Kesinlikle git me yin. Şimdi karşılaşma zamanı değil.Zaman geçmeli. Kontrol onda olmamalı.
Giderseniz kendinize en büyük haksızlığı yapmış olursunuz.. Çocuğunu çok düşünen baba, çocuğunun annesine 1 yıl boyunca bu haksızlığı, bu insanlık dışı davranışı yapmazdı.
Yüzüne haykırmak istiyorsanız şimdi yapmayın derim ben.
Kesinlikle git me yin. Şimdi karşılaşma zamanı değil.Zaman geçmeli. Kontrol onda olmamalı.
Giderseniz kendinize en büyük haksızlığı yapmış olursunuz.. Çocuğunu çok düşünen baba, çocuğunun annesine 1 yıl boyunca bu haksızlığı, bu insanlık dışı davranışı yapmazdı.
çok üzüldüm cnm benim ya ne kadar iyi niyetlisinn itten pişman olana kadar süründür bence yuvanı yık demiyorum çok zor çünkü inş düzelir kocan sana döner dualarım seninle çok zor o çocuk açısından ben çok ağladım oğluma halen aglıyorum eşimi sevmedim halde ben boşandım şimdi çok zoruma gidio oglum için ortada kaldı diee
Gitmedim canım. Uzun bir süre de görmeyecegim.
Umarım ablanız umut vermez o adama.
Tatile gitsin kafasını dinlesin o zamandan sonra karar verirsiniz demek bile ona verilen en büyük ödül olur.
Onu umutsuz bırakabilecek kadar bırakmalısınız.Çaresiz kalmadan sizin kalbinizdeki acıyı anlayamaz.
Şuan oğlunu bile görmeye hakkı yok bence.
Bir yıl ya tam bir yıl sizin bildiğinizi bildiği halde hiçe saydı sizi ve oğlunu.
Sizi o kadınla muhattap etti. Bu kadar kısa süre içinde o hasretini gidermemeliysiniz.
Anlıyorum evladınız için yaptınız ama babasının iş seyahatinde olduğunu söylebilirdiniz.
Ne zor bir durum. Dua edeceğim size.Allah kolaylık ve sabır versin.
Cocuk ortada kalmaz arkadaslar lutfen guclu olun siz bunlari haketmiyorsunuz
ortada olumsuz bir baba modeli var siz oglunuzun bu baba modeli ile buyuyup sizin cektiklerinizi baskalarinin evlalarinin cekmesini ister misiniz?
simdi kucuk ilerde buyuyecek ve belki de bu baba oglunu da tesvik edecek
erkek yapar mantigiyla yetistirecek
arkadas sorumlulugunu bilir ihmal etmez diyor ama oglu babam ne zaman gelecek dediginde cevabini veremiyor
demek ki ihmal var
fakat konu sahibi arkadasin hala bir tarafi esinden yana
bunlari uzulsun diye de soylemiyorum sadece oglu icin soyluyorum su ani dusunmeyelim bu olay cok genis bir cercevede dusunulmeli
bittiğimi hissediyorum artık.evet bu bir bitiş. en başından beri hep yalnızdım. hiç sevilmedim. sevdim ama aldatıldım,ihanete uğradım,hor görüldüm,hep küçük düştüm. saf kalbim herşeye inandı.oysa hep mantığım engelledi onu. ama kimseyi duymadı.bildiğinden şaşmadı. ağlıyorum.ama bana yapılanlara değil.kendi zavallı halime ağlıyorum.nasıl bu kadar kör olabildim böyle. oysa inanmak istemiştim.mutlu olabilirim demiştim.olmadı.pes ediyorum.evet pes ediyorum.bu evlilik beni bitirdi.elimden geleni yaptım ama olmadı. buraya kadarmış.ona bıraktım seni.mutlu ol son dileğim.ne kadar bırakmam desende bitti.ama aptalım.nasıl kalıyorum hala yanında.her bu son dememde nasıl kandırıyorsun beni hala.yazıklar olsun sana değil bana.herşeye rağmen düzelmeni beklemek.çaresizce eve gelmeni beklemek.onun yanında olduğunu bile bile bir umut beklemek.babam gelecekmi dediğimde oğluma gelecek diyerek beklemek.bıraktım herşeyi.bana ait olan tek oğlum var bu evde.onuda aldım gidiyorum.bu son.kalbimi,sevgimi herşeyimi bırakıp gidiyorum.sana kalsın herşey.buruk içim.kızmıyorum sana.tek suçlu benim.kör olduğum için.sana defalarca inandığım,defalarca son dediğim için suçlu benim.ama bitti.sen değil ben bittim.öldür kendini bırakıp gidecek olursan dedin.ben çoktan öldüm sen görmedin.bitti dedin.sende biten yoktu.bak bana.ben bittim.kaybeden ben oldum ve bittim.bu son.gidiyorum.
Canım 4,5 yasındaki bir cocuga ''baban gelmeyecek oglum,sevgilisiyle'' nasıl derim? Ki bu güne kadar babası olmadan yemek yememis bir cocukdan bahsediyorum. Nasıl cevap verebilirim baska türlü. ''Gelecek'' diye avuttugumda hep geldi babası. Ve sevindi,nasıl mutlu oldu oglum. Kücücük cocugun baba sevgisini nasıl yok edebilirim. İlerde büyüdügünde bile ona ''baban beni aldattıgı icin ayrıldık'' diyemem ki. Ne olursa olsun babası. Ben aldatıldım evet,üzgünüm,kahroluyorum. Evet kalbim hala ondan yana. Evet sadece mantıgımı dinliyorum şuan ama kolay degil gercekten. Zorluklarla evlendik,herseyi göze aldık. Tek fedakar ben degildim esim de fedakarlık yaptı. Ama 1 eksisi bütün artılarını yok etti iste. O yaptıgı fedakarlıkların vs hic bir anlamı yok. Böyle bir adam affedilmez kesinlikle katılıyorum size ama inanın ne yapmam gerektigini henüz bilemiyorum. Cok iyi düsünmem gerek...
