- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
- 43
- Konu Sahibi minikbulut
-
ay bu çok ağır olmadımı bunu söyleyebilcek kadar neden çirkefleştiniz açıklarsanız ...Ağız ishaliyim diyosun :)
Ben boş boş konuşurum pislik sicratirim diyosun =)
Peki geçmiş olsun
Ben söyleyeyim madem, çünkü farklı görüşe dayanamıyoruz toplumca. Herkes gri olacak, beyaza, siyaha tahammül yok herkes tek renk olacak, herkes aynı görüşü savunacak. Bu dandirikten bir tüy meselesi de olsa böyle. Bir tüy yüzünden birinin ağzına sövebiliriz böyle. Yazık ya...ay bu çok ağır olmadımı bunu söyleyebilcek kadar neden çirkefleştiniz açıklarsanız ...
cidden sebebinizi merakla bekliyorum asıl size geçmiş olsun varşa eşinize allah sabır versin
Hayır bekarim =)ay bu çok ağır olmadımı bunu söyleyebilcek kadar neden çirkefleştiniz açıklarsanız ...
cidden sebebinizi merakla bekliyorum asıl size geçmiş olsun varşa eşinize allah sabır versin
Cekirgee farkında misin bilmiyorum ama sen ve ben fotoğraf paylaştık bir tekEvet bugün başka konuda da dedim edep önemli şey
Herkes aynı fikir de olmayabilir ama saygı ve üslup çok önemli
Ben görmedim senin fotoğrafınıCekirgee farkında misin bilmiyorum ama sen ve ben fotoğraf paylaştık bir tek
Benim kendimi ispatlamak gibi bir çabam yoktu
Sanirim senin de yoktu
Ay fotoğraf paylaşmis kompleksliler denirse ben saygı duymam
Sana da duymamani tavsiye ederim
Seni göz ardı etmiştim ben ne sordun ne sormadın bilmiyorum biri yazınca içeriği göster diyip fotoğrafını gördümBen görmedim senin fotoğrafını
Herşeyi de tek tek okumadım henüz
Ama son sayfalarda gördüklerimde senin de yorumların çok çirkin, ishal filan
Ben kendimi ispatlamadığım için üstüme alınmadım, sadece kim kolla kendini ıspatlar
Bana diyen varsa da ben açık açık sorarım, buyrun bana mı dediniz diye ? Sordum mesela
Ben de bunu anlattımBilen bilir ben bunalımdayım diyene yetiştirdiğim çiçeklerin de fotosunu atarım
Çiçeğimle mi övünecem hayır, hobi edin bak ne güzellikler var derken iliştiririm fotoyuda. Bu kadar
Evet travestilere gösterdiğin sonsuz saygın vardı senin, benim yoktuSeni göz ardı etmiştim ben ne sordun ne sormadın bilmiyorum biri yazınca içeriği göster diyip fotoğrafını gördüm
Lgbt bireylere saygı duymam demiştin o zaman göz ardı etmiştim ne ironik di mi
Boş konuşan insanlara ben ağız ishali derim hala arkadasindayim
Rauf tanerin bir yazısında gördüğümden beri çok hoşuma giden bir söz
Boş konuşan , anlamsız şeyler söyleyenlere söylenir
İşte ben sana da saygı duymuyorumEvet travestilere gösterdiğin sonsuz saygın vardı senin, benim yoktu
Ay nasıl saygı duymazsınız diye veryansın ediyordun
Senin daha burdaki üyelere saygın yok, başkasına saygıdan dem vuramazsın o halde
Herkes kendine yakışanı yapar bence, fotoğraf paylaştım diye senin gibi herkese verip veriştirmeyeceğim ben. Bilen bilir bilmeyen bilmesin beni
Sen biraz kendini otorite ilan etmişsinBen de bunu anlattım
Kompleks değil burası forum dedim
Sanane istediğim yorumu yaparım dedi
Arka sayfaları oku istersen
Fotoğraf paylaşmak neden kompleks olsun ?
Yo aslında öyle lider ruhum yoktur ama demekki öyle gelmişSen biraz kendini otorite ilan etmişsin
Sarışınlara sarı tüyü olanlara bişey diyemezsiniz durun ben varım filan olmuş
Doğru demiyorum tüyü koyu olanlar da hücum etsin filan, hoş değil
Ama sende kışkırtmışsın bu bi gerçek
Saygı duymadığın biriyle neden bu kadar yazışıyorsun o haldeİşte ben sana da saygı duymuyorum
Olay bu
Biri saygısızlık yaparsa saygısızlık yapıyorum 2 3 misli
Benim olayım bu
Travestiye neden saygı duymayim benimle saçma sapan konusmadiktan sonra
İnsan olarak ayırıyorum
Fikri önemli olanlar ve olmayanlar
Sana da saygı duymuyorum derken o olay sırasında dedim yanlış anlamaSen biraz kendini otorite ilan etmişsin
Sarışınlara sarı tüyü olanlara bişey diyemezsiniz durun ben varım filan olmuş
Doğru demiyorum tüyü koyu olanlar da hücum etsin filan, hoş değil
Ama sende kışkırtmışsın bu bi gerçek
Sen olaya dahil olduğun için açıkladımSaygı duymadığın biriyle neden bu kadar yazışıyorsun o halde
Hatta Çekirgee ikimize dediler gördün mü diyede beni de çekmeye çalışıyosun
Benim gözlerim var kim kime ne için demiş anlarım, sen metin ol
Ben saygısızlık yapmadan da kendi fikrimi savunabiliyorum, benim olayım da bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?