Gunaydin kızlar herkesee.
dilketinim ruyamda seni gördüm daha doğrusu goremedim:)) senin memleketindeymisiz bi köy neresi oldugunu bilmiyorum.seni ariyorum ama bulamiyorum.sonra bi dukkan goruyorum ismi dilketin gibi bisey falan.seviniyorum:)) baya bi gezdim köyü:)) sonra sari bi erkek cocuk var iki yasinda gibi ayakkabisinin biri ayagini acitmis agliyo ama annesi cozemiyo niye agladigini.sonra biz galiba benim annanemde var.bi sekilde cikariyoz ayakkabiyi.cocuk susuyo guluyo falan.hayrolsun canim boyle bi ruya gördüm
canım nasılsın? tatil nasıldı?Tatilde bende giremedim oek canim ben iyiyim sen nasılsın nasıl gecti bayramın
Ins bebisi olcakdir ona yoralim:)
Tatilde bende giremedim oek canim ben iyiyim sen nasılsın nasıl gecti bayramın
Herkese günaydınlarrrr
günaydın canım :)
canım nasılsın? tatil nasıldı?
Denİz naptin sen test alcaktinn :)
Günaydın güzellerr...
ya kızlar duydunuzmu haberlerde.. 2 aylık bebeğini ewde bırakıp 9 günlük bayram tatiline çıkan kadının bebeği açlık ve susuzluktan ölmüş..nasıl bi vicdansızlıktır bu ya.. biz bi tane olsun diye ne çabalar harcıyoruz. olanda napıoo yaa
1 gün gecikmeyle adet oldum...çok üzgünüm kızlar çok..Belirtilerim hepsi boşa çıktı vücudum bana resmen oyun oynadı. Rüyamda bir kuzu gördüm bütün halılarıma pisledi..ne demek bu ??sabah kalktım kırmızıları gördüm((((
canım çıkışta alayım diyorum.. geçenki gibi acele etmek istemedim.. hem biliyosun geç çıkmıştı pozitif.. ondan çıkarken ugrarım yarın sabah ilk idrarla yaparım.. okula gelincede yazarım hemen :) iyi şeyler düşünmek istiyorumda geçen ki olayı hatırlayınca kendimi susturuyorum..
Haklisin canim oyle yap. Kiz bu kez bisey varsa cok sasircam
Ee bugun doktora gtcekmissin iste kan da ver rahatlarsin en azindan:18:bide bana sor.. dün şimdi bugün aşılama randevum var diye son testimi yapayım gitsin dedim.. damlatırken dedim ki silik bile olsa görsem koşa koşa kana giderim falan dedim.. hani sizlerden esinleniyorum yagörmedim tabi hiçbişey..sonrada bakmadım.. akşam geldim banyodaydı gözüme takıldı ikinci bariz çizgi.. bu defa kendi kendime sözümü yedim.. bırak kana koşmayı ihtimal bile vermedim gülme geldi sinirden sadece ;D
Kürtajdan sonra 34 günde olmuştum ilkini, acaba bundan sonra hep 34 günde mi olcak ki, anaaa, çok beeeBilmiyorum canim sogan geciktirir mi. Kurtajdan sonra bi kac ay duzensz oluyomus gerci. Kizzzz korunuyorum sanarken hamile kalmis olabilir misin :))
Kürtajdan sonra 34 günde olmuştum ilkini, acaba bundan sonra hep 34 günde mi olcak ki, anaaa, çok beee:26:
yok yok, hamile kalmamışımdır, sağlam korunuyoruzhani %1 kaza payını da hesaba katsak... yine de yoktur ya, olsa hissederdim kesin Geçen sefer hissetmiştim... Ve o hislerin zerresi bile yok şuan içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?