bittim ve gidiyorum

bende aldatıldım bu nedenle seni çok iyi anlıyorum yazdıklarını okurken içim sızladı gözlerim doldu inanne hissettiğini çok iyi biliyorum ne diyeceğimi bilemedim Allahtan sana sabır diliyorum umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım çocuğun için güçlü ol hayata tutun

ALLAH biz kadınları erkeklerden daha güçlü yaratmıştır niye bitmiş tükenmişlik hissediyorsunuz ki?
Ne güzel bir mesleğiniz var, sizin utanacak sıkılacak bir durumunuz da yok bütün aile büyükleriniz de sizin yanınızda.

İnsanlara ederinde fazla değer verdiğimizden bunlar geliyor başımıza. Eşimiz olsa bile.

Bence sen çok güçlü bir bayansın.
bu günlerini kolay atlatacaksın.
yeteriince kalmışsın yanında, sürede vermişsin ona kendinisini toplaması için; ama o bu şansın farkına bile varmamış.
sen bence şuan olmam gereken yerdesin yanında annen baban varsa hiç kimseden hiç bir kakrından korkmuyacaksın.onların kanatlarının altına sığınacaksın.

bol şans ve oğluşunla mutluluklar dilerim.

Annelik çok başka bir duygu insanın önce evladım demesi allahım evlatlarımıza uzun sağlıklı ömür nasip etsin amin

Canım benim sen neden bitecekmissin ki, bırak eşin bitmeyi ögrensin sürtsün burnu iyice bir yılın acısı öle cabuk atılırmı

oldukça içim rahat bi şekilde söylüyorum, ayrılmalısın.

son bi şans daha vermek mi? yahu 1 sene şans vermiş kadın zaten, daha canını mı versin?

bi de aynurcum bi yerde seviyorum hala demişsin, be güzelim 1 sene başka kadına giden adamı sevmek nasıl duygudur, Allah böylesi sevgiden korusun beni ya

Aynı iş yerinde çalışıyorlarmış,her an karşılaşacaklar,nasıl bitecek,gerçekten bitmiş bile olsa bir eş buna nasıl tahammül edecek ki?
İyi dayanmışsın arkadaşım vallahi sabırlıymışsın ben olsam gider işyerinde cıngar çıkarır rezil ederdim ikisini de,işten de kovulurlardı muhtemelen.o zaman eşin görürdü kadın neyin peşinde..

Canım ,bence de ayrıl,hepsi geçecek,kendini çok iyi hissedeceğin zamanlar gelecek,bak göreceksin..Kendini sadece bu adamdan değil,bu acıdan ,bu pis duygudan özgür bırak..Kendine değer ver ,ve bu duygunun ne kadar harika birşey olduğunu keşfet..Eğer mesleğin de varsa hiç durma derim..Genelde ekonomik özgürlük bayanlara engeldir,ama seni bu adamın yanında tutacak bişey kalmamış...

Son düzenleme:
kayınvalıdenızı taktır ettım cıdden, harbı kadınmış sana destek oluyor

eşıne söylencek bırşey yok malesef, 1 sene boyunca şansını kullansaymış keşke,

tatıle gıt, kafan dağılsın bıraz, eşınde beklesın dursun....

Bence o adama cevap vermek bile bir ödül
ayrılacağını (ayrılırsan ) bile hemen söyleme ki beklesin boşu boşuna sonunda çarpsın suratına yaptıkları

Onun icin de oglu herseyden once diyorsunuz ama bu adam her firsatta giyinip kusanip o aile-yuva yikiciya kosuyormus. Siz de goz yumuyormussunuz. Hic aklinizdan gecmiyor muydu benim cocugumla gecirmesi gereken zamani o kadina ayiriyor diye? Haftasonlari bile gidiyormus ve siz de cocugu oyaliyormussunuz. Oglunuz sormuyormuydu hic anne tatil gunleri niye babam evde olmuyor herkesin babasi evde diye. Cocuk meselesinde siz de hatalisiniz bence kusura bakmayin. Ya askindan gözü kör olup O sizi biraksaydi oglum var demeyip. Zaten ayri gibiymissiniz. Ben, medenice esinden ayrilip cocuklarinin nafakasini ihtiyaclarini hic aksatmayan, her firsatta ve onemli gunlerde cocuklarinin yaninda olan babalari gercekten takdir ediyorum. Cocugu dusunerek hareket etmek bu bence. Ama sizin esiniz evde onu bekleyen cocugu varken malum yerde fink atiyor.
Benimde iki cocugum var ve kimseyi kinamak hor gormek istemem. Cocugu olan insanlarin esini aldatma hakki luksu yok bence. Gelir soyler baskasina tutuldum falan filan... Herkes duruma bakar yolunu cizer.

Oglunun rizkini 1 sene boyunca o kadina yediriyor, bunu biliyor ve ses cikarmiyorsunuz. Isterseniz trilyoner olun. Valla ortaligi darmadagin ederim. Ne var ne yok, ne alinmis ne satilmis, banka hesaplari, tapular, kk ekstreleri herseyi dokerim bir avukat tutup. O kadina da acarim manevi tazminat davasini. Onunla muhatap olmaniz hata. Hic seviyelerine inmeyin bir daha. Kayinvalideniz bile arkanizda ki cok buyuk bir sans.

