Bıyıkları almak önemli mi?

minikbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
596
232
73
Bugün erkek arkadaşımla buluştum ve dışarda güneş olduğu için şakayla karışık bıyıklarım olduğunu ima etti, bu tip konularda birbirimize alınmayız ben de kendimle alay ettim lafının üstüne ama daha sonra vakit ilerleyince kötü durduğunu söyledi. Normalde ben almıyorum bıyığımı, sarışına dönük bir yapım var, tenim de açık, kimse bana şuana kadar aa bıyığın var dememişti ve o bana öyle deyince kendimi kötü hissettim. Bıyık konusunda kendimden memnunum, kabul ediyorum azcık var ama kalın değil, açık renkli, birkaç tanesi kumral ama anca dibime girip bakarsanız belli. Sorum şu, sizce almalı mıyım, bu konuda kendinizin memnun oluşunu mu dikkate alırdınız yoksa sevgilinizin gönlünü hoş etmeyi mi düşünürdünüz. Bu arada 1,5 yıldır sevgiliyiz ve ilk defa bıyığımla ilgili laf etti.

Ayy erkekler de bi bıyığı bide saçın dibinin gelmesini 1 km öteden görmeseler olmaz soruna gelince ben kocam almamı istiyosa alırdım gerçi istemese de alırdım ama sen nasıl istiyosan onu yap benxe

Sen rahatsiz olmuyormusun bıyığın olduğunu bile bile, kendini iyi hissediyormusun öyle?

Bi bizde var bu kil gördüğün yere agda yapistirma huyu. Çoğu yabanci manken bacaklarini bile almiyor tuyleri sariysa hatta bi futbolcunun sevgilisinin fotograflari cikmisti. Simdi burdan pala biyikli hanimlar aldir itici derler ama benim biyiklarim sari olduğu icin almadigimi fark eden kiz arkadasim olmadi ben almiyorum deyince sasiriyorlar

İtici buluyorum ama pala bıyıklı değilim. Erkek olarak düşünmeye çalıştığımda sarıda olsa itici. Onlar kız arkadaşlarınız sevgiliniz kadar yakinlar mi size? Sadece görüyorlar dudak üstünüzü dokunuyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…