Siz gunasiri calisin canim
Akintin vs.oluyorsa onlarida kontrol edersin
Insallah hamis kalirsin.hesaplamadan belki o yurtdisi telasiyla felan kafan dagilir
Bende hep uzanip uzanip bisey almiycam yuksekten diyorum..hep o aklimda acaba o yuzdenmi gitti diye.yapmayin öyle diyolar çünkü
günaydın kızlar
bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. ve normalde 12-14 ekim gibi yumurtlayacağımı düşünüyodum, takvimler de öyle söylüyordu. ama ovulasyon testim 17 sinin akşamı çift çizgi oldu. 18 inin akşamı yine koyu iki çizgi vardı. dolayısıyla ben 19unda falan yumurtlamış oldum. yani test almasaydım ben yumurtladığım günlerde çalışmaları çoktan bırakmış olurdum. bu ay hamile kalsam da kalmasam da bu ovulasyon testlerinin gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. bir sorun olmadığı halde hamile kalamayanların denemesini tavsiye ederim. internetteki takvimlerin doğruluğuna çok güvenmiyorum artık ben.
evet gerilme de iyi değilmiş ama benim hep gerilesim geldiydi ama sen dikkat et kuzum var mı bişicikler sende...
basladi yanii bulantilarin. Bende tatli hicbsey istemiyorm. Cigkofte kisir uc ogun bunlari yiyebilirim .. Sut icemiyosan yogurt falan ye canim sucuk yerken ayran da iciver meselaa daha bunlar ii gunlerimiz.bi kac hafta sonra mutfaga girememeye,yedklermzi cikarmaya baslariz:) onun icin biraz yiyebiliyoken bol bol yeee
zaten gecen ay o iki gün kabus gibiydi, görev icabı olunca ikimiz de nasıl strese girip zorlandık anlatamam..
ama ovulasyon testinin şu yönü iyi, yumurtladıgın günü bildigin için adet gününü de net olarak biliyorsun, benim düzensiz oldugu için bilemiyordum, bu ay tam gününde oldu.
bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, galiba buradaki sinerji o aşılamalardan ilaçlardan daha etkili
Ya ben hemencik anne olmak istiommmmmmm :84::84::84::84::84::84:
UYKU MUUUUiyiyim canım. havalardan mı ne sürekli bir uyku halim vargözlerim davul gibi geliyor bana
aynen ben de öyle diyordum 2 ay önce canım, ama şimdi başıma gelse naparım bilmiyorumkızlar ben karar verdim bat tarihim geçse bile ne kan ne de diğer testler yapcam biraz üzüntü yaşadım ama hayırlısı böleymiş bat tarihide de dahil on gün sonra kan testine gidcem umarsızdım daha bi umarsız olcam heyo yaşasın bennnnn
amin canım, inşallahArtik biliyosun yumurtalarin guzel calistigini en azindan canim.. allah'im insallah bidaha nasip eder tez zamanda..
Allah razi olsun amin.. darisi size canim benim..
Insallah artiyordur degerim.. Aynen bende folik asit iciyorum ceviz her sabah... suten midem bulaniyo.. yaa benim canim sapik gibi sucuk istiyo cig sucuk.. ama tabi yiyemiyorum yasak kocis dun kizarti bi guzel ekmek arasi yapti..
Ben alisverise gitim aldim gene en sevidigim seyleri ama daha eleyemedim o kadar midem bulaniyo onlari gorunce.. canim oyle tuzlu et istiyor..
selam canımselam kızlar..
bir sorum olacak size:
ben ovulasyon testi uygulamıştım gecen ay, hoş bir işe yaramadı ya, bu ay yumurtlama zamanımda eşimin işi gereği yurtdışında olacagız ve benim gün içinde onu uygulama şansım olmayacak.
doğum kontrol hapını bıraktıgımdan beri adetlerim de düzensiz, gün aşırı ilişkiyle şansımız olur mu acaba?
mesela gecen ay adetin 18-19 günleri yumurtlamıştım.
selammmmmmSlmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dogru soyluyorsun cnm
Yumurtlama gunu bazen degisebiliyor dedigin gibi
Bende uzun suredir kullaniyorum bu testlerden.memnunum kafami rahatlatiyor
selam battaş ama artık bat tarihim değişti benim yaaa ama sen gönlümün battaşısın hicranım....
Tatil 3.gunu iyiydi kocisle Gökova ve marmaris yaptık ask tazeledik geldik inanilmaz huzurlu ve bebekden uzakdi yanicanım nasılsın? tatil nasıldı?
Herkes gelmis ben gelinceye kadar :))çok güzeldi canım doyamadım desem yeridir.. :) naptı bizimkiler pek kimseyi göremedim..
Bende seni gorunce cok mutlu oluyorumgünaydın balımmm.. seni gördüm daha iyi oldum valla ne yalan söylim
günaydın canım,
sen bu ay beni rüyasında gören 2.kişisin. böyle şeyler duyunca o kadar mutlu ve umutlu oluyorumki... ama bu ay hamile kalmam pek mümkün değil canım malesef. önemli günlerde çalışma yapamadık çünkü. belki de dün bu muhabbeti ettik ondan rüyana girmiştir. ya da belki de senin bebeğine işarettir
günaydın canım. ben batı birkaç gün geçmeden test yapmanı önermiyorum canım. çıkmazsa hem hayal kırıklığına uğrayacaksın hem de adetin gelmediği için bir yanın inanmayacakki geç döllenme olduysa çıkmayabilir. çıkarsa batın geçtikten sonra kimyasal gebelik geçirme ihtimalin varsa eğer önce sevinip sonra da üzülebilirsin malesef. bence sen birkaç gün daha tut kendini. tam sevinirsin o zaman
günaydın baby
geçmiş olsun canım... bu belirtiler bizi daha fazla üzmekten başka bir işe yaramıyor malesef. bundan sonra belirti aramamaya çalış canım. Allah korusun yine adet falan olursan bu kadar yıkılmazsın.. hakkında hayırlısı olsun. inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
günaydın canım
evet dün bir arkadaş söyledi bu haberi. biz bebek diye tutuşurken kadının yaptığına bak. Allah herşeyin hayırlısını versin ne diyelim...
