- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
bende isterem minik bebislerden
Bende isterem tontis popislerdennn
Oksuzmuyeeem
yetimmiyeeemmm
Evet canim yaa.. cok dikkat etmek lazim hersey.. hayirlisi bakalim..evet maalesef şarküteri ürünleri hamilelikte yasak :26: etli çiğ köfte yasak, hele ki toxoplazma geçirmediysen, yaklaşma bilekedilere de yaklaşma elleme. ciğeri, maydanozu çok fazla tüketme. aslında herşeyi kararında yedikten sonra çok problem değil, ama işte hamilelikte denge kurma becerisi yitiriliyor maalesef
Bebisim.. bende senin gibi depresyona girerim kesin.. meleklerimiz iyi olsunda ccanim..dün gittim doktora bebiş iyiymiş, çok minik olduğu için kalp atışlarını çok az duyabildik teyzeleri. ama tartıya çıktığım anda şoke oldum. 2 haftada 2 kilo almışım((( ben 9 ayı 9-10 kiloyla bitirmeyi düşünüyodum. doktorum çok zayıf olduğun için normal 2 kilo dedi ama feci taktım bu 2 kiloya...
Dilketinim bu morfoloji dedikleri spermin yapisal bozuklugu olup olmadigini belirtiyorTipcilar dan kruger kuralina gore % 4 ve uzeri olmali imis .esinin % 1 ise bu degerin altindaAma soylede bir durum var spermin sayisida onemli.5 in yuzde 1 iyle 500 un yuzde biri ayni degilEn iyi cevabi doktor verecek sana yanlis bisry soylemek istemem
ayy ne bileyim yaa bi anda çok cnm sıkıldı...neyse artık bundan sonra dengelicez. sen napıyosun? ama duydum kalp atışlarını yaa çok rahatladım...
canım bebeğin iyiymiş daha ne istiyorsun, niye kendini bu kadar basit bişey için depresyona sokuyorsun, bebişini de boş yere geriyorsun
onların sağlığından önemli bişey yok ki bu hayatta. Kilo dediğin nedir ki, hele ki 2 kilo? zaten yakında mide bulantıların yüzünden yemelerin azalır. Kilo alman da azalır. Hem en kötü ihtimalle doğumdan sonra bi spor bi diyet, hoppp gitsin kilolarrrr
:)) inşallah cnm yaaa...ama nereye gitsem hamilesin şunu da ye bunu da ye muhabbeti :) 3.aydan itibaren diyetisyene gidecem zaten, hayatımda ilk kez 50 kiloyu gördüm şoka girdim bi anda... bulantılarım başladı zaten hem de çok fena...
ohh ne güzel yaa, romantik romantik missss
şuan en çok ihtiyacım olan şey
bence de öyle ama işteyim canım. uyumak gibi bir şansım yok malesefbu hava dün beni deli etti. sabah yanımdaki kaloriferi açtım. donuyordum. öğlen yanmaya başladım. kaloriferi kapattım klimeyı açtım o derece yani sana tavsiyem içine ne ince ne kalın olan bişey giy. opak çorabını da giy. altına babet falan giy. üzerine de kaban. ben öyle yaptım bugün ve gayert rahatım
canım niye bozuyorsun moralini. bak bebişin seninle. 1.en önemlisi bu o çok istediğin bebek karnında, sneinle unutma! 2. diyetisyen diye bişey var dimi? ona gidersin. hamileler için... hiiiç takma böyle bişeyi
evet maalesef şarküteri ürünleri hamilelikte yasak :26: Etli çiğ köfte yasak, hele ki toxoplazma geçirmediysen, yaklaşma bileKedilere de yaklaşma elleme. Ciğeri, maydanozu çok fazla tüketme. Aslında herşeyi kararında yedikten sonra çok problem değil, ama işte hamilelikte denge kurma becerisi yitiriliyor maalesef
Dilketinim bu morfoloji dedikleri spermin yapisal bozuklugu olup olmadigini belirtiyorTipcilar dan kruger kuralina gore % 4 ve uzeri olmali imis .esinin % 1 ise bu degerin altindaAma soylede bir durum var spermin sayisida onemli.5 in yuzde 1 iyle 500 un yuzde biri ayni degilEn iyi cevabi doktor verecek sana yanlis bisry soylemek istemem
cnm yaaa içim rahatladı iyi ki varsınız...bulantılarım başladı dünden beri...yemek kokusuna tahammülüm yok...gider herhalde kilolarım da.
allah bozmasin kuşumbugün neşem yerinde maşalah kuzum ya sen...
