• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biyolojik Saat !!!

saboliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: nerdesin kaç zamandır kız görünmüyorsun :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
merak ettim nerdesin diye :17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

merhaba kızlar...bütün sayfaları tek tek okudum.benim de 2 yıllık bi çabam var.sizlerle olmak istedim bu topikte.Rabbim bizleri de melekleriize kavuştursun inşallah.ben 4 yıllık evliyim. Öğretmenim.köyde çalışıyorum dr bulamam mantığıyla 2 sene kaçtım istemedim bebek.soranlara kızdım.gurbette zor dedim.sonra bi istek istek...istemeye başlayınca hemen olacak sandım.üstelik izin hesabı yapmaya başladım.sonra çikolata kistimin engel olduğunu öğrendim ilk ameliyat diyenden kaçtım.sonra tekrar edilince ameliyat oldu.iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum artık.ameliyat sonrası 1 yıla kadar doğal bekleyelim dediler.bekledik.olmadı.2 negatif aşılama sonrası tüp bebek tedavisi gördüm herşey yolundaydı gebe kalmıştım fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.30 yaşımı doldurdum.şimdi tayinim çıktı drumu çok seviyordum.ne yapmam gerektiğini bilmiyırum ama sanırım kendi haline bırakacağım bir süre.ondan da pişman olmak istemiyoru ama...neyse uzun oldu biraz ama beni de aranıza alın kızlarrrrrrrrrrrr
Aramıza hoşgeldin canımmm
gerçi burda olmak iyi mi kötü mi tam emin olanamdım şimdi :9:
çalışıyor olunca izin ayarlamak zor oluyordur .. Allahım yardımcımız olsun..
bir kez olduysa yine olur hiç merak etme ..

saboliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: nerdesin kaç zamandır kız görünmüyorsun :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

merak ettim nerdesin diye :17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
YETTİMMM YETERİMM :)))
ay sonuydu ayı kapattım canım benim.. ay sonu yoğun oluyorum uğrayamadım
ama aklım hep burda burası gülüp eğlendiğimiz kafamızı dağıttığımız bir yer olsun istiyorum..

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin canımmm
gerçi burda olmak iyi mi kötü mi tam emin olanamdım şimdi :9:
çalışıyor olunca izin ayarlamak zor oluyordur .. Allahım yardımcımız olsun..
bir kez olduysa yine olur hiç merak etme ..

YETTİMMM YETERİMM :)))
ay sonuydu ayı kapattım canım benim.. ay sonu yoğun oluyorum uğrayamadım
ama aklım hep burda burası gülüp eğlendiğimiz kafamızı dağıttığımız bir yer olsun istiyorum..

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

[ı]tedavi başladı mı yeterim[/ı]

yok sabolim ekimde başlayacağım sanırım eylül demiştik ama havalar çok sıcak bu gün kız kardeşimin dondurlmuşlarla tranferi vardı maf oldu adana yanıyordu resmen

bende kısaca kendimden bahsediyim sizlere öncelikle çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz... semboli tedavi yolunda yaşadıklarını bin çırpıda okudum rabbim en yakın zamanda bebeğini kucağına vermesi dilegi ile ağlattın beni kız ama anladım ki yılmamak gerek her zaman gülecek şeyler var hayatımızda senin dolmuştaki pergel gb oturan amca ve şöförün yumurta kolisini anlaması gib bende ekim 3 te evliliğimizin 3 yılı bitmiş olacak ilk bir yıl çocuk aklımda bile yoktu sonra bu duygu yavaş yavaş sardı beni doktorlarla tanışmalarımız başladı benim tahliller eşimin tahlilleri derken eşimde sperm hızı sayısı ve morfoloji problemi olduğunu öğrendik başarısız bir aşılama geçti başımızdan sonra tüp bebek tedavisine başladık ve ilk denememiz de gebelik elde ettik fakat bebeğim 6 haftalıkken düştü şimdi her şeyi araştırıyorum ... şunu anladım insan zamanla her şeye alışıyormuş ilk başlarda her gün ağlardım şimdi ara ara ağlıyorum alışmasak ne olacak ki yapacak ne varki yaradandan hayırlısını istemekten başka ...

