- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi Umutumut82
-
O zaman burada babanı gidince ayıp edeceğin kişi üvey baban değil annen.
Umutumut82 o kız kardeşlerin ile görüşüyor muydun?
Öyle kolay sanıyor ya işte.
Yoksa 37 sene göresi gelmemiş kara kaş gözünü görmeye cagirmiyor..
Allah bildiği gibi yapsin.
Zerre merhamet duymam.
Dileyen dilediğini desin.
Peki daha sonra?Yok hic görüsmedik. Ben onlarin varliğini üniversiteye başlayacagim zaman nüfus müdürlüğünde öğrendim. Bayılıp kalmişım oracıkta.
Peki daha sonra?
Biyolojik babandan dişe dokunur birşeyler kalır mı?Yok görüsmedik yüzyüze. Sadece 2 sefer telefonda konustuk son yillarda. Onlarin annesinide terketmis .yani onlardada gram hakkı yok. Belki ilerde kendimi rahat hissedersen görüşürüm
Cok teşekkür ederim evet babamdan yana çok şanslıyım. herzaman başımın üstündedir benim. Esimde esimin aileside ilk duyunca şok olmuslardı üvey diye
Biyolojik babandan dişe dokunur birşeyler kalır mı?
Ben gitmezdim. Hakkımı da helal etmezdim. Belki yüzüne demezdim ama hakkım asla helal olmazdı.İyi akşamlar forumun güzel bayanları. bana yardımcı olursanız sevinirim.
Benim annem kaynana şiddetinden ,koca basiretsizliğinden dolayı ben 2 yaşındayken ayakları çıplak baba evine kaçmış. zaten kız oldum diye annemle beni hastaneden bile almak istememişler. Annem ben 10 yaşına kadarda evlenmedi. Şuanda 37 yaşındayım ve o zamanlarda babasız olmak ayıptı p.ç diyen olurdu.. Dıslanırdim ezilirdim yani babasızlığı iliklerime kadar yaşadım. .babamin suratini hic görmeden büyüdüm. birkere bile arayip sormadi.Ben 10 yasindayken annem benimde rızamı alıp baska biriyle evlendi ve ortak bir çocuklari oldu. (Şükür)
Babam (üvey)'ın annesi ailesi beni hic istemedi.elalemin çocuğuna baktigin yetmiyor okutuyorsun dendi. Ama babam onlara ezdirmedi. Babamin ailesinde tek saçi açık ve okuyan kız ben olduğumdan istemezlerdi beni..babam üniversiteyide okuttu ,evlendirdi, layığıyla gelin etti ,düğünümde karsilikli oynadik .çocuğum oldu onuda çok seviyor.sürekli hediyeler alır.koskoca adam at olur oglumu sırtında gezdirir.benim her dogum günümde bana çicek gönderir.2 sene önce 1 ay hastanede yattim.annemle evde oğluma bakti hergün hastaneye yanima geldi, ameliyata girerken ağladı .geçen sene kendi üzerine olan ev ve arabayi ayrica köyde kendi ailesinden kalan evide annemin üzerine yapmişki bende eşit hak alabiliyim. Yani iyi biri.
Biyolojik babamda evlenmis 4 kızı daha olmuş. Kızları beni aradi babamiz hasta son kez seninde helalleşmek istiyor diye. ben reddettim ama ogünden beri huzurum kaçtı. Geceleri uyuyamiyorum. 10 yasina kadar yaşadiklarim film şeridi gibi gözümün önünden geciyor.hamileyim ve cok duygusalım .icimde cok büyük bir nefret var ama sonradan pişman olma korkumda var. Babam 700km ötede uzakta ,eşim istersen hemen götürürüm diyor. Ama beni büyüten emek veren babam duyarsa cok üzülür ve hicbirsey eskisi gibi olmaz. sanki ona ihanet etmiş gibi hissederim. Siz olsanız ne yapardiniz
Uzun oldu kusura bakmayin
Bak sonuçta o kızlarına da hayrı dokunmamış. Ama seni arıyorlar, gel de helallik alsın senden diye. İlginç. Ya senin kadar ezilmediler, ya çok iyi niyetliler, ya da akıllarında başka şeyler var.Hic bilmiyorum umrumdada değil .yüzünü bile 1 sefer resimden gördüm. Şuan görsem hatirlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?