- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
cnm senindemi geciktiği halde hem adetin gelmedi hem bebiş yok?
test yapmadım canım bekliyorum adetimde gelmedi :2:
Adanadayım cnm ben. sen kaç yaşındasın bu arada
benim bu ay oyle oldu 8 inde olm gerekiyodu 19unda oldum bebis falanda yoktu adet olayincada umitlnmistim Ama sadece gecikmeymia :-/
test yapmadım canım bekliyorum adetimde gelmedi :2:
inş da gelmez cnm
karnım falan çok ağrıdı ağrıdı geçti ...inşallah elaaam güzel haberlerimi size bir verebilsem
Ne zaman baslaniyo canim
Ben 9.gunumdeyim gecmi kaldim bu ay denesem
15.gun yumurtluyorum
ağustos ayını soğan kürü yaparak geçirdim,adetim düzeldi,4 ekimde adet oldum adetin 2 günü bal-tarçın -çörekotuna başladım onuda yaptım ,ekim 11 de hsg çektirdim geçen hafta ovulasyon günlerini de değerlendirdim ,şuan tevekkül ediyorum bütün ödevler tamam inşaalah hayırlısıyla olur olmasa da şu hsg içimi çooook rahatlattı,bence sizde vakit kaybetmeden kontrollerinizi yapın
aayyyyy hadi inşaallah bende çok istiyorum,bu ay hayırlısıyla güzel haberleri vereyim,hep birlikte inşaallah DARISI BAŞIMIZA
Eki Görüntüle 835042
ne zaman çıktı emin degilim ama ben 5 saat sonra gördüm.. bu arada ekimin 9 unda negatifti kan testi ve 10 unda reglim başladı.. ama 13 üne birliktelik oldu.. bunuda bugün yani 21 ekimde yaptım.. acaba adet biter bitmez döllenme olmuş olabilir mi.. yoksa geç çıktı diye yanlış sonuç mu veriyor test?????
ya bu sitenin en güzel yanı bu işte, sanki tek bende var sanıyor insan bazı dertleri gördükçe dinledikçe büyütülecek bişey olmadıgını anlıyor iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz
Canım adetliyken mi birliktelik yaşadın ?
canim benim nerelerdeydin sen goremedim hic seni ya bide seni uzmek istem. ama yarim saati gecen sonuclar sogru olmuyomus uzmek istemiyorum seni ama cok heweslenmwde hayatim bak bu dedigimi skin yanlis anlama cok uzulurum yoksa :-( :-(
canım bu kadar erken çıkması zor bir ihtimal döllense bile yerleşmesi ve hcg salgılaması gerekli.o da 20 ve üstğ olmalı yerleştikten 1 hafta sonrasına takabül ediyor ..tekrar bir test alıp dene hatalı test olabilir tatlım..yine deAllah bilir tabi ki gerekirse kan testi verirsin.
Günaydın kızlar nasılsınız :)
Bilmiyorumki canim sogan kuru ne kadar geciktirir ne olur. Ne zaman yumurtladigini bilmiyo musun asagi yukari
günaydın canım.. tatilde giremedim hiç.. sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?