- 13 Ağustos 2014
- 6.344
- 14.356
- 498
- 37
- Konu Sahibi minikbulut
-
Kişisel bakım değilya bu kisisel bakıma giriyor erkekler ne karısıyor falan denmişsde adam ben disimi fırcalamıyorum boyle rahatım dese tamammı diyceksiniz belliki rahatsız etmiş bazı adamlar var sırtı asırı kıllı kadın rahatsız olmasınmı gayetde degiştirebilcegi seyleri soyleyebilir esler birbirine
Kız öyle bir şey demediSen " kendinizi ezdirmeyin, kocanin sevgilinin her dedigini yapmayin" sozunu cook degisik anlamissin.
Hemde cookk.
Yahu bu apis arası koltuk altı değil ki koku yapsınYa bunun erkek egemenliği, kadını metalaştırmayla ne alakası var? Düpedüz kişisel bakıma giriyor bu. Sıfır badi giyerken koltuk altınızı temizliyorsunuz da her daim açıkta olan yüzünüzü neden temizlemeyesiniz?
Dalga falan geçmesi yanlış ama adam giyim tarzını değiştir, saçını boya falan dememiş ki; müdahale ediyor diyelim.
Sapla samanı ayırt etmek lazım biraz, he bunu erkek dedi diye değil kişisel bakımımız, özsaygımız için yapmalıyız zaten o da ayrı bir konu zaten.
Ya bana ne ister alın ister almayın, ben fikrimi yazdım. Konu sahibine farklı bir bakış açısı sağlasın diye.Yahu bu apis arası koltuk altı değil ki koku yapsın
Ben de almıyorum pis miyim ben
Kişisel bakımım eksik mi
Güneş vurunca belli oluyor sadece
Neden alayım neden o sıcak acı veren sarkitan şeyi yüzüme süreyim
Benim derim başkalarının beni begenmesinden daha önemli
Cekistirerek ona zarar veremem
Kimse de bana kişisel bakımına dikkat etmiyor diyemez
Kız öyle bir şey demedi
Ne alakası var
Çok ayıp etmiş.
Sana ağda surecimi anlatmak gibi bir derdim yokYa bana ne ister alın ister almayın, ben fikrimi yazdım. Konu sahibine farklı bir bakış açısı sağlasın diye.
He konu sahibi bu konuda en az sizin kadar net olsa kafasına takıp da konu açmazdı bu da başka bir mesele.
Ayrıca inanın sizin ağda sürecinizi hiç merak etmedim.
Sapsik keşke biz kadınlar öyle olsaydıkKonu " sevgilim istedi diye biyiklarimi almam gerekirmi? " diye iletilmiyormu konu sahibi tarafindan?
Bi diger cumleyle " sevgilim istedi diye degismem gerekirmi?".
Burda mevzunun ne oldguna bagliki, degisip degismemek/ biyik alip almamak konusunda bi fikire varilsin.
Biz kadinlar genel olarak " eger degisiceksen kendin icin yapmalisin bunu, sevgiljnin dedigini yapma, kendin icin yap baskasi icin degil" deriz.
Iste bu soz yaniltiyor durumu.
Bu soz bu durumda gecerli degil.
Ornegin kocan "agda yap cok pissin" dediginde klasik tavsiyemiz olan " kendin icin yap" devre disi kaliyor.
Demek istedgim bu.
Illa almaniz gerekiyorsa electrolysis disinda hic bir yontem uygulamayin. (ignesiz agda)rahatsız olmuyorum sorun orda, ince ve rengi açık aynada dikkatimi çekmiyor. o yüzden ikilemde kaldım.
Ha ha ne demek olduğunu inanın en az sizin kadar biliyorumdur. Ama bu konu sahibinin meselesi, ve bu konuda herkes fikir beyan edebilir ama bir diğer üye kendi fikirlerini, bizzat kendinden örnekler vererek zorla kabul ettiremez. Ki sizin yapmaya çalıştığınız şey bu. Yok deriniz yanıyormuş da, güneşte parlıyormuş da pardon da herkes aynı mı? Ya da olmak zorunda mı?Sana ağda surecimi anlatmak gibi bir derdim yok
Forum mantığı bu
Biri bir şey yazar diğeri ona cevap verir
Forum ne demek hakim değilsen yorum sitelerinde yorum yap
Ah ben de bunu anlatmak istemiştim şapşik hanım. Ya altı üstü bir bıyık, sanki evrim geçirilecek. 2 saniyelik mesele için 30 sayfa tartışırız artık.Konu " sevgilim istedi diye biyiklarimi almam gerekirmi? " diye iletilmiyormu konu sahibi tarafindan?
Bi diger cumleyle " sevgilim istedi diye degismem gerekirmi?".
Burda mevzunun ne oldguna bagliki, degisip degismemek/ biyik alip almamak konusunda bi fikire varilsin.
Biz kadinlar genel olarak " eger degisiceksen kendin icin yapmalisin bunu, sevgiljnin dedigini yapma, kendin icin yap baskasi icin degil" deriz.
Iste bu soz yaniltiyor durumu.
Bu soz bu durumda gecerli degil.
Ornegin kocan "agda yap cok pissin" dediginde klasik tavsiyemiz olan " kendin icin yap" devre disi kaliyor.
Demek istedgim bu.
Kotu duruyorsa alinmasi gerek.
Ha annen demis ha sevgilin demis, demisse sagolsun, dikkat ederim bi dahakine bu mevzuda.
Tecrüben benim için çok önemli değilHa ha ne demek olduğunu inanın en az sizin kadar biliyorumdur. Ama bu konu sahibinin meselesi, ve bu konuda herkes fikir beyan edebilir ama bir diğer üye kendi fikirlerini, bizzat kendinden örnekler vererek zorla kabul ettiremez. Ki sizin yapmaya çalıştığınız şey bu. Yok deriniz yanıyormuş da, güneşte parlıyormuş da pardon da herkes aynı mı? Ya da olmak zorunda mı?
Ha ek olarak ben kimseye pis falan demedim, sadece bence bıyık meselesinin kişisel bakıma girdiğini düşündüğümü beyan ettim. Bu yasalaşmış bir şey değil, sadece benim fikrim bu.
Bu arada başka bir üyeye bu şekilde, mesela siteden kovmak gibi polemiklere girmek yasaktır bilginize, tanımadığınız etmediğiniz üyelerle bu derece afaki diyaloglara girmemenizi tavsiye ederim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. İyi forumlar size.
OlmazIlla almaniz gerekiyorsa electrolysis disinda hic bir yontem uygulamayin. (ignesiz agda)
Ama ince ve gorunmuyorsa o erkek arkadasa bosol deyin, sebebi de beni seven biyiklarima katlanir deyin.
Terbiyesiz misogon okuzlerle de cikmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?