eşiminki de 60 çıkmıştı. barajın bayağı üstündeydi. doktora henüz göstermedik ama bence sonuç gayet iyi
hadi bakalım inşallah.. bat ne zamandı snin?
:) nasil mutlu olacaksan öyle yao zeycanimkızlar ben karar verdim bat tarihim geçse bile ne kan ne de diğer testler yapcam biraz üzüntü yaşadım ama hayırlısı böleymiş bat tarihide de dahil on gün sonra kan testine gidcem umarsızdım daha bi umarsız olcam heyo yaşasın bennnnn
Bende isterem minik bebislerden
Bende isterem tontis popislerdennn
Oksuzmuyeeem
Yetimmiyeeemmm
evet maalesef şarküteri ürünleri hamilelikte yasak :26: etli çiğ köfte yasak, hele ki toxoplazma geçirmediysen, yaklaşma bileCanim dur.. yiyemezsin.. cig etleri.. sucuk salam sosis.. hepsi yasakmis.. pismis bile yasak.. cig kofte de yiyemezsin..
Dikkat etmek lazim herseye.. ben saniyordum ki pismis etleri yani sucugu yiyebilirz dun nasil yedim hemde kizlar bana bi kizdi ates olcme topiginde yasak diye..
Bu kadar takıntı yapma bence kuzum yaa...bundan sonra dikkat edersindün gittim doktora bebiş iyiymiş, çok minik olduğu için kalp atışlarını çok az duyabildik teyzeleri. ama tartıya çıktığım anda şoke oldum. 2 haftada 2 kilo almışım((( ben 9 ayı 9-10 kiloyla bitirmeyi düşünüyodum. doktorum çok zayıf olduğun için normal 2 kilo dedi ama feci taktım bu 2 kiloya...
canım bebeğin iyiymiş daha ne istiyorsun, niye kendini bu kadar basit bişey için depresyona sokuyorsun, bebişini de boş yere geriyorsundün gittim doktora bebiş iyiymiş, çok minik olduğu için kalp atışlarını çok az duyabildik teyzeleri. ama tartıya çıktığım anda şoke oldum. 2 haftada 2 kilo almışım((( ben 9 ayı 9-10 kiloyla bitirmeyi düşünüyodum. doktorum çok zayıf olduğun için normal 2 kilo dedi ama feci taktım bu 2 kiloya...
ohh ne güzel yaa, romantik romantik missssTatil 3.gunu iyiydi kocisle Gökova ve marmaris yaptık ask tazeledik geldik inanilmaz huzurlu ve bebekden uzakdi yani
Herkes gelmis ben gelinceye kadar :))
Bende seni gorunce cok mutlu oluyorum
:) nasil mutlu olacaksan öyle yao zeycanim
Bende istiyorum bu ay olacak yaptim oldu dicem :))
Dilketinim bu morfoloji dedikleri spermin yapisal bozuklugu olup olmadigini belirtiyorTipcilar dan kruger kuralina gore % 4 ve uzeri olmali imis .esinin % 1 ise bu degerin altindaAma soylede bir durum var spermin sayisida onemli.5 in yuzde 1 iyle 500 un yuzde biri ayni degilEn iyi cevabi doktor verecek sana yanlis bisry soylemek istememcanım sen azönceki konuşmanda morfoloji de önemli demiştin. baktım da şimdi eşimin test sonucuna morfoloji normal %4te eşit ya da büyük çıkması gerekirken %1 çıkmış. olumsuz bişey mi bu????
UYKU MUUUUuyku iyidir, uyku candır ya, uyu walla havalar sabahları buz gibi, öğlen çok sıcak, akşam üzeri yine buz gibi, ben de şaşırdım ne giyeceğimi yaa:44:
dün gittim doktora bebiş iyiymiş, çok minik olduğu için kalp atışlarını çok az duyabildik teyzeleri. ama tartıya çıktığım anda şoke oldum. 2 haftada 2 kilo almışım((( ben 9 ayı 9-10 kiloyla bitirmeyi düşünüyodum. doktorum çok zayıf olduğun için normal 2 kilo dedi ama feci taktım bu 2 kiloya...
Ehuehuehuehunasllsin şekerim
Bu kadar takıntı yapma bence kuzum yaa...bundan sonra dikkat edersin
ıyıymmm bebegm napıyım yemek kek tarıflerıne bakıyorum degsk bsey arıyorumgünaydın tatlışımmm nasılsın....
dün gittim doktora bebiş iyiymiş, çok minik olduğu için kalp atışlarını çok az duyabildik teyzeleri. ama tartıya çıktığım anda şoke oldum. 2 haftada 2 kilo almışım((( ben 9 ayı 9-10 kiloyla bitirmeyi düşünüyodum. doktorum çok zayıf olduğun için normal 2 kilo dedi ama feci taktım bu 2 kiloya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?