Ee bugun doktora gtcekmissin iste kan da ver rahatlarsin en azindan:18:
bakalım hayırlısıyla testlerimiz çıksın da, sonuçlara göre başlayabilcez mi başlayamıcaz mı çalışmalara, belli olcak o zaman...Asma kiz suratiniii. Bi dahaki ay olcak insallah bi an once adet olursun da baslarsin calsmalara umarim :) cok guzelmis yeniden ayni heyecanlar,ama bu sefer tedirginlik de var
elbette hayır canım..3.gün bitti gecesine ilişki oldu..
Yaa ben de ne desem bilmiyorumki bence de imkansz gibi bisey ama hc belli olmuyo bu isler. En iyisi sen acil olarak test al ikinci cizgi yine belirirse o zaman dersin doktora. Aklma baska bisey gelmiyo :)ya bilemedim ki.. eşimde haber bekliyor son kararına göre söyle çıkışta geleyim hastahaneye dedi.. canım ya ne yapsam?? kan vermek için çok erken sanki.. ya bide diyemem ben doktora paranoyak der kesin adet görmüş hamilelik testi istiyo diye..
Aynen canim o korku hep olcak uc ayi atlatalim da rahatlarim o zaman:) sende cesaretini topla cok bekletme bizibakalım hayırlısıyla testlerimiz çıksın da, sonuçlara göre başlayabilcez mi başlayamıcaz mı çalışmalara, belli olcak o zaman...
evet çok güzeldir ama ben yine de korkuyorum biliyor musun? geçen gün çok gerçekçi bir rüya gördüm, hamileydim rüyamda, ama o kadar gerçek ki yani o anki hislerimi korkularımı anlatamam. Sevinemedim bile hamile olduğumu öğrendiğimdeverdiğim ilk tepki, eyvah napıcam ben şimdi? daha test sonuçları da çıkmamıştı. Ya yine aynı şey olursa... Rüyamda bile bu tepkileri verdim
İnsan elinde olmadan tedirgin olur tabiki, ama dua etmekten ve dikkatli olmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok canım ya.
Çok düşünüp kafaya takıp da, bu en güzel günlerini kendine zehir etmemeye çalış. Söylemesi kolay tabi biliyorum ama, en azından o korkular içinde yoğunlaştığı zaman hemen bi silkelen, kafanı başka yerlere yönelt, başka düşüncelere dal, mesela bebeğinin odasına beşiğine fln
bence iyi bi sonuç, yani %50nin üzeri iyi diye biliyorum, ama yine de en iyi yorumu doktor yapacaktır canımKızlar esimin testinde yuzde 60 hareketlilik cikti. Iyi mi bu sonuc bileniniz var mi?
ee tabiki de test yaptıracaksan adet gördüğünü söylemeyeceksinya bilemedim ki.. eşimde haber bekliyor son kararına göre söyle çıkışta geleyim hastahaneye dedi.. canım ya ne yapsam?? kan vermek için çok erken sanki.. ya bide diyemem ben doktora paranoyak der kesin adet görmüş hamilelik testi istiyo diye..
Anladım canım senin adet in kısa sürüyor ne güzel keşke benimde öle olsa
bence iyi bi sonuç, yani %50nin üzeri iyi diye biliyorum, ama yine de en iyi yorumu doktor yapacaktır canım
ee tabiki de test yaptıracaksan adet gördüğünü söylemeyeceksin
Kızlar esimin testinde yuzde 60 hareketlilik cikti. Iyi mi bu sonuc bileniniz var mi?
inşallah canım benim, hayırlısıyla gelsinler hayatlarımıza inşallahYaa ben de ne desem bilmiyorumki bence de imkansz gibi bisey ama hc belli olmuyo bu isler. En iyisi sen acil olarak test al ikinci cizgi yine belirirse o zaman dersin doktora. Aklma baska bisey gelmiyo :)
Aynen canim o korku hep olcak uc ayi atlatalim da rahatlarim o zaman:) sende cesaretini topla cok bekletme bizi
canım 26 yaşındayım bu yaşıma kadar hep 1 hafta sürerdi tam.. kürtajdan sonra böyle oldu.. bende anlamadım.. ama işime de gelmiyor degil
Herkese Günaydın kızlar ya ben 2 gündür yatamıyorum ne sırt üstü ne de sağ sol yüz üstü de yattığımda karnım geril gibi ağrıyor ağrılara uyanıyorum göğüs lerimde sert ve çok hassas şuan yatakta oturuyorum
Herkese Günaydın kızlar ya ben 2 gündür yatamıyorum ne sırt üstü ne de sağ sol yüz üstü de yattığımda karnım geril gibi ağrıyor ağrılara uyanıyorum göğüs lerimde sert ve çok hassas şuan yatakta oturuyorum
canım sen hamile misin??? ben kaçırdım galiba bu haberi
Bat yakin mi canim)
zeycanım doktora göründün mü canım? bana 1 ay korunma verdi sana bişey dediler mi bu konuyu cok araştırdım korunmasanda bişey olmuyormuş ama içimde yinede korku var yaa korunsammı acaba 1 ay((
Sayi kac canim
Hareketlilik normal gozukuyor ama sayi ve morfoliji de onemli
Gunaydin cnm
Batina kac gun var.ins.hamisliktendirr:))
hımmmo da iyi fikirmişama benim doktor biliyo adet oldugumu aşılama için randevuyu ona göre verdi.. başka doktora gitmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?