bugun 8. Gunum canim gecen ay 11.gun gelmisti beyaz akintim fazla zamanimda yok trip icin yane
Rica ederim canım.... O kistler kalmış olsa adet gecikmesi yasardin canimcok saol canım bnm benı bılgılendırdıgın ıcıno zaman atılmıştır onu cektırelı baya olmuştu sonucu yenı aldım cunku
Acil barisiyosun o zaman canim.
Kusmenin sirasi degilmis.
Bu seferlik affet olu arada boyle seylerr:)))
canım site içleri çok pahalı hem niye Kurtköy orasını pek bilem ben ama bende anadolu yakasından kısmetse seneye ev alacağım topraktan gireceğim daha uygun oluyo tavsiye ederim haaa senin düşüncen 130-150 arasıysa illaki çok güzel evler bulursun özellikle Çekmeköy'de ben radan alacağım çünkü . . .
Canim hakaret etmesi bencede hemen silinip atilacak birsey degil ben esim bana sesjbi yuksellttiginde hic onu dinlemem saga sola bakarim yada seni duymuyorum derim teldeysek eğer kapatirim suratjna sen gibi eve gelincede o konuyu acana kadar acmam ve sıcak davranmam o konuyu acinca anlatır cevap verince sinirlenir sinirlenince bağırır ben o konuşurken kalkar baska biryere giderim ben sinirlenirsem onu kimse elimdeb alamaz :)) en büyük kavgamizda o ufoyu kırdı vurduda acaip sinir oldum o ufoyu parcaladim ellerim kanadi heryere kan sıçradı ilk defa beni sinirli gordu ogun bugündür hic kavga etmedik:))cok kırıldım çok arada boule yapiyo bende ne kadar kirilsam ve hakli olsam yuz yuze gelince dayanamiyorum guluveriyorum barisiyoruz ama bu sefer başka....
Canim benim niye teli acmadigimi biliyo hakli cikaracak ya kendini bagirmayla cagirmayla uste cikmaya calisiyo....daha önce de kaç kez yasadik aynı şeyi....sinirlerim çok yiprandi biliyorum seviyor ama sevmek yetmiyor biraz ilgi bekliyorum
Bncede canım ayji şekilde düşünüyoruzbilse de erkekler bu durumda anlamktan çok sinir oluyorlar sadece. ayrıca da o bağırdığı zaman sen de karşılık verince ne olacak sesler daha da yükselecek. o bağırdığında sen susar ona cevap vermzsen kendi kendine deli gibi nereye kadar bağırabilir ki? muhattap bulamayınca susacak.. peki sonra? gelip sana yanaşacak. işte tam o anda söyleyeceksin söyleyeceklerini ama sakince ve kesin bir dilde. böyle yapmaya devam ederse olacakları da... ama hala devam ediyorsa bu davranışlarına. o zaman yapacağını söylediğin şeyleri uygulamaya koyarsın ve bişey dediğinde de ben seni uyarmıştım dersin... küsmek fayda etmiyor bunlara malesef tecrübeyle sabit.... biraz uzun oldu ama kusura bakma. en iyi bu şekilde ifade edebildim....
slm kızlar siteye yeni üyeyeim bnm bat tarihim da 29 ekim olması lazım henüz olmadım ama ki inşallah ta olmam:-(
Bence hemencik affetme ne kadar uzuldugunu anlasin bu sefer farkli oldugunu anlasin hicranım yoksa yine ayni seyleri yaşarsınIsimi gorur yine kuserim bende olma miii
Canım yeni gelisen bi yer ya ucuzdur diye dusundum bi de siteler falan hosuma gitti ama bizi baya aştı. Cekmekoye bakmadim dogrusu oralara da bakayım canim sagol
Rica ederim canım.... O kistler kalmış olsa adet gecikmesi yasardin canim
kız seni bekliyorum, sonucun gelsin de kalkıp yemek falan yapayım hadiii
Canım sen yap yemeğini 10 dk önce baktım çıkmamışbende heyecanla bekliyorum :124:
Canım sen yap yemeğini 10 dk önce baktım çıkmamışbende heyecanla bekliyorum :124:
Ne sonucu bu cnm ben kacirdim bi daha mi test yapiyon yoksa
bu aksam olmaz zaten mik mik canim hala sinirliyimmmm..... Yemekte yapmicam ohh ac kalsin... Kendisi mötunu kaldirip mutfagada girmez akillansin biraz...Bence hemencik affetme ne kadar uzuldugunu anlasin bu sefer farkli oldugunu anlasin hicranım yoksa yine ayni seyleri yaşarsın
hımm cok cok saol canım ogrendıgım ıyı oldu :)))
guzell sonuclarr alırsın canımm ınsallahhh
bu aksam olmaz zaten mik mik canim hala sinirliyimmmm..... Yemekte yapmicam ohh ac kalsin... Kendisi mötunu kaldirip mutfagada girmez akillansin biraz...
Oyyy anammmm sende gercekten cok sinirliymissin bea
Sabah kan verdim canım onun sonucu bekliyorum netten baktım da kabul yapılmış onay bekliyor sonucum :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?