Esiniz kriz yonetiyor su anda uyanik olun. Bir senedir elinizi tutmamis yaniniza yatmamis, halinizi hatrinizi sormamis. Birden kesti o kadinla iliskisini öyle mi? Tabiki cocugu gostermemek gibi bir hakkiniz yok su anda. Ama soyle bir durum da var. Baskasinin olmayaciginin garantisi yok esinizle. 2-3 ay normale döner, ya sonra? Cocuk 6-7-8 yaslarina gelince nasil oyalayacaksiniz?
Cocugunu kesinlikle herseyden once tutmamis 2. plana atmis. Arkadasim agir seyler yazdiysam kusuruma bakma. Bir degil iki degil tam bir yil gecmis. O da senin farkettigin. Kimbilir ne zaman basladilar? Ya da bundan once de baskasi yokmuydu?

rabbim bol sabır dayanma gücü versin . zor bir dönemden geçiyorsunuz umarım en az hasarla atlatırsınız ikinizde. hakkınızda hayırlısı neyse o o olsun. gercekten takdir edilecek bir bayansınız. esinizde genelde huyu suyu, evle ilgilenmesi, cocuguyla ilgilenmesi olsun güzel anlatmıssınz evlenirken de görücü usulu olarak degil severek evlenmişşiniz nasıl bu hale geldiniz eksik olan neydi ? neden böyle birseyi bekliyormus gibi ögrenince sogukkanlı olabildiniz ?

Bu sıkıntılı günlerin mükafatını illaki alacaksınız Rabbim herşeyi gören ve bilendir.. Hiç kuşkunuz olmasın.

kayınvalıdeni tebrık edıyorum ellerınden yanaklarından opesım geldı hakkanıyetlı ınsanlarmıs allah korkuları varmıs helal olsun şerefleri var

Yazdığınız cevaplardan dolayı hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Bana destek olduğunuz için sağolun. Hafta sonu kayınvalidem,kayınpederim,annem babam buradaydı. Uzun uzun konuştuk. Ne karar alırsan yanındayız ama hemen boşanma dedi kayınpederim. Boşanacaksan da önce çektir,anlasın ne yaptığını iyice dedi. Kayınvalidem barışacakmış gibi dur son anda hayır de kafasına dank etsin dedi. Çok mutlu oldum hepsi benim yanımda yine. Kayınvalidem de kayınpederim de konuşmuyorlar onunla. Hafta sonu oğlunu görmek istedi. Kayınvalidem görüştürme dedi. Ama cumartesi gecesi oğlum ateşlendi cok korktum. Doktora götürdük ablamla. O gece hastanede kaldık. Dün de babası geldi. Ama ben odadan çıkmadım. Ablam ilgilendi. 2 gündür düşünüyorum. Affetmek istemiyorum. Kendi yolumu çizmek istiyorum oğlumla.

Eşinizin ailesinin arkanızda olması koca bir ordunun arkanızda olmasıyla neredeyse eşdeğer Aynur..
Geçmiş olsun oğlunuza.

Kararnızı destekliyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun.

iyide neden bir sene beekleme geregi duydunuz ustelik haftasonlari o kadina gittigini bildiginiz halde

birazda kendi kendinize etmissiniz

esinizi affetmek size kalmis ama kadin boyle bisey yapsa soluk direk mahkemede alinir adin namussuza cikar hic bi erkek kadini affetmiyorda neden biz kadinlar herseye ggoz yumuyoruz

Eşinizin ailesinin arkanızda olması koca bir ordunun arkanızda olmasıyla neredeyse eşdeğer Aynur..
Geçmiş olsun oğlunuza.

Kararnızı destekliyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet canım tesekkür ederim. Oglusum hasta babasını sayıkladı gece boyunca. Ama alısacak. Hem annesi,hem babası olacagım. Aramızdaki bag cok kuvvetli ama dün bana cok soguk davrandı. İstemedi beni yanında. Acaba beni mi sucluyor diyorum. Anlıyorda artık galiba.

Canım ben artık nededinde,niyesinde degilim. O an aldıgım kararın dogru oldugunu düsünüyordum. Hic bir kadın tahammül edemez biliyorum ama sabır erdem isidir. Ben sabretmeyi bilmeseydim bu kadar güclü ayakta kalamazdım.

Aynur, sakın böyle yorumlar yapıp üzmeyin kendinizi..
Hasta olmasının ve bugunlerdeki düzenindeki değişiklikten kaynaklanıyordur öyle davranması.Size değildir tavrı.

Elbet daha fazla anlayacağı zamanlar gelecek ve size sitem edeceği anlar olacaktır.
Siz elinizden geleni yapın.Sıkıştığınız zaman iyi bir çocuk terapistine götürün.

Zamanla alışacaktır..Evladınızla ilgilenirken kendinizi unutmayın.Sizin sağlığınız evladınızdan önce gelir.
Siz ruh olarak iyi olmazsanız evladınıza bakamazsınız, sağlıklı olarak düşünemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…