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ahhhh
kaç sene bekledik gelirsin diye şu anneni sevindirirsin diye
gözlerim belirtilerde belki üzüntümü hissedersin diye
belki göz yaşlarımı duyarsın diyee

ben razıyım yeter ki sen gelll(bebeğim)
istersen her günn ağlaaa her gün gazla

bebekler gülsün bebekler gelsin
baba kız baba oğlan el ele gezsin

korkuyorum sensiz ölüp gittmekten
kara talihime boyun bükmekten
kalmadı mecalim kalmadı bitti
her gün sana gell gell demekden

bebekler gülsün bebekler gelsin
baba kız baba oğlan el ele gezsin

ben razıyım yeter ki sen gelll(bebeğim)
istersen her günn ağlaaa her gün gazlaa

:-) BEBEKLERİMİZ GELECEKLER İNANIYORUM SİZLERDE İNANIN....[/QUOTE]

her şey ne kadar zormuş ya devlet testleri 2 ay sonraya veriyor özel 200 tl den aşağı açmıyor ağzını rabbim yardım eyle

yok sabolim ekimde başlayacağım sanırım eylül demiştik ama havalar çok sıcak bu gün kız kardeşimin dondurlmuşlarla tranferi vardı maf oldu adana yanıyordu resmen

Sıcakta hiç çekilmiyor :25:
Ekime bişey kalmadı zaten.. sen d.kontrol hapını kullanıpta git 1 ayın kaybolmamış olur :46: Hakkında hayırlısı olsun yeterim

bende kısaca kendimden bahsediyim sizlere öncelikle çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz... semboli tedavi yolunda yaşadıklarını bin çırpıda okudum rabbim en yakın zamanda bebeğini kucağına vermesi dilegi ile ağlattın beni kız ama anladım ki yılmamak gerek her zaman gülecek şeyler var hayatımızda senin dolmuştaki pergel gb oturan amca ve şöförün yumurta kolisini anlaması gib bende ekim 3 te evliliğimizin 3 yılı bitmiş olacak ilk bir yıl çocuk aklımda bile yoktu sonra bu duygu yavaş yavaş sardı beni doktorlarla tanışmalarımız başladı benim tahliller eşimin tahlilleri derken eşimde sperm hızı sayısı ve morfoloji problemi olduğunu öğrendik başarısız bir aşılama geçti başımızdan sonra tüp bebek tedavisine başladık ve ilk denememiz de gebelik elde ettik fakat bebeğim 6 haftalıkken düştü şimdi her şeyi araştırıyorum ... şunu anladım insan zamanla her şeye alışıyormuş ilk başlarda her gün ağlardım şimdi ara ara ağlıyorum alışmasak ne olacak ki yapacak ne varki yaradandan hayırlısını istemekten başka ...

İyi dileklerin için sağol canım .. sen yeni mi düştün buralara Allah kurtarsın :9:
En kısa zamanda hepimiz buradan hayırlısıyla anneliğe terfi ederiz inşşallahhhhhhhh

her şey ne kadar zormuş ya devlet testleri 2 ay sonraya veriyor özel 200 tl den aşağı açmıyor ağzını rabbim yardım eyle

evet devlet hastaneleri 3 ay sonrasına atıyor..
özeller desen ateş pahası :25:
kaçıncı denemen olacak canım?

Bu arada yeni post çok yakında yayında olacak .. :72:

Son düzenleme:
canım benim 2 denemem olacak ilk denemem temmuzda olmuştu şimdi ikinciye başlamadan tüm testleri yeptırmak istiyorum bakalım her şeyde vardır bir hayır

Sıcakta hiç çekilmiyor :25:
Ekime bişey kalmadı zaten.. sen d.kontrol hapını kullanıpta git 1 ayın kaybolmamış olur :46: Hakkında hayırlısı olsun yeterim

İyi dileklerin için sağol canım .. sen yeni mi düştün buralara Allah kurtarsın :9:
En kısa zamanda hepimiz buradan hayırlısıyla anneliğe terfi ederiz inşşallahhhhhhhh

evet devlet hastaneleri 3 ay sonrasına atıyor..
özeller desen ateş pahası :25:
kaçıncı denemen olacak canım?

