- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
slm kızlar ayy benimki keşke olsa hiçte kafama kiloları takmam onu kucağıma aldıktan sonra iyi bir sporlar veririm valla ama olmuyor işte 15 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk ondan sonra çok istedim olmasını ama olmadı en sonunda dr. rahim filmi istedi 5 kasımda adet olursam filmi çektiricem başka çare yok en azında içim rahat eder aranızda rahim filmi çektirip hamiş kalan var mı.
Aaahhhh ahhhhh daha öncede söyledim ya 30a kadar yolu var bende en fazla 77kilo olurummmm
Rabbim en kısa zamanda bana ve isteyen herkese göstersin ins
Bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAllah sana da nasip eder en kısa zamanda inşallah...
amin inşallahhhhhh valla sürekli dua ediyorum size, teyze olmak istiyorum ama ben yaaa...
sonuçta verdiği sperm sayısına göre bu değeri ölçmüyorlar mı? hem eşime hemen wcye girmeyin demişler. bakıcaz yeterli değilse idrar da isticez demişler. demekki yeterli sayıda verdiği adet. ve ykarıda 3 günlük diyet diye yazmışlar. yani ona göre olması gereken değeri söylemişler. bu ypısal bozukluk demek bebek olmaya engel bir durum mu yoksa engelli bebek olma ihtimali midir acaba?
tatlım hiç kafana takma çünkü rahim filmi çektirdikten sonra 6 ay boyunca hamile kalma şansını yükseltiyormuş gün aşırı ilişki uygularsan allahın izniyle olur işallah canım sonuçların nasıldı iyi çıktımı[/QUOTE]mrb cnm ben agustosta cektirdim daha hamile kalkamadım ama nasip bakalım
Verdigi sperme gore olculuyor canim dogru
Spermlerin bas boyun kuyruk diye sekillerinin tam olmasi gerekiyormus yumurtayi dolleyebilmesi icin.
Yapisal bozuklugu olan mesela bas kismi yoksa bunlar dolleyemiyormus
Bu bozukluk gebelik sansini azaltir yani yapisi duzgun olan spermin gidip yumurtayi bulup dollemesi sansi az olur.
Tamamen kismet dicem yine canim benim ya.duzgun olanda gidip dolleyemiyoki iste
Canim benimmmmm üzme kendini sayi çok güzel ee yüzde 1lik oran sayi yüksek olduğu için fazla.... En fazla tup yaptirirsin canim secilmis guzel spermle olumsuz düşünme artık herseyin bi yolu var.... Bu devirde cozulemeyen tek şey azospermi ...onuda kök hücreyle cozmeyle calusiolarinternette araştırdım biraz morfoloji %1 olması hiç iyi değil. eşimin ameliyat olması bile gerekebilir diye yazıyor. morfolojisi düşük olan spermler malesef döllenemiyormuş. %1 ya sıfıra ramak kalmış..... çok üzgünüm.......
internette araştırdım biraz morfoloji %1 olması hiç iyi değil. eşimin ameliyat olması bile gerekebilir diye yazıyor. morfolojisi düşük olan spermler malesef döllenemiyormuş. %1 ya sıfıra ramak kalmış..... çok üzgünüm.......
yok canım. araştırdım azönce şnternetten. bizim bu şekilde doğal yoldan bebek sahibi olmamız pek mümkün değil. napıcamı bilmiyorum hiç................
cnm ben sana bişi söyleyeyim mi? bunlar hep bahane...Allah senin duana ol dedikten sonra duan anında gerçekleşecek...takılma bunlara lütfen...
Canim dur.. yiyemezsin.. cig etleri.. sucuk salam sosis.. hepsi yasakmis.. pismis bile yasak.. cig kofte de yiyemezsin..
Dikkat etmek lazim herseye.. ben saniyordum ki pismis etleri yani sucugu yiyebilirz dun nasil yedim hemde kizlar bana bi kizdi ates olcme topiginde yasak diye..
slm kızlar ayy benimki keşke olsa hiçte kafama kiloları takmam onu kucağıma aldıktan sonra iyi bir sporlar veririm valla ama olmuyor işte 15 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk ondan sonra çok istedim olmasını ama olmadı en sonunda dr. rahim filmi istedi 5 kasımda adet olursam filmi çektiricem başka çare yok en azında içim rahat eder aranızda rahim filmi çektirip hamiş kalan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?