• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim, mahvoldum

O zaman bir işe gir arkadaşım. Yaşadığın ülkenin dilini öğrenmek için kursa git. Sonra kocana zırnık koklatma ve bir süre paranla ez o zaman nefret falan kalmaz.

Eşinden yüz bulup söylenenlere de çak lafı. Doğru siz fabrika işletiyorsunuz trilyonersiniz ya beni beğenmezsiniz de vur geç acıma. Yada çalışıyorlarsa sizin gibi elaleme hizmetçilik yapacağıma evladıma bakarım de (bende çalışıyorum bu arada yanlış anlaşımasın).

Ayrıca dört ay yatak ayırmak ne demek ya... Duruma bakılırsa senin bu işi bitirmeye niyetin yok canım aksini kabul edemiycem niyetin olsa çoktan biterdi çünkü. O zaman yatak ayırma işini derhal bırak ve eşinle bir araya gel. Gözü dışarıya kayar yada senden iyice soğur gözden çıkartırsa sen uğraşırsın.

Yani ne olursa olsun eşinin tutumu kabul edilir cinsten değil. Yazıklar olsun ne diyim...

:) bu arada son durumlardan haberdar olmadan bişiler yazdım ben. Aranız düzelmiş sanırım. Sevindim sizin için. Hayırlısı bakalım. Sevgiler...

kızlar harikasınız ya sevinçten gözlerim doldu.keşke benim kocama da bir el atabilseniz:)
tubaseyma Allah bir daha aranızı bozmasın çok mutlu olun inşaallah.arada gelişmeleri yaz lütfen
tubaya yardım eden arkadaş senide tebrik ederim.bir eve sevinç götürmek cennetle müjdelenmiştir.

Back