Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ee bugun doktora gtcekmissin iste kan da ver rahatlarsin en azindan:18:

ya bilemedim ki.. eşimde haber bekliyor son kararına göre söyle çıkışta geleyim hastahaneye dedi.. canım ya ne yapsam?? kan vermek için çok erken sanki.. ya bide diyemem ben doktora paranoyak der kesin adet görmüş hamilelik testi istiyo diye..

Asma kiz suratiniii. Bi dahaki ay olcak insallah bi an once adet olursun da baslarsin calsmalara umarim :) cok guzelmis yeniden ayni heyecanlar,ama bu sefer tedirginlik de var
bakalım hayırlısıyla testlerimiz çıksın da, sonuçlara göre başlayabilcez mi başlayamıcaz mı çalışmalara, belli olcak o zaman...
evet çok güzeldir ama ben yine de korkuyorum biliyor musun? geçen gün çok gerçekçi bir rüya gördüm, hamileydim rüyamda, ama o kadar gerçek ki yani o anki hislerimi korkularımı anlatamam. Sevinemedim bile hamile olduğumu öğrendiğimde verdiğim ilk tepki, eyvah napıcam ben şimdi? daha test sonuçları da çıkmamıştı. Ya yine aynı şey olursa... Rüyamda bile bu tepkileri verdim
İnsan elinde olmadan tedirgin olur tabiki, ama dua etmekten ve dikkatli olmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok canım ya.
Çok düşünüp kafaya takıp da, bu en güzel günlerini kendine zehir etmemeye çalış. Söylemesi kolay tabi biliyorum ama, en azından o korkular içinde yoğunlaştığı zaman hemen bi silkelen, kafanı başka yerlere yönelt, başka düşüncelere dal, mesela bebeğinin odasına beşiğine fln

Yaa ben de ne desem bilmiyorumki bence de imkansz gibi bisey ama hc belli olmuyo bu isler. En iyisi sen acil olarak test al ikinci cizgi yine belirirse o zaman dersin doktora. Aklma baska bisey gelmiyo :)
Aynen canim o korku hep olcak uc ayi atlatalim da rahatlarim o zaman:) sende cesaretini topla cok bekletme bizi

Kızlar esimin testinde yuzde 60 hareketlilik cikti. Iyi mi bu sonuc bileniniz var mi?
bence iyi bi sonuç, yani %50nin üzeri iyi diye biliyorum, ama yine de en iyi yorumu doktor yapacaktır canım

ee tabiki de test yaptıracaksan adet gördüğünü söylemeyeceksin

bence iyi bi sonuç, yani %50nin üzeri iyi diye biliyorum, ama yine de en iyi yorumu doktor yapacaktır canım

ee tabiki de test yaptıracaksan adet gördüğünü söylemeyeceksin

o da iyi fikirmiş ama benim doktor biliyo adet oldugumu aşılama için randevuyu ona göre verdi.. başka doktora gitmem gerek

Herkese Günaydın kızlar ya ben 2 gündür yatamıyorum ne sırt üstü ne de sağ sol yüz üstü de yattığımda karnım geril gibi ağrıyor ağrılara uyanıyorum göğüs lerimde sert ve çok hassas şuan yatakta oturuyorum

inşallah canım benim, hayırlısıyla gelsinler hayatlarımıza inşallah

canım sen hamile misin??? ben kaçırdım galiba bu haberi

Gunaydin cnm
Batina kac gun var.ins.hamisliktendirr:))

zeycanım doktora göründün mü canım? bana 1 ay korunma verdi sana bişey dediler mi bu konuyu cok araştırdım korunmasanda bişey olmuyormuş ama içimde yinede korku var yaa korunsammı acaba 1 ay ((

canım merhaba yok perşembe gidcem adetin 5. günü alttan bi muayene istiycem tekrar 2mm kist vardı hem ona baksın gitmiş mi büyümüş mü_??doktorla paylaşıcam bakalım ne diecek...

o da iyi fikirmiş ama benim doktor biliyo adet oldugumu aşılama için randevuyu ona göre verdi.. başka doktora gitmem gerek
hımmm
yaa beta hecg baktırmak için illa doktora gitmene gerek yok ki tatlım, git hastanenin aciline, beta baktırcam de, ver parasını baktır, ben öyle yapmıştım, doktora da taa 1 hafta sonra gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…