Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah sana da nasip eder en kısa zamanda inşallah...

Aaahhhh ahhhhh daha öncede söyledim ya 30a kadar yolu var bende en fazla 77kilo olurummmm

Rabbim en kısa zamanda bana ve isteyen herkese göstersin ins

amin inşallahhhhhh valla sürekli dua ediyorum size, teyze olmak istiyorum ama ben yaaa...

Allah sana da nasip eder en kısa zamanda inşallah...

amin inşallahhhhhh valla sürekli dua ediyorum size, teyze olmak istiyorum ama ben yaaa...
Bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Verdigi sperme gore olculuyor canim dogru
Spermlerin bas boyun kuyruk diye sekillerinin tam olmasi gerekiyormus yumurtayi dolleyebilmesi icin.
Yapisal bozuklugu olan mesela bas kismi yoksa bunlar dolleyemiyormus
Bu bozukluk gebelik sansini azaltir yani yapisi duzgun olan spermin gidip yumurtayi bulup dollemesi sansi az olur.
Tamamen kismet dicem yine canim benim ya.duzgun olanda gidip dolleyemiyoki iste

mrb cnm ben agustosta cektirdim daha hamile kalkamadım ama nasip bakalım[/QUOTE]
tatlım hiç kafana takma çünkü rahim filmi çektirdikten sonra 6 ay boyunca hamile kalma şansını yükseltiyormuş gün aşırı ilişki uygularsan allahın izniyle olur işallah canım sonuçların nasıldı iyi çıktımı

mrb cnm ben agustosta cektirdim daha hamile kalkamadım ama nasip bakalım
tatlım hiç kafana takma çünkü rahim filmi çektirdikten sonra 6 ay boyunca hamile kalma şansını yükseltiyormuş gün aşırı ilişki uygularsan allahın izniyle olur işallah canım sonuçların nasıldı iyi çıktımı[/QUOTE]
Temiz cıktı canım tüpler acık ben 17 aydır bekliyorum bebisimi canim alıştık artık

ayy ne zor işmiş be hamiş kalmak evlenmeden önce hayal edersin 2. tane olsu .yok 4 tane olsun diye hiçte okadar kolar deyilmiş
rabbim isterse verir işallah bende hamiş olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm

internette araştırdım biraz morfoloji %1 olması hiç iyi değil. eşimin ameliyat olması bile gerekebilir diye yazıyor. morfolojisi düşük olan spermler malesef döllenemiyormuş. %1 ya sıfıra ramak kalmış..... çok üzgünüm.......

yok canım. araştırdım azönce şnternetten. bizim bu şekilde doğal yoldan bebek sahibi olmamız pek mümkün değil. napıcamı bilmiyorum hiç................

yahu bir de dün akşamdan beri gazetede okuyorum da, öğretmen kadın sevgilisinden hamle kalıyor (planlı hamilelik değil elbette), sonra da 9 günlüğüne evde bırakıp ailesinin yanına gidiyor.
2 biberon mama yedirmiştim ağlar ağlar uyur diye düşünmüştüm diyor.

hani şuradaki arkadaslara bakıyorum bebek sahibi olmak için kürler,ilaçlar,dualar, kan değerinin sperm değerinin milim milim takibi, bu kadar üzerine titriyoruz, bir de şu kadın bakın..

o kadar kuruldum ki kadına söyleyecek söz bulamıyorum

Canim benimmmmm üzme kendini sayi çok güzel ee yüzde 1lik oran sayi yüksek olduğu için fazla.... En fazla tup yaptirirsin canim secilmis guzel spermle olumsuz düşünme artık herseyin bi yolu var.... Bu devirde cozulemeyen tek şey azospermi ...onuda kök hücreyle cozmeyle calusiolar

cnm ben sana bişi söyleyeyim mi? bunlar hep bahane...Allah senin duana ol dedikten sonra duan anında gerçekleşecek...takılma bunlara lütfen...

yok canım. araştırdım azönce şnternetten. bizim bu şekilde doğal yoldan bebek sahibi olmamız pek mümkün değil. napıcamı bilmiyorum hiç................

Canim seni telaslandirmadan anlatmaya calistim ama)(
Doktor ile gorusup ne yapilcagina bakicaksiniz
Biranonce gidin cok uzgunum

cnm ben sana bişi söyleyeyim mi? bunlar hep bahane...Allah senin duana ol dedikten sonra duan anında gerçekleşecek...takılma bunlara lütfen...

gerçekten öyle ya bu kadar araştırma lütfen ya merak vrya ne gelirse ondan gelir şimdi boşu boşuna canın sıkıldı üzüldün olruna bırak tatlım bol bol dua et rabbim isterse olur bunu unutma sakın

kızlar incir kürüne başladım buğün hadi hayırlısı bakalım bu ay olsun artıkkkk gelsin bebişşşşşşş

Korkma canim etsiz cigkofte yiyorum ben yasak oldugunu biliyorum ama pismis sucugu bilmiyodum bak

canım bende eylülde çektirdim geçen ay temiz çıktı çok şükür ki hiç korkma ben anaztesi altında çektirdiğim için bişey duymadım ama bebiş de gelmedi bu ay yumurta çatlatma tedavisine başlıcaz bu ay gene bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…