Bıyıkları almak önemli mi?

ne munasebet bir biyigimiz kalmisti erkek ipotegi altina girmedik oda girsin tam olsun. Kendinizi ezdirmeyin boyle psikolojik siddettir cunku, acaba kendisi her ya boydan agdayami gidiyormus beyefendi san bilmis bilmis konusuyor iyyy kendim yazdigimdan igrendim simdi..
Kendini nasil rahat hissediyorsan o yap kimsenin dayatmasina boyun egme...

Bence alma, sacmalamayin. Rahatsiz olmuyosan alma. Zaten bi kere alinca bide iyice cogalacak, keske almasaydim rahattim diyeceksin. Sen onun bacagindaki veya gogusunde koca koca killardan rahatsiz olsan alicakmi o?

rahatsız olmuyorum sorun orda, ince ve rengi açık aynada dikkatimi çekmiyor. o yüzden ikilemde kaldım.

Evet ama genede olduğunu biliyorsun ama istersen şimdilik en koyu bulduklarını al hep almak istemiyorsan, daha sonra hep alırsın.

Çok belli değilse hiiç alma, o kadar da olsun artık yani. Aldıkça çogalıyor, başa çıkamayıp hay nerden baktım onun lafına da aldım dersiniz. İşte bunlar hep, kadın dediğin kaymak gibi olacak öğretisi >:) kendi kürk gibi kollarına bacaklarına bi baksınlar önce bizim ayva tüylerimizle uğraşana kadar yavı >:)

Bencede alll canım yaa senin gözün alıştığı için dikkatini çekmiyor olabilir aynada sarıda olsa alınca farkı göreceksin sende ayrıca bi defa fark ettiyse sürekli ona gözü kayar ) birsey söylemesede rahatsız olursun

Benim erkek arkadasim rahatsız degil ki. Aksine aldirma surekli onunla mi ugrascaksin diyor. Ten yapimda agdaya reaksiyon veriyor neremi alirsam alayim once morarma sonra kirmizi kirmizi puturler olusuyor bu yuzden baska yerlerim icin lazere gidiyorum. Cidden bu kadar takinti bi bizde var. erasmusla gelen arkadaslarim var, dersimize giren yabanci bayan hocalar var ve sarisinlar. Biyik disinda favorileri hatta kollarindaki killari sari sari dolaniyolar

Aradan aylar geçtikçe böyle yüz göz oluyo çiftler işte hiç muhabbetini bile yaptirmam esime birbirimize olan saygımızı yitirmemek için tabi dikkat ederim biyigima kasima bence al adam apaçık rahatsız olmuş ne kadar sarı da olsan belli oluyo

Hiç takma erkek arkadaşını. Burnunu beğenmese onu da değiştireceksin. Türk erkeği de kıllı oluyor. Her yerlerinden kıllar fışkıran tipler var. Biz de bayılırız göğsü, sırtı kılsız parlak çocuklara. Ama kendilerine hiç laf söyletmezler. Bir denesene neresi tüylü bilmiyorum ama. Şurandaki kıllar çok fazla diye, iyi görünmüyor diye. Bakalım ne yapacak.

bıyıkla nasıl memnun olucanki az veya cok ne farkeder al gitsin

ya bu kisisel bakıma giriyor erkekler ne karısıyor falan denmişsde adam ben disimi fırcalamıyorum boyle rahatım dese tamammı diyceksiniz belliki rahatsız etmiş bazı adamlar var sırtı asırı kıllı kadın rahatsız olmasınmı gayetde degiştirebilcegi seyleri soyleyebilir esler birbirine

Guneste parliyosa almalisin bence
Sevgilinin gonlu olsun diye degil sarida olsa tuy tuydur.bence hos durmuyor

Erkek arkadaşınız rahatsız değilse tabiki gerek yok aldırmanıza ama konu sahibinin sevgilisi rahatsız olduğu için kişisel olarakta böyle düşündüğüm için aldırmasını söyledim. Ama aldıkça sarı tüylerde zamanla siyahlaşıyor.

Hiç almadığın icin sana belli olmuyor gibi geliyordur, aldiktan sonra muhtemelen vay be bildigin biyikliymisim gibi hissetme ihtimalin büyük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…