• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim, mahvoldum

arkadaslar mrbsuan pekayrintiya giremicem ama hersey yolunda gidiyo masallahhh deyip boncuk takin sayfama lutfen detaylari yarin anlatcmmm

Nazar Nazar Maşallah :) hadi bekliyoruz haberlerini :)

Son düzenleme:
tuba buraya yazdıktan sonra bilgisayardan geçmişi sil. kk dan çıkarken de çıkış yap, foruma girer girmez kullanıcı adınla karşılaşmasın evdeki herhangi biri.

yaa mikado ikon nasıl yapılıyo yaa :(
bu nazar boncuğu mesela ben beceremedim...

Buraya cevap yazdığın sayfada alttaki ikonlardan hangisine istersen tıklıyabilirsin :nazar: :emir_bebek: :53: :27: yada yazı yazdığın kısmın üstlerine doğru bakarsan A harfi görürsün onun yanında gülümseyen bir ifade var ..oraya tıklarsan tüm ifadeler açılır hangisini istersen seçebilirsin :27: :28:

Buraya cevap yazdığın sayfada alttaki ikonlardan hangisine istersen tıklıyabilirsin :nazar: :emir_bebek: :53: :27: yada yazı yazdığın kısmın üstlerine doğru bakarsan A harfi görürsün onun yanında gülümseyen bir ifade var ..oraya tıklarsan tüm ifadeler açılır hangisini istersen seçebilirsin :27: :28:

saol canım
konuya cevap vere tıkladınktan sonra mı? cvp yazılan bölümde yukarıda A falan göremedim de :)
yaa bir türlü beceremedim :(

saol canım
konuya cevap vere tıkladınktan sonra mı? cvp yazılan bölümde yukarıda A falan göremedim de :)
yaa bir türlü beceremedim :(

Söylediklerimi yap bakalım gelişmiş mesaj düzenin acık mı?

Kullanıcı Kontrol Paneli / Seçenekleri Düzenle / çeşitli Seçenekler / Mesaj Editörü / Gelişmiş Düzenleyici

Bak böyle
Eki Görüntüle 683637

Söylediklerimi yap bakalım gelişmiş mesaj düzenin acık mı?

Kullanıcı Kontrol Paneli / Seçenekleri Düzenle / çeşitli Seçenekler / Mesaj Editörü / Gelişmiş Düzenleyici

Bak böyle
Eki Görüntüle 683637
elmayra çok teşekkür ederim.. arkadaşnda konusuna biraz turp sıktım ama hakkını helal etsin inş. :16:
başardım :) bu arada editörlüğün hayırlı olsun.. ne zamandır tebrik edecektim fırsat olmadı :):16:

Son düzenleme:
elmayra çok teşekkür ederim.. arkadaşnda konusuna biraz turp sıktım ama hakkını helal etsin inş. :16:
başardım :) bu arada editörlüğün hayırlı olsun.. ne zamandır tebrik edecektim fırsat olmadı :):16:

Teşekkür ederim makarnacım :)

arkadaslar mrb sizler ve ozelliklede kizilca sayesinde hersey cok yolunda gidiyor hatta nabzini biraz yokladim esimin yani birazcik bilerek kizdirdim ama valla hayret ettim tik yok hic sustu oglumla ilgilendi sonrada bana internetten mutfaklara bakmami soyledi sasirdim tabi dedigi ikinci seyde bana yahni yaparmisin ASKIM demek oldu tabi ben gene buyuk bi sok yasadim peki dedim aksamda hersey cok guzel gitti su bi kac gundur gercekten moral olarak cok iyiym umarim hep bole olur cok yuz vermiyorum ama hala agirdan aliyorum malum simarir yoksa biliyorum hepinize cok tesekkur ederim ben bu site sayesinde sorunumun nerdeyse buyuk bi cogunlugunu cozdum umarim sizlerde cozersiniz hepinize cokk tesekkurediyorum

arkadaslar mrb sizler ve ozelliklede kizilca sayesinde hersey cok yolunda gidiyor hatta nabzini biraz yokladim esimin yani birazcik bilerek kizdirdim ama valla hayret ettim tik yok hic sustu oglumla ilgilendi sonrada bana internetten mutfaklara bakmami soyledi sasirdim tabi dedigi ikinci seyde bana yahni yaparmisin ASKIM demek oldu tabi ben gene buyuk bi sok yasadim peki dedim aksamda hersey cok guzel gitti su bi kac gundur gercekten moral olarak cok iyiym umarim hep bole olur cok yuz vermiyorum ama hala agirdan aliyorum malum simarir yoksa biliyorum hepinize cok tesekkur ederim ben bu site sayesinde sorunumun nerdeyse buyuk bi cogunlugunu cozdum umarim sizlerde cozersiniz hepinize cokk tesekkurediyorum

canım benim çok sevindim.. :52: inş. da hep böyle gider..
hemen yüz vermemekle doğru yapıyosun.. sonra yavaş yavaş düzelmeye başlarsın sende..
Allah mutluluğunuzu daim etsin inş. :)

çok sevindim gerçekten, inşallah böyle devam eder, sende kendini en kısa zamanda toparla tatlım,
geçmişe değil geleceğe bak, mutlu olmak senin elinde,ağırdan alman iyi olmuş ama fazla nazda aşık usandırır derler unutma :34:

hazir seni yakalamisken tugbaseyma nasil gidiyor?
canim mrb yeni girdim siteye daha iyilik vallahi ne olsun iste esim simdi kardesleriyle eskisi gibi digil bende cok sasirdim ama olayin ciddiyetini kavradi galiba ama hala israrla ariyolar esimi acikcasi esimdenyana bi problemim yok gercekten suan allah senden razi olsun ama bide su surekli arayan ciddiye almayan insanlardan kurtulabilsem keskeeeeee

O zaman bir işe gir arkadaşım. Yaşadığın ülkenin dilini öğrenmek için kursa git. Sonra kocana zırnık koklatma ve bir süre paranla ez o zaman nefret falan kalmaz.

Eşinden yüz bulup söylenenlere de çak lafı. Doğru siz fabrika işletiyorsunuz trilyonersiniz ya beni beğenmezsiniz de vur geç acıma. Yada çalışıyorlarsa sizin gibi elaleme hizmetçilik yapacağıma evladıma bakarım de (bende çalışıyorum bu arada yanlış anlaşımasın).

Ayrıca dört ay yatak ayırmak ne demek ya... Duruma bakılırsa senin bu işi bitirmeye niyetin yok canım aksini kabul edemiycem niyetin olsa çoktan biterdi çünkü. O zaman yatak ayırma işini derhal bırak ve eşinle bir araya gel. Gözü dışarıya kayar yada senden iyice soğur gözden çıkartırsa sen uğraşırsın.

Yani ne olursa olsun eşinin tutumu kabul edilir cinsten değil. Yazıklar olsun ne diyim...

Back
X