Kulaklarin aydin olsun canimayy ne bileyim yaa bi anda çok cnm sıkıldı...neyse artık bundan sonra dengelicez. sen napıyosun? ama duydum kalp atışlarını yaa çok rahatladım...
ıyıymmm bebegm napıyım yemek kek tarıflerıne bakıyorum degsk bsey arıyorum
bebegm bosu bosuna takıntı yapma elbet alcaksın annesı booosverrrrrrrrr
Evet canim yaa.. cok dikkat etmek lazim hersey.. hayirlisi bakalim..
Bebisim.. bende senin gibi depresyona girerim kesin.. meleklerimiz iyi olsunda ccanim..
Yegenim iyiyimis sen ona bak..
Gozun aydin canimm. Kilo konusunu hic takma zaten zayifmissin verirsin gider
dün gittim doktora bebiş iyiymiş, çok minik olduğu için kalp atışlarını çok az duyabildik teyzeleri. ama tartıya çıktığım anda şoke oldum. 2 haftada 2 kilo almışım((( ben 9 ayı 9-10 kiloyla bitirmeyi düşünüyodum. doktorum çok zayıf olduğun için normal 2 kilo dedi ama feci taktım bu 2 kiloya...
ayy ne bileyim yaa bi anda çok cnm sıkıldı...neyse artık bundan sonra dengelicez. sen napıyosun? ama duydum kalp atışlarını yaa çok rahatladım...
yemin ederim bu forumdakiler, hepimiz hamile kalıp doğurana kadar jinekolog olucaz
allah bozmasin kuşumsen bu enerjiyle tutar bebisi hemen getirirsin
Kulaklarin aydin olsun canimkilo falan filan olcak catliyacaz ve en önemlisi doğumu gişe aldık anne olmak böyle bisey olsa gerek mukemmel kalacak değiliz deformeler olacaktir vee bence herşeye değer mutlu olmalisin bebegin buyuyo seninle....iki kilo almışsın çok mu
Aaahhhh ahhhhh daha öncede söyledim ya 30a kadar yolu var bende en fazla 77kilo olurummmmseni de görecem bebeğim, sen benden de zayıfsın gerçi sen çok alsan da sorun olmaz :) tabi cnm ultrasonda kalp atışlarını duyduğum anda ağlamaya başladım. çok başka bi duygu Allah hepinize nasip eder inşallah...
Mini mini minikbebisimm bak kalp atislarini duymusunn ne guzel
Allah saglik versin canim
Ama kiloyu takip bunalimdayim deme nooooluuurr .
Sen zaten zayiftinn bebem ilk ay iki canliyim diye abartmissindir artik duzene girer oo
Bebişim düşündüğün seye bak bundan sonra en önemli dusunecehin sey kilo degil aen ve bebeğinin sağlığı Allahim sana hir lütuf vermis ve lütfen kiloya filan üzülme çünkü sevinmek icin cok buyuk nedenlerin var
akşamları eşim pc başında görünce beni, seni tıp sınavlarına sokalım biz bu bilgiler boşa gitmesin diye dalga geçiyo
mrb cnm ben agustosta cektirdim daha hamile kalkamadım ama nasip bakalımslm kızlar ayy benimki keşke olsa hiçte kafama kiloları takmam onu kucağıma aldıktan sonra iyi bir sporlar veririm valla ama olmuyor işte 15 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk ondan sonra çok istedim olmasını ama olmadı en sonunda dr. rahim filmi istedi 5 kasımda adet olursam filmi çektiricem başka çare yok en azında içim rahat eder aranızda rahim filmi çektirip hamiş kalan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?