Bıyıkları almak önemli mi?

dudak üstünde sarı da olsa tüy hoş durmuyor, tabiki bu benim görüşüm. benim eşim de takıntılıdır kıla tüye. hemen şakayla karışık başlar senin bıyıklar yine fora diye

Seninkini değil, konu sahibininkine yorum yaptım zaten

Ya Neyse uzatmak istemiyorum da, o zmn mesajımı alıntılayıp cevap vermeyeceksin ki, bende tüğümle bi problemin olduğunu düşünmeyeceğim. Ki ben senin mesajını bile görmedim, cidden.

Neyse uzasın istemiyorum, konu biz değiliz. Herkese kılıyla, tüğüyle, cillop gibi teniyle mutluluklar.

Biri de tüysüz insanın varlığını kabul edemiyorlar demiş. Yahu olmayan bir şeye neden var diyelim? Aklımızı kaçırmadık heralde. Nice sarışın arkadaşlarım bu uğurda sırf bıyıkları olduğunu kabullenemedikleri için sevgilileri vs tarafından yüzlerine vuruldu. Var olan şeyin varlığını inkar etmek garip değil mi? Çık delüğanlı gibi bıyıklıyım ama aldırmıyorum de. O zaman kim karışır sana. Ama uzun uzun sarı bıyıklarını yok diye de inkar etme. Elini sür hafifçe. Hah işte o gelenler bıyık delüğanlı

tabiki almalısınız. hatta çoktan almalıydınız. şoklardayım sarı beyaz kırmızı ne farkeder tüy tüydür kıl kıldır

Bunun cevabını vermek için görmek lazım konu bıyıkları ama bıyıklı bir dişi hayal edemiyorum rengi ne olursa olsun.

Aynen, bunu diyen kadınların büyük çoğunluğunun kilolu olduğuna eminim.

Yağa, göbeğe gelince olur öyle şeyler, tüğe gelince aaaa sen kadınsın, kişisel bakım. Bak tüğ diyoruz bide tüğe, kıl değil. Şaka gibiler cidden.

Şişman kadınların makjay yapınca güzel olmadığını iddia eden Adriana Lima'larla dolmuş burası. Yazık size valla kadının kadına ettiği zulümün haddi hesabı yok.

Sonuçta adam var demiş mi, demiş. Evet var, ben boyle iyiyim desin, kimse de bişey demez zaten. Burada uzun uzun bunun tartışmasını yapmak çok boş iş. Tartışacağına kadar tüm vücuda epilasyon yapardı Bana kalırsa bıyık alınmalı yani, erkekten bi fark olsun.

Bıyık diyince aklıma asla şişman kahverengi siyah tüylü insanlar gelmiyor
Aksine güneşte parlayan sarı bıyıklar geliyor
İnsan kendini ne kadar "onlar tüy, kıl değil, hem gözükmüyor" diye kandırırsa kandırsın görünenin ki görünüyor.
Neyse bu da son yorumum oldu
Kadınlar bıyıklarıyla mutluysa banane

Erkek arkadaşınız, göğüs kıllarını, bacak kıllarını varsa omnuz kıllarını, burun, elmacık ve kulak kıllarını düzenli aldırıyor mu? Eğer cevap evetse sizden bunu istesin. Değilse sizde onları aldırmasını talep edin bence.

Gözümde şöyle bir şey canlandı

Hahahahahahahahha
Ya burası forum
Boş vaktimiz var
İster fotoğraf paylasiriz
İster yazı
4 sene psikoloji + 2senedir master yapıyorum
Hiç böyle fotoğraf paylastin komplekslisin diye bir tüm varım yöntemi duymadım

Hahahaha kabullenemiyorlar hele bir tanesi var kendini parçaladı neyini kiskancaz diye diye hahahahahahhaga
Herkes bıyıklı olmak zorunda mi canimm
Genlerin torpil geçtiği insanlar da var bizler gibi

Olabilir, benim şahsi düşüncem. Neyi nasıl düşüneceğimi, ne yazacağımı sana mı soracağım? Benim gözümde öyle yani, neyi kanıtlama peşindeysen artık. İstediğimi yazarım, istediğimi düşünürüm, sana ne?

Valla sarı da olsa ben alırdım bıyıklarımı.Gerçekten güneşte belli oluyor sarışın kişilerde.
Hele bazısı o kadar kötü duruyor ki. sanıyor ki belli olmuyor ama bal gibi belli oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…