bastan yedi bende basladim rahat rahat konusmaya "birde boyle demisssin tugbaya" :)

Neyse yaa, öyle ya da böyle sorun çözüldü. Kimin aklına gelir ki bir yabancının sorunu kökünden çözeceği :1: büyük sevap aldın.

Şaşkınlıkla karışık sevinçle okudum.
Kızılca Allah her daim yanında olsun .
Tugbaseyma inşallah herşey evliliğiniz ilk zamanları gibi olur bi daha da bozulmaz.
Aradan senelerde geçse sakın bu olayı değil eşine ,akrabana,arkadaşına sakın anlatma.
Hatta biraz paranoyakça olacak ama mümkünse bu konuyu okuyanlarda anlatmasın hiç alakasız insanlar bile tanıdık çıkabilir.:nazar:

şimdilik herşeyin yoluna girmesi çok güzel ancak bundan sonra ayakların daha sağlam yere basmalı artık taviz vermemeyi öğrenmen gerekiyor, kendini ezdirme. umarım hayatın bundan sonra çok daha huzurlu olur. yardım eden arkadaşa da teşekkür ediyorum, riske girdi ve güzel bir sonuçla bu olayı noktaladı :16:

telefonla ulasamadim
tedirgin oldum aslinda
ya burasi okunduysa
konu sahibi zamaninda ucak biletleri arastirinca
esi yakalamisti gecmise bakarak
umarim silmistir gecmisi

telefonla ulasamadim
tedirgin oldum aslinda
ya burasi okunduysa
umarim silmistir gecmisi

Öncelikle sana helal olsun...:46:
Bende okuyunca şimdi endişelendim..umarım herşey yolundadır...haber alırsan lütfen yazarmısın...

telefonla ulasamadim
tedirgin oldum aslinda
ya burasi okunduysa
umarim silmistir gecmisi

gerçekten tebrik ederim seni, ama aklına gelen ihtimal benim de aklıma geldi. inşallah okumamıştır kocası burayı. konu sahibi keşke gelip haber verse bize..

Back
X