Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar..

bir sorum olacak size:

ben ovulasyon testi uygulamıştım gecen ay, hoş bir işe yaramadı ya, bu ay yumurtlama zamanımda eşimin işi gereği yurtdışında olacagız ve benim gün içinde onu uygulama şansım olmayacak.

doğum kontrol hapını bıraktıgımdan beri adetlerim de düzensiz, gün aşırı ilişkiyle şansımız olur mu acaba?

mesela gecen ay adetin 18-19 günleri yumurtlamıştım.

ay yerim ben onu Minicikmiş daha yaaa
Rabbim bi avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Darısıda bizlerin başına olsun

Amin amin insallah canim benim.. alah'im sizede yasatsin bu guzel duyguyu insallah...
kucucuk.. mercimek kadar galiba..

insan üzücü şeyler yasayinca senin gibi dusunuyor...bende ilk kaybettigimde boyle demistim kendi kendime ama şimdi yine dayanamiyorum yine bi gun oncesinde bi test mutlaka yapiyorum:)) vee negatifi buluyorum:))

basladi yanii bulantilarin. Bende tatli hicbsey istemiyorm. Cigkofte kisir uc ogun bunlari yiyebilirim .. Sut icemiyosan yogurt falan ye canim sucuk yerken ayran da iciver meselaa daha bunlar ii gunlerimiz.bi kac hafta sonra mutfaga girememeye,yedklermzi cikarmaya baslariz:) onun icin biraz yiyebiliyoken bol bol yeee

günaydın kızlar
bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. ve normalde 12-14 ekim gibi yumurtlayacağımı düşünüyodum, takvimler de öyle söylüyordu. ama ovulasyon testim 17 sinin akşamı çift çizgi oldu. 18 inin akşamı yine koyu iki çizgi vardı. dolayısıyla ben 19unda falan yumurtlamış oldum. yani test almasaydım ben yumurtladığım günlerde çalışmaları çoktan bırakmış olurdum. bu ay hamile kalsam da kalmasam da bu ovulasyon testlerinin gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. bir sorun olmadığı halde hamile kalamayanların denemesini tavsiye ederim. internetteki takvimlerin doğruluğuna çok güvenmiyorum artık ben.

bat dahil 10 gün fazla değil mi?? birkaç gün olsa yeterli canım. gerçi o gün gelince birkaç güne dayanamaz yaparsın bence. ben olsam yapardım yani

beş gün bat yapıyo 5 gün de öle beklerim kız dilim durmuyo herkese haber veriyom sonra apışıp kalıyom anacım ne yapayım ancak böle frenlerim kendimi...

benim de geçen ay ovu testi bir işe yaramadı nasip bu işler. ne kadar denk getirsen de olmuyorsa olmuyor işte. günaşırı ilişkide tutma ihtimali çok yüksektir ama dediğim gibi kısmetten öte yol yok sen günaşırı dene canım. en iyisi budur

Siz gunasiri calisin canim
Akintin vs.oluyorsa onlarida kontrol edersin
Insallah hamis kalirsin.hesaplamadan belki o yurtdisi telasiyla felan kafan dagilir

insan üzücü şeyler yasayinca senin gibi dusunuyor...bende ilk kaybettigimde boyle demistim kendi kendime ama şimdi yine dayanamiyorum yine bi gun oncesinde bi test mutlaka yapiyorum:)) vee negatifi buluyorum:))

yok kuzum üzülmece kırılmaca bitti bende iyi olcam kendime bakcam mesela baza hiç kaldırmıycam ders olsun bana...test mest bitti bende heyooo...

Siz gunasiri calisin canim
Akintin vs.oluyorsa onlarida kontrol edersin
Insallah hamis kalirsin.hesaplamadan belki o yurtdisi telasiyla felan kafan dagilir

canım sen azönceki konuşmanda morfoloji de önemli demiştin. baktım da şimdi eşimin test sonucuna morfoloji normal %4te eşit ya da büyük çıkması gerekirken %1 çıkmış. olumsuz bişey mi bu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…