Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende isterem minik bebislerden
Bende isterem tontis popislerdennn
Oksuzmuyeeem
yetimmiyeeemmm

Süperrrr... Walla isterem artık işte isteremde neden gelmiyo bu yaramazlar yaa... Kime çekitiler böle uyuşuklukları ki Kesin kayınvalideye yada kayınpedere çektiki böle uyuşuk sallana sallana gelio

Evet canim yaa.. cok dikkat etmek lazim hersey.. hayirlisi bakalim..
Bebisim.. bende senin gibi depresyona girerim kesin.. meleklerimiz iyi olsunda ccanim..
Yegenim iyiyimis sen ona bak..

sonuçta verdiği sperm sayısına göre bu değeri ölçmüyorlar mı? hem eşime hemen wcye girmeyin demişler. bakıcaz yeterli değilse idrar da isticez demişler. demekki yeterli sayıda verdiği adet. ve ykarıda 3 günlük diyet diye yazmışlar. yani ona göre olması gereken değeri söylemişler. bu ypısal bozukluk demek bebek olmaya engel bir durum mu yoksa engelli bebek olma ihtimali midir acaba?

cnm yaaa içim rahatladı iyi ki varsınız...bulantılarım başladı dünden beri...yemek kokusuna tahammülüm yok...gider herhalde kilolarım da.

ay ben bayılırım çiğ sucuk sosis yemeye :125::125:
çok zor olacak benim için ama, olsun da annesi yemeyiverir onun için 9 ay herşeyden mahrum kalır yeterki sağlıkla sıhhatle gelsin de

yemin ederim bu forumdakiler, hepimiz hamile kalıp doğurana kadar jinekolog olucaz

bugün neşem yerinde maşalah kuzum ya sen...
allah bozmasin kuşum sen bu enerjiyle tutar bebisi hemen getirirsin

ayy ne bileyim yaa bi anda çok cnm sıkıldı...neyse artık bundan sonra dengelicez. sen napıyosun? ama duydum kalp atışlarını yaa çok rahatladım...
Kulaklarin aydin olsun canim kilo falan filan olcak catliyacaz ve en önemlisi doğumu gişe aldık anne olmak böyle bisey olsa gerek mukemmel kalacak değiliz deformeler olacaktir vee bence herşeye değer mutlu olmalisin bebegin buyuyo seninle....iki kilo almışsın çok mu

ıyıymmm bebegm napıyım yemek kek tarıflerıne bakıyorum degsk bsey arıyorum

bebegm bosu bosuna takıntı yapma elbet alcaksın annesı booosverrrrrrrrr

ay ne bileyim cnm diyorum ya 50 kilo olmuşum, ilk 3 ay 1-2 kilo almak gerekiyomuş ben 2 haftada aldım o kiloyu :) eee ne yapacaz bebiş için buna da katlanacaz :)

Evet canim yaa.. cok dikkat etmek lazim hersey.. hayirlisi bakalim..

Bebisim.. bende senin gibi depresyona girerim kesin.. meleklerimiz iyi olsunda ccanim..
Yegenim iyiyimis sen ona bak..

valla ister istemez takılıyosun cnm, fiziksel değişimler beni çok etkiliyo...senin miniş nasıl? daha minicik yaa...benimki abi ya da abla :)

Gozun aydin canimm. Kilo konusunu hic takma zaten zayifmissin verirsin gider

teşekkür ederim cnm, evet tek şansım o zayıftım hamile kaldığımda veririm herhalde :)

Mini mini minikbebisimm bak kalp atislarini duymusunn ne guzel
Allah saglik versin canim
Ama kiloyu takip bunalimdayim deme nooooluuurr .
Sen zaten zayiftinn bebem ilk ay iki canliyim diye abartmissindir artik duzene girer oo

ayy ne bileyim yaa bi anda çok cnm sıkıldı...neyse artık bundan sonra dengelicez. sen napıyosun? ama duydum kalp atışlarını yaa çok rahatladım...

Bebişim düşündüğün seye bak bundan sonra en önemli dusunecehin sey kilo degil aen ve bebeğinin sağlığı Allahim sana hir lütuf vermis ve lütfen kiloya filan üzülme çünkü sevinmek icin cok buyuk nedenlerin var

seni de görecem bebeğim, sen benden de zayıfsın gerçi sen çok alsan da sorun olmaz :) tabi cnm ultrasonda kalp atışlarını duyduğum anda ağlamaya başladım. çok başka bi duygu Allah hepinize nasip eder inşallah...

arkadaşlar merhaba bu topikte preseed den bahsetmiştim ben bu ay denedim.dün adet günümdü hafif kahverengi leke geldi suana kadar hala bişey yok normalde benim kahverengi gelir ve hemen olurum.evde kalan ovulayon testini yaptım sırf meraktan bikaçgündür aynı yumurtlama zamanındaki gibi koyulaşmaya başladı ikinci çizgi.daha önce okuduklarıma gore ovulasyon testi hamilelik varsa koyu cıkabiliyomuş umutlandım ve dün hemen gebelik testi yaptım predictor early ile hemde ama negatif.bugünde yaptım yine negatif.bilemiyorum adetimde başlamadı.buay preseed deneyen oldumu merak ediyorum bilgilendirirseniz hadi işe yarayan olduysa biraz motive etsin :)

slm kızlar ayy benimki keşke olsa hiçte kafama kiloları takmam onu kucağıma aldıktan sonra iyi bir sporlar veririm valla ama olmuyor işte 15 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk ondan sonra çok istedim olmasını ama olmadı en sonunda dr. rahim filmi istedi 5 kasımda adet olursam filmi çektiricem başka çare yok en azında içim rahat eder aranızda rahim filmi çektirip hamiş kalan var mı.

Aaahhhh ahhhhh daha öncede söyledim ya 30a kadar yolu var bende en fazla 77kilo olurummmm

Rabbim en kısa zamanda bana ve isteyen herkese göstersin ins

Mini mini minikbebisimm bak kalp atislarini duymusunn ne guzel
Allah saglik versin canim
Ama kiloyu takip bunalimdayim deme nooooluuurr .
Sen zaten zayiftinn bebem ilk ay iki canliyim diye abartmissindir artik duzene girer oo

bebeğim inşallah yaaa...ben zaten kiloya takıntılıyımdır normalde de...bi şok yaşadım ama neyseee...Kızlar yaaa bu ay performanslar çok iyi olsun, sizi bekliyorum...bebişlerimizin gelişimlerini birlikte konuşalım...

haklısın cnm ama takıntı işte...Gamze kasım geldi nerdeyse ona göre, bu ay senden de musmutlu haberler bekliyoruz :)

mrb cnm ben agustosta cektirdim daha hamile kalkamadım ama nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…