Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ins bebisi olcakdir ona yoralim:)

1 gün gecikmeyle adet oldum...çok üzgünüm kızlar çok..Belirtilerim hepsi boşa çıktı vücudum bana resmen oyun oynadı. Rüyamda bir kuzu gördüm bütün halılarıma pisledi..ne demek bu ??sabah kalktım kırmızıları gördüm((((

Günaydın güzellerr...

ya kızlar duydunuzmu haberlerde.. 2 aylık bebeğini ewde bırakıp 9 günlük bayram tatiline çıkan kadının bebeği açlık ve susuzluktan ölmüş.. nasıl bi vicdansızlıktır bu ya.. biz bi tane olsun diye ne çabalar harcıyoruz. olanda napıoo yaa

Denİz naptin sen test alcaktinn :)

canım çıkışta alayım diyorum.. geçenki gibi acele etmek istemedim.. hem biliyosun geç çıkmıştı pozitif.. ondan çıkarken ugrarım yarın sabah ilk idrarla yaparım.. okula gelincede yazarım hemen :) iyi şeyler düşünmek istiyorumda geçen ki olayı hatırlayınca kendimi susturuyorum..

yok artık... İnsan degil bunlar yaaaa

Uzulme tatliiimmm
Bak biz burdayiz.umidimiz onumuzdeki aya insallah

Haklisin canim oyle yap. Kiz bu kez bisey varsa cok sasircam

Haklisin canim oyle yap. Kiz bu kez bisey varsa cok sasircam

bide bana sor.. dün şimdi bugün aşılama randevum var diye son testimi yapayım gitsin dedim.. damlatırken dedim ki silik bile olsa görsem koşa koşa kana giderim falan dedim.. hani sizlerden esinleniyorum ya görmedim tabi hiçbişey..sonrada bakmadım.. akşam geldim banyodaydı gözüme takıldı ikinci bariz çizgi.. bu defa kendi kendime sözümü yedim.. bırak kana koşmayı ihtimal bile vermedim gülme geldi sinirden sadece ;D

Ee bugun doktora gtcekmissin iste kan da ver rahatlarsin en azindan:18:

Bilmiyorum canim sogan geciktirir mi. Kurtajdan sonra bi kac ay duzensz oluyomus gerci. Kizzzz korunuyorum sanarken hamile kalmis olabilir misin :))
Kürtajdan sonra 34 günde olmuştum ilkini, acaba bundan sonra hep 34 günde mi olcak ki, anaaa, çok beee:26:
yok yok, hamile kalmamışımdır, sağlam korunuyoruz hani %1 kaza payını da hesaba katsak... yine de yoktur ya, olsa hissederdim kesin Geçen sefer hissetmiştim... Ve o hislerin zerresi bile yok şuan içimde

Asma kiz suratiniii. Bi dahaki ay olcak insallah bi an once adet olursun da baslarsin calsmalara umarim :) cok guzelmis yeniden ayni heyecanlar,ama bu sefer tedirginlik de var

Ahh ahhh pozitif görmeye hasret kaldık bi doğsun bebişim poposuna poposuna vurucam :)) neden beni bu kadar beklettin dicem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…