- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Bana cevap veeecek biri varmi???
Sor canım ? ben burdayım
Sigil gbimi cnm bahsettigin.hpv virusumu acaba? Eger oyleyse bnm bi kac bilgim var o konuyla ilgili
Bu hsgler almanyada varmi acaba ya ben almanyada yasiyorum ve hic diymadim
Sor canım ? ben burdayım
Ilk dga duydum gercekten bole siteler cok yardimci oluyor bize ablacim siz nerden katilionuzcanım mutlaka vardır Almanyada sen bi araştır bence
Cvp alamadin ama
burda yurtdışında yaşayan arakdaşlar var almanyada senin gibi olanlar varsa onlar ii bilir ama ben eminim olduguna
Ablacim nerden katiliyonuz siz
Adanadayım cnm ben. sen kaç yaşındasın bu arada
Allah Allah kız yarın tekrarla bakalım ne çıkıcak olmadı kana gidersin yine ayyy heyecanlandım ben heeeeeEki Görüntüle 835042
ne zaman çıktı emin degilim ama ben 5 saat sonra gördüm.. bu arada ekimin 9 unda negatifti kan testi ve 10 unda reglim başladı.. ama 13 üne birliktelik oldu.. bunuda bugün yani 21 ekimde yaptım.. acaba adet biter bitmez döllenme olmuş olabilir mi.. yoksa geç çıktı diye yanlış sonuç mu veriyor test?????
Allah Allah kız yarın tekrarla bakalım ne çıkıcak olmadı kana gidersin yine ayyy heyecanlandım ben heeeee
Canım valla bende anlamadım Allah çok büyük kız neden olmasın her sabah uyanmamız mucize değil mi ki Allah'a güçlük mü var olabilir. Yarın testi al ertesi sabah ilk idrarla tekrarla bakalım koyulaşacak mı canım yarın yapma bence alınca hemenhiç sorma canım ya ne süründürdü beni bu iş.. yarında ancak öglen alabilirim testi çalışıyorum.. bakalım ya bi mucize olur mu ki(
Eki Görüntüle 835042
ne zaman çıktı emin degilim ama ben 5 saat sonra gördüm.. bu arada ekimin 9 unda negatifti kan testi ve 10 unda reglim başladı.. ama 13 üne birliktelik oldu.. bunuda bugün yani 21 ekimde yaptım.. acaba adet biter bitmez döllenme olmuş olabilir mi.. yoksa geç çıktı diye yanlış sonuç mu veriyor test?????
Eki Görüntüle 835042
kızlaar daralıyorummmm bu belirsizlik beynimi kemiriyor
ya adet olayım hemen gelsin y ada çift çizgiyi göreyimmm beklemek beklemek karnım davul gibi şiş
Ağrı bence kişiye ve tüplerin tıkanklığı ile ilgili bir durum ona birşey diyemem ben çok rahattm hamdolsun,kesin hemen çektir hiç birşey olmasa da kafan ra.hatlyocanım hgs çektirmek nasıl bişey doktor benden de istedi... Acı, agrı oluyormuu ? (sanada geçmiş olsun sonuda inşallah bebek olsunn)
cnm senindemi geciktiği halde hem adetin gelmedi hem bebiş yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?