Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benim herifede böyle bi ders vermek lazım da benim aileme gidemeyeceğini biliyor aramız bozuk çünkü.. ama sen en iyisini yapmissin

ben çok korkardım kız eşimden aptallığıma doymayım şimdi ise o korksun benden bu ne ya...ama seviyom da kocişi evliliğin tadını yeni alıyom desem yeri valla bi insana demek ki yanlızlık acısını yaşatmak gerekiyomuş o gündür beni incitmiyo heyo...darısı sana canım senin üzüldüğüne değmeyecek konular ben eminim bence akıllı bi plan yap...ara da tehditi unutma...

ewet canım zora gelemiolar.. hemen bağrış çağrış kim bilir teldeki görevlilere neler dedi :26: tahmin edebiliorum ama :18: inşallah sorun çıkmadan haledip işine dönsün de .. ben sitres oldum burda.. benim kocişin ara yok canım ya çooookkk iyi yadaaaa

Ben neredeyse butun yumurta geliştirici igne ve haplari kullandim canim cat igneside kullandim 3kez

bu ay çatlatma iğnesinden bi hafta sonra agrım aşırı derecde olunca dr agittim ilaçlar kist yapmış dedi...bazılarıda dio kist gebelik kesecşğiyle karışabiliyor adet tarihine kadar dikkat et dio napcağımı şaşırdım inan ki

bilmiyorum aksam ne olur ins bu gecede gec gelir gormem yuzunu

erkekler kadınlar kadar sabırlı değiller hemen kelle kesen kör hasan rolüne giriyorlar . . . Sen sıkma canını tatlım o kendine gelir akşama doğru ararsın napıyo fln nabzını yoklarsın . . . .

ben hiç sevmem doktora gitmeyi insanı dahada hasta edip çıkıyorlar geri zekalılar tövbe tövbe ağzımı bozdurdular . . . . iyi yaparsın kuzum biraz kendine gel . . .

aynen allah eksik etmesın ama sevmıyorum bende hastaneyı

Bende heyecanla bekliyorum canım netten baktığım da 4+4 günlük kan da belli olur.ilk hamileliğimde 5 gün geçmişti o zaman kanda 461 çıkmıştı bakalım bunda kaç çıkacak

bnm de bi kürtajım var, onda değerler epey yüksekken öğrenmiştim ama bu daha cok yeniyken öğrendim. zaman geçmiyor o yüzden :) sen ne zaman öğrenceksn sonucunu

Kızlar size bisey daniscam.ev ariyoruz biz satin almayi düşünüyoruz kiradaydik simdiye kadar. Ama 130-150 tl ve anadolu yakasinda ariyoruz.ne tavsiye edersiniz bu fiyata soyle guzel bi ev bulabilirmiyiz ben pek bulamadim da ( Kurtköy civari baktim yeni siteler 200u buluyo

bulur tatlım ev tavanları imarlar hepsi tavan yaptı bayrdam sonra belediyeler sürekli değişim yapıolar seçim yaklastı para lazım tabi

benim eşimin kuzeni yeni aldı canım 163 e kurtköyden. 10 yıllık evmiş. ama site midir ne tarafta kalıyodur çok bilmiyorum.
bayramda aldık haberini, çok uzun uzadıya konuşamadık. bence sen de o fiyatlara bakıyosan biraz eski almayı göze almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…