Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım yeni gelisen bi yer ya ucuzdur diye dusundum bi de siteler falan hosuma gitti ama bizi baya aştı. Cekmekoye bakmadim dogrusu oralara da bakayım canim sagol

Canim hakaret etmesi bencede hemen silinip atilacak birsey degil ben esim bana sesjbi yuksellttiginde hic onu dinlemem saga sola bakarim yada seni duymuyorum derim teldeysek eğer kapatirim suratjna sen gibi eve gelincede o konuyu acana kadar acmam ve sıcak davranmam o konuyu acinca anlatır cevap verince sinirlenir sinirlenince bağırır ben o konuşurken kalkar baska biryere giderim ben sinirlenirsem onu kimse elimdeb alamaz :)) en büyük kavgamizda o ufoyu kırdı vurduda acaip sinir oldum o ufoyu parcaladim ellerim kanadi heryere kan sıçradı ilk defa beni sinirli gordu ogun bugündür hic kavga etmedik:))
Bncede canım ayji şekilde düşünüyoruz
slm kızlar siteye yeni üyeyeim bnm bat tarihim da 29 ekim olması lazım henüz olmadım ama ki inşallah ta olmam:-(

Hg canim

Canım yeni gelisen bi yer ya ucuzdur diye dusundum bi de siteler falan hosuma gitti ama bizi baya aştı. Cekmekoye bakmadim dogrusu oralara da bakayım canim sagol

ne demek canım benim ben çekmeköye gelin geldim ve eşim 10 sene fln önceden buralar toz topraktı dedi gezdirirken şimdi çok gelişmiş görsen ormanlık her yeri temiz hava yürüğüş yerleri insaları bir farklı inşAllah cebinize uygun birşey bulursunuz Topraktan girmek çok ucuz aklında bununsun 130-150'ye çekmeköyden çok güzel 2.- 3. kat daireler rahatlıkla bulursun bir sürü araştırmak lazım sadece. . .

işler yığıldı birazcık işlerime döneğim kızlar öpüldünüz hepinizde gelmeye çalışacağım gene by byyyyyy . . . .

hu huuuu...

ne güzel bugün bir hamilemiz daha vaarrr

bir gün herkes hamile kalacak

Bence hemencik affetme ne kadar uzuldugunu anlasin bu sefer farkli oldugunu anlasin hicranım yoksa yine ayni seyleri yaşarsın
bu aksam olmaz zaten mik mik canim hala sinirliyimmmm..... Yemekte yapmicam ohh ac kalsin... Kendisi mötunu kaldirip mutfagada girmez akillansin biraz...

Oyyy anammmm sende gercekten cok sinirliymissin bea

hımm cok cok saol canım ogrendıgım ıyı oldu :)))

bu aksam olmaz zaten mik mik canim hala sinirliyimmmm..... Yemekte yapmicam ohh ac kalsin... Kendisi mötunu kaldirip mutfagada girmez akillansin biraz...

Oyyy anammmm sende gercekten cok sinirliymissin bea

Hicran ın Hayır dır canım telden girdiğim icin takip demiyorum kocişle önemli bişey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…