- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramıza hoşgeldin canımmmmerhaba kızlar...bütün sayfaları tek tek okudum.benim de 2 yıllık bi çabam var.sizlerle olmak istedim bu topikte.Rabbim bizleri de melekleriize kavuştursun inşallah.ben 4 yıllık evliyim. Öğretmenim.köyde çalışıyorum dr bulamam mantığıyla 2 sene kaçtım istemedim bebek.soranlara kızdım.gurbette zor dedim.sonra bi istek istek...istemeye başlayınca hemen olacak sandım.üstelik izin hesabı yapmaya başladım.sonra çikolata kistimin engel olduğunu öğrendim ilk ameliyat diyenden kaçtım.sonra tekrar edilince ameliyat oldu.iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum artık.ameliyat sonrası 1 yıla kadar doğal bekleyelim dediler.bekledik.olmadı.2 negatif aşılama sonrası tüp bebek tedavisi gördüm herşey yolundaydı gebe kalmıştım fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.30 yaşımı doldurdum.şimdi tayinim çıktı drumu çok seviyordum.ne yapmam gerektiğini bilmiyırum ama sanırım kendi haline bırakacağım bir süre.ondan da pişman olmak istemiyoru ama...neyse uzun oldu biraz ama beni de aranıza alın kızlarrrrrrrrrrrr
saboliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: nerdesin kaç zamandır kız görünmüyorsun :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
YETTİMMM YETERİMM :)))merak ettim nerdesin diye![]()
Aramıza hoşgeldin canımmm
gerçi burda olmak iyi mi kötü mi tam emin olanamdım şimdi
çalışıyor olunca izin ayarlamak zor oluyordur .. Allahım yardımcımız olsun..
bir kez olduysa yine olur hiç merak etme ..
YETTİMMM YETERİMM :)))
ay sonuydu ayı kapattım canım benim.. ay sonu yoğun oluyorum uğrayamadım
ama aklım hep burda burası gülüp eğlendiğimiz kafamızı dağıttığımız bir yer olsun istiyorum..
[ı]tedavi başladı mı yeterim[/ı]
yok sabolim ekimde başlayacağım sanırım eylül demiştik ama havalar çok sıcak bu gün kız kardeşimin dondurlmuşlarla tranferi vardı maf oldu adana yanıyordu resmen
bende kısaca kendimden bahsediyim sizlere öncelikle çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz... semboli tedavi yolunda yaşadıklarını bin çırpıda okudum rabbim en yakın zamanda bebeğini kucağına vermesi dilegi ile ağlattın beni kız ama anladım ki yılmamak gerek her zaman gülecek şeyler var hayatımızda senin dolmuştaki pergel gb oturan amca ve şöförün yumurta kolisini anlaması gib bende ekim 3 te evliliğimizin 3 yılı bitmiş olacak ilk bir yıl çocuk aklımda bile yoktu sonra bu duygu yavaş yavaş sardı beni doktorlarla tanışmalarımız başladı benim tahliller eşimin tahlilleri derken eşimde sperm hızı sayısı ve morfoloji problemi olduğunu öğrendik başarısız bir aşılama geçti başımızdan sonra tüp bebek tedavisine başladık ve ilk denememiz de gebelik elde ettik fakat bebeğim 6 haftalıkken düştü şimdi her şeyi araştırıyorum ... şunu anladım insan zamanla her şeye alışıyormuş ilk başlarda her gün ağlardım şimdi ara ara ağlıyorum alışmasak ne olacak ki yapacak ne varki yaradandan hayırlısını istemekten başka ...
her şey ne kadar zormuş ya devlet testleri 2 ay sonraya veriyor özel 200 tl den aşağı açmıyor ağzını rabbim yardım eyle
YOK BEBĞİM DK HAPI KULANMAM İSTEMİYORUM YANi belki GÜLECEKSİN AMA KENDİME BEBEĞİME (Bebeğim olmazken)haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor :44::44::44::44::44::44::44:Sıcakta hiç çekilmiyor
Ekime bişey kalmadı zaten.. sen d.kontrol hapını kullanıpta git 1 ayın kaybolmamış olurHakkında hayırlısı olsun yeterim
İyi dileklerin için sağol canım .. sen yeni mi düştün buralara Allah kurtarsın
En kısa zamanda hepimiz buradan hayırlısıyla anneliğe terfi ederiz inşşallahhhhhhhh
evet devlet hastaneleri 3 ay sonrasına atıyor..
özeller desen ateş pahası
kaçıncı denemen olacak canım?
Bu arada yeni post çok yakında yayında olacak ..![]()
Hadi bakalım hayırlısı.. 2.ve son denemen olur inşallah..canım benim 2 denemem olacak ilk denemem temmuzda olmuştu şimdi ikinciye başlamadan tüm testleri yeptırmak istiyorum bakalım her şeyde vardır bir hayır
YOK BEBĞİM DK HAPI KULANMAM İSTEMİYORUM YANi belki GÜLECEKSİN AMA KENDİME BEBEĞİME (Bebeğim olmazken)haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor :44::44::44::44::44::44::44:
[ı]hadi bakalım hayırlısı.. 2.ve son denemen olur inşallah..[/ı]
[ı]ama 1 ay öncesinden kullanılıyorya yeterim.. Ondan söyledim..[/ı]
yok canım biliyorum ama ne bileyim :44::44::44::44::44::44:
Öyle ya da böyle kullanacaksın :)) bebişlere giden çileli yoll... kitap yazsak tutar ha !!!
Bayanlarr nasılsnızzzz ...![]()