Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim bu ay oyle oldu 8 inde olm gerekiyodu 19unda oldum bebis falanda yoktu adet olayincada umitlnmistim Ama sadece gecikmeymia :-/

benimde bu ay 17sinde olmam gerekiyordu ama olmadım normalde 3-4 aydır saati saatine oluyodum nerdeyse ama nebilimm adet gününde test yaptım bişe yok adette yok yarın bidaha test yapicem bakalım

test yapmadım canım bekliyorum adetimde gelmedi :2:

hee ok bende adetin geçtide testte çıkmadı sandım sende bekliicen yapcak bişe yok tatlım

Ne zaman baslaniyo canim
Ben 9.gunumdeyim gecmi kaldim bu ay denesem
15.gun yumurtluyorum

canım normalde adetin 2.3. günü başlanıyor ama bende gec bşlamıştım 5.günü falandı ve düzenli olarakta kullanmadım yumurtlama dönemine kadar kullan ama yumurtlama döneminden sonra kullanmıyoruz cünkü çörek otunun bebek düşürme etkisi de varmış.yumurtayı büyütüp daha cok yumurta olmasını sağlıyormuş canım bna vesile oldu diye düşünüyorum

hayırlısı canım inş bebişin seninle olur bu ay.bende bu hsg den cektirecektim ama bu ay kimyasal gebelik olduğu için tüplerde sıkıntı olmazmış aklımdaki şüphede gitmiş oldu bu sayede hayırlısı herşeyin.

Canım adetliyken mi birliktelik yaşadın ?

Günaydın herpinize
Benim adetime bir gün kaldı. Bu ay ilk denememiz. Çok umutlu değilim aslında, ilk seferde olacak diye bi şey yok sonuçta. Hayırlısı olsun inşallah.

ya bu sitenin en güzel yanı bu işte, sanki tek bende var sanıyor insan bazı dertleri gördükçe dinledikçe büyütülecek bişey olmadıgını anlıyor iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz

Aynen katılıyorum. Banada burası terapi gibi geliyor dertlerden sıkıntıtan resmen arınıyorsun :)

canim benim nerelerdeydin sen goremedim hic seni ya bide seni uzmek istem. ama yarim saati gecen sonuclar sogru olmuyomus uzmek istemiyorum seni ama cok heweslenmwde hayatim bak bu dedigimi skin yanlis anlama cok uzulurum yoksa :-( :-(

canım benim ne üzmesi olur mu öyle şey bende biliyorum bunu.. onu bilmesem şuan hamileyim diye sevinçten uçmam gerekti.. ama şuan sadece küçücük bi şüphe var.. hatta o bile yok nerdeyse

bencede büyük ihtimal hatalı.. test yaptıgımda 8. gündü.. böllenme olduysa bile dedigin gibi zor çıkması..ama şüphe düşürdü ya içime yarın sabah testi bi tekrarlayımda emin olayım olmadıgından..

Gunaydin kızlar herkesee.
dilketinim ruyamda seni gördüm daha doğrusu goremedim:)) senin memleketindeymisiz bi köy neresi oldugunu bilmiyorum.seni ariyorum ama bulamiyorum.sonra bi dukkan goruyorum ismi dilketin gibi bisey falan.seviniyorum:)) baya bi gezdim köyü:)) sonra sari bi erkek cocuk var iki yasinda gibi ayakkabisinin biri ayagini acitmis agliyo ama annesi cozemiyo niye agladigini.sonra biz galiba benim annanemde var.bi sekilde cikariyoz ayakkabiyi.cocuk susuyo guluyo falan.hayrolsun canim boyle bi ruya gördüm

Günaydın

Ben çok heyecanlıyım. Bata bir gün kaldı, dayanamayıp bu gün test yapıcam galiba :) Kendimi zor tutuyorum
Sen nasılsın?

Bilmiyorumki canim sogan kuru ne kadar geciktirir ne olur. Ne zaman yumurtladigini bilmiyo musun asagi yukari

Tahminen biliyorum ne zaman yumurtladığımı... Yani eğer o zaman yumurtladıysam, şimdiye regl olmam gerekirdi. Umarım kötü bişey yoktur. Tekrar doktor çatal görcek gözüm yok maalesef
bazı topiklerde soğan kürünün geciktirdiğini fln okumuştum da, ondan dedim, ama emin değilim yine de canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…