Söyleyecek birkaç şey var kafamda da toparlayıp bağlayamıyorum.
Önce sabır diliyorum size. Herkesin başına gelebilir birşey ama her başına gelen kadın olsun erkek olsun yıkılır elbet, kolay değil. 1 yıldır bile bile yolunuza devam etmişsiniz, bunu çok anlayamadım. Nedenini sorgulamıyorum ama nasılını çok anlayamadım. Herkes kendi yaşadığını bilir, yargılamak değil amacım. Ama mesela siz öğrendikten sonra haftasonu giderken açık açık ona gittiğini mi söylüyordu, nasıl sakin kalabildiniz? Oldukça serinkanlı bir insan olduğunuz belli. Bazen bu serinkanlılık eli kolu bağlasa da şu aşamada sizin için bir avantaj diye düşünüyorum. Bırakıp gitmeyi bile kendinize, oğlunuza ve hatta eşinize en az zarar verecek şekilde kotarmışsınız. Bu takdir edilesi birşey. Ortalığı yıkıp gemileri yakmadan hoşçakal diyebilmeyi başarmışsınız, keşke biraz daha erken olsaydı. Aslında tarzınızdan tavrınızdan çok aklı başında bir kadın olduğunuzu hissediyorum. Öyle örnekler görüyoruz ki, onca şey yaşadıktan sonra hala "Ama kadın şıllık, kocamı baştan çıkardı." tadında kendini kandırmacalarla dolu. Sizin yazdığınız, "Evli olan, çocuğu olan benim kocam, suç kocamın." sözü beni çok etkiledi, çok doğru. Elbette evli ya da başkasıyla olduğunu bilerek biriyile birlikte olan kişi de melek değildir ama esas sorumluluk birine verilmiş sözü olandadır.
Bu noktada ben size akıl veremem. İnsanız, duygulamrımız var ama öte yandna insanlık onurumuz var. İhanetin affı olmaması gerektiğine inananmardanım ama her koşul kendi gereğini yaratır bir yandan da. Ama ben şundan eminim, eşinize dönerseniz gururunuzu ayaklar altına daha fazla almadan ve bu işin cılkını çıkartmasına izin vermeden yaparsınız bunu. Eğer yeni bir hayata karar verirseniz de oğlunuzu ve kendinizi hırpalamadan yaparsınız. Belli ki hangi yolu seçerseniz seçin başarıyla ilerleyeceksiniz. Eşinizin ailesi de yanınızda, belli ki kendinizi sevdirmeyi ve haklıyken haksız duruma düşmemeyi de becerebilen bir insansınız. Üzmeyin kendinizi kalsanız da gitseniz de 1 yıldır yaşadıklarınızdan daha iyi olacka herşey.
Ama bugün gitmemekle iyi yaptınız. Sizin ödediğiniz bedelleri biraz da hakeden ödesin. Kolay olmasın ne olacaksa.
cnmm oğlum için diyorsunda oğlunla sürekli görüşmesine izin verirsen oğlun onsuzluğa alışamaz bu şekilde hemen bencede görüşme - me - liydi... oğluna zorluk çıkarıyorsun görüşmelerini biranda kes demiyorum ama gerçekten oğlunu düşünen baba onun bu yaptığını asla yapmazdı......
seni ve çocuğunu hiç yerine koyan adama bu iyiliği yapmayın... biranda kesmeyin ama ilk önce 3-4 gün sonra 1 hafta şeklinde 2 haftada yada 1 haftada bir görüştürün.. ama böyle 2 gün geçmeden olmaz çocuk yıpranır onsuzluğa alışmaz ne oluyor der daha kötü olur çocuğuna iyilik değil kötülük yapıyorsun farkında değilsin
Aynur
o anlamda soylemiyorum
esiniz bunu yapmasaydi oglunuz sordugunda en azindan atiyorum iste vs diyebilecektiniz
ancak sevgilisinin yaninda olunca is degisiyor iste
siz anlamiyor diyorsunuz ama eminim anliyordur belki de babaya karsi bu kadar hassas olmasini onun kendisiyle yeterince vakit gecirmediginden
kendiniz de diyorsunuz yemek yemiyor neden baba gelsin diye
ayrica ayrilirsaniz elbette ki buyudugunde sebebini bilmeli
bu onun da hakki
hem de sizden duymali
baskasindan duyarsa daha cok etkilenecektir
''ona gidiyorum'' demiyordu canım. Ama biliyordum onunla oldugunu. Ama artık söyle düsünmeye baslamıstım. Ne yaparsa kendine yapar. Beni birgün kaybedecek. Bunu kazımıstım kafama. O evden giderken ''gitme'' demedim hic. Sonunda mutsuz,perisan,pisman o olacak cünkü. Ben hep evliligim boyunca kendimden ödün vermedim. Gerek ona gerekse ailesine karsı hep saygı icinde oldum. Her zaman yerimi bildim. Susmam gereken yerde sustum. Bilemiyorum canım. Ailesi de ailem deyanımda. Güc alıyorum herkezden. Ve dedigime geldim iste. '' Bir gün kaybedecek'' dedim ve kaybetti... Simdi ne olur hic bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?