- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi minikbulut
-
Bugün erkek arkadaşımla buluştum ve dışarda güneş olduğu için şakayla karışık bıyıklarım olduğunu ima etti, bu tip konularda birbirimize alınmayız ben de kendimle alay ettim lafının üstüne ama daha sonra vakit ilerleyince kötü durduğunu söyledi. Normalde ben almıyorum bıyığımı, sarışına dönük bir yapım var, tenim de açık, kimse bana şuana kadar aa bıyığın var dememişti ve o bana öyle deyince kendimi kötü hissettim. Bıyık konusunda kendimden memnunum, kabul ediyorum azcık var ama kalın değil, açık renkli, birkaç tanesi kumral ama anca dibime girip bakarsanız belli. Sorum şu, sizce almalı mıyım, bu konuda kendinizin memnun oluşunu mu dikkate alırdınız yoksa sevgilinizin gönlünü hoş etmeyi mi düşünürdünüz. Bu arada 1,5 yıldır sevgiliyiz ve ilk defa bıyığımla ilgili laf etti.
rahatsız olmuyorum sorun orda, ince ve rengi açık aynada dikkatimi çekmiyor. o yüzden ikilemde kaldım.
İtici buluyorum ama pala bıyıklı değilim. Erkek olarak düşünmeye çalıştığımda sarıda olsa itici. Onlar kız arkadaşlarınız sevgiliniz kadar yakinlar mi size? Sadece görüyorlar dudak üstünüzü dokunuyorlar mı?
rahatsız olmuyorum sorun orda, ince ve rengi açık aynada dikkatimi çekmiyor. o yüzden ikilemde kaldım.
9 sene sonra eşim beni almaya ikna etti
bence yok ama o olduğunu iddia ediyor
öpmek istediği zaman gel bıyıklarımızı sürtelim demeye başladığı an aldım olmayan (!) bıyıklarımı
Bugün erkek arkadaşımla buluştum ve dışarda güneş olduğu için şakayla karışık bıyıklarım olduğunu ima etti, bu tip konularda birbirimize alınmayız ben de kendimle alay ettim lafının üstüne ama daha sonra vakit ilerleyince kötü durduğunu söyledi. Normalde ben almıyorum bıyığımı, sarışına dönük bir yapım var, tenim de açık, kimse bana şuana kadar aa bıyığın var dememişti ve o bana öyle deyince kendimi kötü hissettim. Bıyık konusunda kendimden memnunum, kabul ediyorum azcık var ama kalın değil, açık renkli, birkaç tanesi kumral ama anca dibime girip bakarsanız belli. Sorum şu, sizce almalı mıyım, bu konuda kendinizin memnun oluşunu mu dikkate alırdınız yoksa sevgilinizin gönlünü hoş etmeyi mi düşünürdünüz. Bu arada 1,5 yıldır sevgiliyiz ve ilk defa bıyığımla ilgili laf etti.
Benim erkek arkadasim rahatsız degil ki. Aksine aldirma surekli onunla mi ugrascaksin diyor. Ten yapimda agdaya reaksiyon veriyor neremi alirsam alayim once morarma sonra kirmizi kirmizi puturler olusuyor bu yuzden baska yerlerim icin lazere gidiyorum. Cidden bu kadar takinti bi bizde var. erasmusla gelen arkadaslarim var, dersimize giren yabanci bayan hocalar var ve sarisinlar. Biyik disinda favorileri hatta kollarindaki killari sari sari dolaniyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?