Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Adanadayım cnm ben. sen kaç yaşındasın bu arada

Canım selam... Geçmişi okumuşsundur belki... Bende bebeğe karar verdiğimiz ay rutin kontrol esnasında gördü doktor rahim içinde bir kitle gözüküyor ve kesinlikle histeroskopi denen yöntemle temizlenmesi lazım dedi bebeğe engel mi dedik tabiki de böyle hamile kalamazsınız olsa bile düşer falan olumsuz konuştu hemen yarın randevu alın alalım onları dedi. Çok sinirim bozuldu mahvoldum kesin bitti bu iş dedim daha ilk ayımızda düşünsene. Sonra sağlıkçı bir akrabamız başka birine daha gözük dedi Sonra şimdiki doktoruma gözüktük telaş yapmayın adetle atılabilir takibe alalım dedi ok dedik bir ay rahim takip edildi adet öncesi ve sonrası sonra kesin var ve atılmadı bu şeyler dedi bir tane değil iki tane görüyorum biri yuvarlak diğeri parmak gibi uzun dedi. Ben hemen histeroskopi önermiyorum dedi hsg çekilip bakalım durumuna dedi sonraki ay adetin 3. Günü hsg çekildik çok şükür o da emin ellerde ve çok kolay geçti o gün öğrendik ki toplamda 3 polip ikisi rahim ağzında bir tanesi yumurtalık altında. Bence engel değil hamile kalmana dedi sperm o kadar küçük ki parmaklarını birleştirip sıkı sıkı tutsan bile aradan geçer ve yolu bulur dedi. Bende ona güvendim ve bize 3 ay verdi çünkü tetkiklerde 3 ay sürdü ve dedi ki 6 ay içinde olmazsa eşine bakıcaz sonra da bir tedavi uygulayacağız. Allahıma çok şükür ikinci ayımda hamile kaldım doğal yolla. Uzun yazdım ama aşamaları bil diye dedim inşallah en kısa zamanda Allahım sana da bir bebek nasip eder... Sormak istediğin bişey varsa yaz bana lütfen...

ne zaman çıktı emin degilim ama ben 5 saat sonra gördüm.. bu arada ekimin 9 unda negatifti kan testi ve 10 unda reglim başladı.. ama 13 üne birliktelik oldu.. bunuda bugün yani 21 ekimde yaptım.. acaba adet biter bitmez döllenme olmuş olabilir mi.. yoksa geç çıktı diye yanlış sonuç mu veriyor test?????

Allah Allah kız yarın tekrarla bakalım ne çıkıcak olmadı kana gidersin yine ayyy heyecanlandım ben heeeee

kızlaar daralıyorummmm bu belirsizlik beynimi kemiriyor
ya adet olayım hemen gelsin y ada çift çizgiyi göreyimmm beklemek beklemek karnım davul gibi şiş

hiç sorma canım ya ne süründürdü beni bu iş.. yarında ancak öglen alabilirim testi çalışıyorum.. bakalım ya bi mucize olur mu ki (
Canım valla bende anlamadım Allah çok büyük kız neden olmasın her sabah uyanmamız mucize değil mi ki Allah'a güçlük mü var olabilir. Yarın testi al ertesi sabah ilk idrarla tekrarla bakalım koyulaşacak mı canım yarın yapma bence alınca hemen

canim benim nerelerdeydin sen goremedim hic seni ya bide seni uzmek istem. ama yarim saati gecen sonuclar sogru olmuyomus uzmek istemiyorum seni ama cok heweslenmwde hayatim bak bu dedigimi skin yanlis anlama cok uzulurum yoksa :-( :-(

canım bu kadar erken çıkması zor bir ihtimal döllense bile yerleşmesi ve hcg salgılaması gerekli.o da 20 ve üstğ olmalı yerleştikten 1 hafta sonrasına takabül ediyor ..tekrar bir test alıp dene hatalı test olabilir tatlım..yine deAllah bilir tabi ki gerekirse kan testi verirsin.

canım hgs çektirmek nasıl bişey doktor benden de istedi... Acı, agrı oluyormuu ? (sanada geçmiş olsun sonuda inşallah bebek olsunn)
Ağrı bence kişiye ve tüplerin tıkanklığı ile ilgili bir durum ona birşey diyemem ben çok rahattm hamdolsun,kesin hemen çektir hiç birşey olmasa da kafan ra.hatlyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…