Biyolojik babam ölüyormuş. Onu ilk ve son kez görsem babama (üvey) ihanet etmiş olurmuyum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle kolay sanıyor ya işte.
Yoksa 37 sene göresi gelmemiş kara kaş gözünü görmeye cagirmiyor..

Allah bildiği gibi yapsin.
Zerre merhamet duymam.
Dileyen dilediğini desin.

ben merakımdan giderdim. Aklı olan hatasını telafi etmek isteyen ölmeyi beklemez. Yaşlandığını hissedince içine dert olur gelir özür diler.

Bende babamı hić görmedim.ben doğmadan ölmüş,dünya gözüyle birkerecik görmeyi çok isterdim ama sizin durumunuz farklı tabi en doğru kararı siz verirsiniz yine .

Yok görüsmedik yüzyüze. Sadece 2 sefer telefonda konustuk son yillarda. Onlarin annesinide terketmis .yani onlardada gram hakkı yok. Belki ilerde kendimi rahat hissedersen görüşürüm
Biyolojik babandan dişe dokunur birşeyler kalır mı?

Cok teşekkür ederim evet babamdan yana çok şanslıyım. herzaman başımın üstündedir benim. Esimde esimin aileside ilk duyunca şok olmuslardı üvey diye

Bence ortada üvey diye birsey kalmamis zaten. Baba gibi baba Masallah. Allah hayirli uzun ömürler versin❤

Bence anneniz ve babanızla konuşup onların da fikirlerini alın.
Ama son kez gidin ve yüzleşin bence. En azından içinizdeki kırgınlığı söyleseniz bile hafiflersiniz eminim.

Annenin yasadiklarina cok benzet seyelr yasadim. Ben kizim.7 8 aylıkken ayrıldım. Kizim 10 yaşındayken yeniden evlendim bende.
Size tavsiyem tatlilikla babanızın gönlünü alin. Anlatin. Sonucta emek veren ana babadir. Cocuk buyutmek cok zevkli ama cok zor bir surec.
Digerini bilemedim. Ama korona var. Hamilesiniz. Kamerali konussaniz bile yeter gibi. O size o kadarni bile yapmamış. Ben bosanip çocuk buyutmenin ne Olduğunu bilen birisiyim (mükemmel bir ailem var buna ragmen).
Bir çocuk ebeveyn hayattaysa 4 göz onünde buyumeli diye düşünüyorum.

Ben gitmezdim. Hakkımı da helal etmezdim. Belki yüzüne demezdim ama hakkım asla helal olmazdı.
Sadece vicdanını rahatlatmak için sizi çağırıyor.
Gerçekten pişman olsa son raddeye gelmeden adım atardı. Tamamen kendi odaklı bir çağırma. Gerçekten pişman olan ölüm korkusu, hesap verme korkusu, ahiret korkusu gelmeden adım atardı.

Hic bilmiyorum umrumdada değil .yüzünü bile 1 sefer resimden gördüm. Şuan görsem hatirlamam.
Bak sonuçta o kızlarına da hayrı dokunmamış. Ama seni arıyorlar, gel de helallik alsın senden diye. İlginç. Ya senin kadar ezilmediler, ya çok iyi niyetliler, ya da akıllarında başka şeyler var.

Sizi kız olduğunuz için görmek istemeyen adama 4 kız daha veren Allaha hamdolsun

Ben kinciyim sanırım. Gitmezdim. Hayır gittim diyelim, samimiyetle hakkımı helal eder miyim? Hayır. Ee neden gideyim? 37 yıldır bir hamlesi olmayan insan can bedenden çıkamayınca beni sorduysa azabındandır. Ve bunun hesabını Allaha versin artık diye düşünürüm.

Beni büyüten babama belki açıklardım da anneme kıyamazdım. Yalın ayak dışarı atılmış anneme "ben babama helallik vermeye gidecem" diyemezdim sanırım.

Size gidin veya gitmeyin diyemedim. Ama ben gitmezdim sanırım.
Belki de kinciyim çok...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…