Bittirdi

sibelli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
31
2
1
33
Merhaba hanimlar.

Diger actigimi forumda derdimi anlatmıştım.. Ve herkez birak artİk onu demisti..

Kendisi birakti beni. Eskisi gibi olamaz dedi ben buyuk terbiyessizlik yaptim aileler icinde, seni hak etmiyorum, sen cok iyi birisisin, iyilerine layiksin dedi ve birakti.

Yinede cok icim yandi.. İster istemez oluyor iste. Cunku o benim nisanlimdi 4 ay once. Oncelerde cok guzel gunlerimiz oldu. O koyuyor iste artik hic bir zaman olmiyacak .

Daha iyileri olur inş.. geçicek bu günler. .

Çatır çatır seni sevmiyorum demeyi becerebilse acınız daha keskin ama daha kısa sürerdi. Madem çok iyiyim o zaman neden başkalarına bırakıyorsun te allaaam ya. Böyle korkak biriyle hayat geçmez zaten emin olun onun dediği gibi daha iyilerine layıksınız ve ummadığınız anda karşınıza çıkacağını düşünüyorum. Kendinizi parçaladığınıza da değmez çünkü o sizi şu an hiç düşünmüyor emin olun siz neden düşünesiniz? Siz eksik bir insan mısınız? Siz de düşünmeyin.

Erkek milleti işte hepsi aynı. Bulmuştur birini klasik erkek yalani canım seven adam bırakmaz o birini bulmuştur bir de daha iyilerine layık sin geyiği yok mu

Geçen zamana yapılacak bir şey yok. Bundan sonraki zamanınızı boşa harcamayın. Ağlayın, üzülün ama geçeceğini de bilin.

Elde degil suan dusunuyorum yanliz oldugumda. Yanliz odama kapandigimda.
Of ins gecer bu gunler.
Zaten herzaman korkak biriydi. Ne istedigini bilmeyen kararsiz insandi..
Bir ayrilmak bir evlenmek istiyordu.. Artik dediklerini inanmiyordum son zamanlar..
Alismis hale geldim bunun gel gitlerinden..
En son silmeden once ben seni ararim dedi bide..
Ben ne yaptimda bunlari hak ettim anlamiyorum hic

Geçen zamana yapılacak bir şey yok. Bundan sonraki zamanınızı boşa harcamayın. Ağlayın, üzülün ama geçeceğini de bilin.

İnan cok isterim hemen gecip gitmesini.
Ama en son beni silmeden once ben seni ararim sonra demesi ne alaka anlamadim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…