Bu arada yeni post çok yakında yayında olacak .. :72:
YOK BEBĞİM DK HAPI KULANMAM İSTEMİYORUM YANi belki GÜLECEKSİN AMA KENDİME BEBEĞİME (Bebeğim olmazken)haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor :44::44::44::44::44::44::44:

canım benim 2 denemem olacak ilk denemem temmuzda olmuştu şimdi ikinciye başlamadan tüm testleri yeptırmak istiyorum bakalım her şeyde vardır bir hayır
Hadi bakalım hayırlısı.. 2.ve son denemen olur inşallah..

YOK BEBĞİM DK HAPI KULANMAM İSTEMİYORUM YANi belki GÜLECEKSİN AMA KENDİME BEBEĞİME (Bebeğim olmazken)haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor :44::44::44::44::44::44::44:

Ama 1 ay öncesinden kullanılıyorya yeterim.. ondan söyledim..

Evet doğru .. bu sıralar yeni yeteneğim çok pis kıskanmak.. yahu Allah aşkına hepsi anlaşmış gibi.. arka

arkaya okadar çok hamile haberi alıyorum ki..ve aldığınız haberler yakın çevrenizse helede akrabanızsa çok ilginç ama

o kişiyi evire çevire dövesiniz bi kibrit çakıp saçlarının ortasına atasınız cayır cayır yandığını seyredişiniz,

günlerce aç bırakıp bir lokma ekmek vermeyişiniz , hatta ve hatta kafasının üzerine elma koyup hedefi elmaya değilde

kafasının tam ortasına atasınız geliyor.. ya ben çok sadistim ya da içimdeki bebek isteyen çocuk yaramazlık peşinde..

napsam durduramıyorum.. Bu çok garip bir his.. evet onlar adına seviniyorum bizim yaşadıklarımızı yaşamadığı için..

fakat bu durum farklı, yaşamayan gerçekten anlamıyor.. hassayitemizi bildiğiniz halde telefon açıpta

sevincinizi bizlerle paylaşmayın .. aksi taktirde yukarıda saydığım düşüncelere maruz kalabilirsiniz..

Bebe isteğim tavan yaptığından beri kendimi tanıyamaz oldum.. gittiğim yerlerde yaşıtlarımın çoğu birincileri hatta

ikincileri doğurmuş .. ve de 3.yü beklemekte olanlarda var.. e tabi ev bebeyle dolu olunca muhabbette bebelerden

oluyor.. seninki kaçıncı ayında emekledi .. ek gıdaya geçtiniz mi.. tuvalet eğitimi ne durumda.. gece uykuları

nasıl..?? Konuyu değiştireyim ortaya başka şeyler atayım diyorum konu dönüyor dolaşıyor yine bebelere geliyor..

Şeytanın işi yok yine devreye giriyor tabi.. diyor al bebeleri kilitle odanın birine eve gitme zamanı gelene kadar

çıkarma ..iki lafın belini kıramaz olduk yahu.. böyle ortamlarda bulunmak istemiyorum ama olmuyor işte.. her zaman

bahane uyduramıyorsun açık açıkta söyleyemiyorsun.. hem söylesen ne diyeceksin ki? bebelerinizi çok pis kıskanıyorum

muhabbetiniz bana uymuyor mu diyeceksin ? olmuyor olmuyor olmuyor.. napsam çözüme ulaştıramadım.. İçimdeki çocuk hep

yaramazlık istiyor.. çatır çatır kavga edesim geliyor durduk yere hır çıkarmak istiyor istiyorda istiyor.. hiçbirşeye

kanmıyor.. birtürlü engel olamıyor dizginleyemiyorum onu..

Sanırım önce içimdeki çocuğu büyütmem , onu dizginlemem , yola getirmem, dünyanın kaç bucak olduğunu göstermem gerek !!!

http://tupbebeim.wordpress.com/2013/09/05/cok-pis-kiskandim/

[ı]hadi bakalım hayırlısı.. 2.ve son denemen olur inşallah..[/ı]

[ı]ama 1 ay öncesinden kullanılıyorya yeterim.. Ondan söyledim..[/ı]

yok canım biliyorum ama ne bileyim :44::44::44::44::44::44:

Perşembe doktora gidicem.Doktor inşallah tedaviye başlayalım der bayrama bebemle (lerimle) girerim yılbaşınada 3 aylık olur Haziran gibi doğururum Temmuz gibide tatile giderim pehh hayalden kim ölmüş:21::21: :51:

Son düzenleme:
Back
X