ay yerim ben onuMinicikmiş daha yaaa
Rabbim bi avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Darısıda bizlerin başına olsun
Ya ben hemencik anne olmak istiommmmmmm :84::84::84::84::84::84:
Hayrolsun canim insallah hayirli bebislere isarettir ruyam.ama bebek cok tatliydi :)
Senin rakam kacti peki canim esinin
??
kızlar ben karar verdim bat tarihim geçse bile ne kan ne de diğer testler yapcam biraz üzüntü yaşadım ama hayırlısı böleymiş bat tarihide de dahil on gün sonra kan testine gidcem umarsızdım daha bi umarsız olcam heyo yaşasın bennnnn
Artik biliyosun yumurtalarin guzel calistigini en azindan canim.. allah'im insallah bidaha nasip eder tez zamanda..
Allah razi olsun amin.. darisi size canim benim..
Insallah artiyordur degerim.. Aynen bende folik asit iciyorum ceviz her sabah... suten midem bulaniyo.. yaa benim canim sapik gibi sucuk istiyo cig sucuk.. ama tabi yiyemiyorum yasak kocis dun kizarti bi guzel ekmek arasi yapti..
Ben alisverise gitim aldim gene en sevidigim seyleri ama daha eleyemedim o kadar midem bulaniyo onlari gorunce.. canim oyle tuzlu et istiyor..
rakam derken? sperm sayısı 138.8 mil/ml. total hareketlilik %65 canım. dediklerin bunlar mı?
bat dahil 10 gün fazla değil mi?? birkaç gün olsa yeterli canım. gerçi o gün gelince birkaç güne dayanamaz yaparsın bence. ben olsam yapardım yani
selam kızlar..
bir sorum olacak size:
ben ovulasyon testi uygulamıştım gecen ay, hoş bir işe yaramadı ya, bu ay yumurtlama zamanımda eşimin işi gereği yurtdışında olacagız ve benim gün içinde onu uygulama şansım olmayacak.
doğum kontrol hapını bıraktıgımdan beri adetlerim de düzensiz, gün aşırı ilişkiyle şansımız olur mu acaba?
mesela gecen ay adetin 18-19 günleri yumurtlamıştım.
selam kızlar..
bir sorum olacak size:
ben ovulasyon testi uygulamıştım gecen ay, hoş bir işe yaramadı ya, bu ay yumurtlama zamanımda eşimin işi gereği yurtdışında olacagız ve benim gün içinde onu uygulama şansım olmayacak.
doğum kontrol hapını bıraktıgımdan beri adetlerim de düzensiz, gün aşırı ilişkiyle şansımız olur mu acaba?
mesela gecen ay adetin 18-19 günleri yumurtlamıştım.
Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
beş gün bat yapıyo 5 gün de öle beklerim kız dilim durmuyo herkese haber veriyom sonra apışıp kalıyom anacım ne yapayım ancak böle frenlerim kendimi...
insan üzücü şeyler yasayinca senin gibi dusunuyor...bende ilk kaybettigimde boyle demistim kendi kendime ama şimdi yine dayanamiyorum yine bi gun oncesinde bi test mutlaka yapiyorum:)) vee negatifi buluyorum:))
selam battaş ama artık bat tarihim değişti benim yaaa ama sen gönlümün battaşısın hicranım....
Siz gunasiri calisin canim
Akintin vs.oluyorsa onlarida kontrol edersin
Insallah hamis kalirsin.hesaplamadan belki o yurtdisi telasiyla felan kafan dagilir
Amin amin insallah canim benim.. alah'im sizede yasatsin bu guzel duyguyu insallah...
kucucuk.. mercimek kadar galiba..
yok kuzum üzülmece kırılmaca bitti bende iyi olcam kendime bakcam mesela baza hiç kaldırmıycam ders olsun bana...test mest bitti bende heyooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?