keşke annesi kadar babasıda düşkün olsaydı yavrusuna
Bugüne kadar hic ayrılmadı babasından. Ogluma yapamam ki bunu. Cok seviyor,cok düskün. Benimle olan sorunu ogluma yansıtmaya hakkım yok. Onun icinde oglu herseyden önce biliyorum. Ablam onu cok kötü yapar sözleriyle hic süphem yok buna canım
Kızlar düsündükce gülüyorum aptallıgıma! Kayınvalideme anlatmıstım herseyi. Bana dedigi su olmustu.
''kızım bırak onu tek basına,al torunumu yanımıza gel,yalnız kalsın dünyanın kac bucak oldugunu anlasın. Sen silersen bende silerim. sana nasıl yapar bunu yazıkları olsun ona''
''anne biraz daha sabredicem'' demistim.
kayınvalidem kadını buldu. onun yanına gidip magazada herkezin icinde rezil etmis. ahlaksız demis. oglunada yazıklar olsun demis. bana is yerinde ki bir abla anlattı bunları. kayın validem,kayın pederim, ablası hepsi benim yanımda. evi bıraktıgımı ögrendi kayınvalidem ''gec bile kaldın'' dedi. nasıl aptalmısım nasıl....
Eşinizin ailesinin arkanızda olması koca bir ordunun arkanızda olmasıyla neredeyse eşdeğer Aynur..
Geçmiş olsun oğlunuza.
Kararnızı destekliyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun.
iyide neden bir sene beekleme geregi duydunuz ustelik haftasonlari o kadina gittigini bildiginiz halde
birazda kendi kendinize etmissiniz
esinizi affetmek size kalmis ama kadin boyle bisey yapsa soluk direk mahkemede alinir adin namussuza cikar hic bi erkek kadini affetmiyorda neden biz kadinlar herseye ggoz yumuyoruz
Evet canım tesekkür ederim. Oglusum hasta babasını sayıkladı gece boyunca. Ama alısacak. Hem annesi,hem babası olacagım. Aramızdaki bag cok kuvvetli ama dün bana cok soguk davrandı. İstemedi beni yanında. Acaba beni mi sucluyor diyorum. Anlıyorda artık galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?