Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Siz gunasiri calisin canim
Akintin vs.oluyorsa onlarida kontrol edersin
Insallah hamis kalirsin.hesaplamadan belki o yurtdisi telasiyla felan kafan dagilir

zaten gecen ay o iki gün kabus gibiydi, görev icabı olunca ikimiz de nasıl strese girip zorlandık anlatamam..

ama ovulasyon testinin şu yönü iyi, yumurtladıgın günü bildigin için adet gününü de net olarak biliyorsun, benim düzensiz oldugu için bilemiyordum, bu ay tam gününde oldu.

bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, galiba buradaki sinerji o aşılamalardan ilaçlardan daha etkili

Dogru soyluyorsun cnm
Yumurtlama gunu bazen degisebiliyor dedigin gibi
Bende uzun suredir kullaniyorum bu testlerden.memnunum kafami rahatlatiyor

Canim dur.. yiyemezsin.. cig etleri.. sucuk salam sosis.. hepsi yasakmis.. pismis bile yasak.. cig kofte de yiyemezsin..

Dikkat etmek lazim herseye.. ben saniyordum ki pismis etleri yani sucugu yiyebilirz dun nasil yedim hemde kizlar bana bi kizdi ates olcme topiginde yasak diye..

Rica ederim cnm .birbirimiz icin dua etmemiz ne guzel dimi burda farkli bir enerji var
Hamile kalan .kalamayan , bunalan, herkes birbirine duaci ve destekci
En iyi yani birbirimizi anlayabiliyoruz ve amacimiz ortakk

iyiyim canım. havalardan mı ne sürekli bir uyku halim var gözlerim davul gibi geliyor bana
UYKU MUUUU uyku iyidir, uyku candır ya, uyu walla havalar sabahları buz gibi, öğlen çok sıcak, akşam üzeri yine buz gibi, ben de şaşırdım ne giyeceğimi yaa:44:

aynen ben de öyle diyordum 2 ay önce canım, ama şimdi başıma gelse naparım bilmiyorum ama yine de ilki kadar aceleci olmam heralde ya..

amin canım, inşallah

selam canım
bence adetin bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girin, yapabileceğin en kolay şey bu olur heralde :26:

Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selammmmmm

Dogru soyluyorsun cnm
Yumurtlama gunu bazen degisebiliyor dedigin gibi
Bende uzun suredir kullaniyorum bu testlerden.memnunum kafami rahatlatiyor

bence de çok iyi, çünkü gün aşırı ilişki deniyor ama, işte ozaman görev gibi oluyor. çünkü ayda 8-10 ilişki gerekiyor. isteksizlik artıyor.
ama böyle olunca ilişki olsa da olmasa da yumurtlama zamanın değilse kasmıyorsun ne kendini ne de eşini.
rahatlıkmış gerçekten
bi de bebişler gelse ooooooohhhhhhh missssssss

canım nasılsın? tatil nasıldı?
Tatil 3.gunu iyiydi kocisle Gökova ve marmaris yaptık ask tazeledik geldik inanilmaz huzurlu ve bebekden uzakdi yani
çok güzeldi canım doyamadım desem yeridir.. :) naptı bizimkiler pek kimseyi göremedim..
Herkes gelmis ben gelinceye kadar :))
Bende seni gorunce cok mutlu oluyorum
:) nasil mutlu olacaksan öyle yao zeycanim
Bende isterem minik bebislerden
Bende isterem tontis popislerdennn
Oksuzmuyeeem
Yetimmiyeeemmm

Bende istiyorum bu ay olacak yaptim oldu dicem :))

dün gittim doktora bebiş iyiymiş, çok minik olduğu için kalp atışlarını çok az duyabildik teyzeleri. ama tartıya çıktığım anda şoke oldum. 2 haftada 2 kilo almışım ((( ben 9 ayı 9-10 kiloyla bitirmeyi düşünüyodum. doktorum çok zayıf olduğun için normal 2 kilo dedi ama feci taktım bu 2 kiloya...

evet maalesef şarküteri ürünleri hamilelikte yasak :26: etli çiğ köfte yasak, hele ki toxoplazma geçirmediysen, yaklaşma bile kedilere de yaklaşma elleme. ciğeri, maydanozu çok fazla tüketme. aslında herşeyi kararında yedikten sonra çok problem değil, ama işte hamilelikte denge kurma becerisi yitiriliyor maalesef

Bu kadar takıntı yapma bence kuzum yaa...bundan sonra dikkat edersin

canım bebeğin iyiymiş daha ne istiyorsun, niye kendini bu kadar basit bişey için depresyona sokuyorsun, bebişini de boş yere geriyorsun
onların sağlığından önemli bişey yok ki bu hayatta. Kilo dediğin nedir ki, hele ki 2 kilo? zaten yakında mide bulantıların yüzünden yemelerin azalır. Kilo alman da azalır. Hem en kötü ihtimalle doğumdan sonra bi spor bi diyet, hoppp gitsin kilolarrrr

ohh ne güzel yaa, romantik romantik missss
şuan en çok ihtiyacım olan şey

canım sen azönceki konuşmanda morfoloji de önemli demiştin. baktım da şimdi eşimin test sonucuna morfoloji normal %4te eşit ya da büyük çıkması gerekirken %1 çıkmış. olumsuz bişey mi bu????
Dilketinim bu morfoloji dedikleri spermin yapisal bozuklugu olup olmadigini belirtiyorTipcilar dan kruger kuralina gore % 4 ve uzeri olmali imis .esinin % 1 ise bu degerin altindaAma soylede bir durum var spermin sayisida onemli.5 in yuzde 1 iyle 500 un yuzde biri ayni degilEn iyi cevabi doktor verecek sana yanlis bisry soylemek istemem

UYKU MUUUU uyku iyidir, uyku candır ya, uyu walla havalar sabahları buz gibi, öğlen çok sıcak, akşam üzeri yine buz gibi, ben de şaşırdım ne giyeceğimi yaa:44:

bence de öyle ama işteyim canım. uyumak gibi bir şansım yok malesef bu hava dün beni deli etti. sabah yanımdaki kaloriferi açtım. donuyordum. öğlen yanmaya başladım. kaloriferi kapattım klimeyı açtım o derece yani sana tavsiyem içine ne ince ne kalın olan bişey giy. opak çorabını da giy. altına babet falan giy. üzerine de kaban. ben öyle yaptım bugün ve gayert rahatım

canım niye bozuyorsun moralini. bak bebişin seninle. 1.en önemlisi bu o çok istediğin bebek karnında, sneinle unutma! 2. diyetisyen diye bişey var dimi? ona gidersin. hamileler için... hiiiç takma böyle bişeyi

günaydın tatlışımmm nasılsın....
ıyıymmm bebegm napıyım yemek kek tarıflerıne bakıyorum degsk bsey arıyorum

bebegm bosu bosuna takıntı yapma elbet alcaksın annesı booosverrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…