- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Evet istedigim sadece biraz ilgi sevgi...seviyo ama sevgisini belli edemiyo birlikte olmak icin yanasiyo cogu zaman.... Offfff karmakarisigim...tesekkur ederim cnm
ne demek tatlım benim. ben de sorunlarını paylaşan biri değilimdir. insanın kendini çaresiz hissettiği zamanları iyi bilirim.
burası her açıdan bize destek bir sürü iyi arkadaşla dolu
içini biraz ferahlatabildiysek ne mutlu bize. ama şunu da söylemekten kendimi alamayacağım, ilişkiyi çok sorgulamak iyi sonuçlar doğurmaz hiç birzaman. hepimizin ilişikilerinde iyi şeyler de oluyodur kötü şeyler de ama önemli olan kabul edilemez yanılşların olmaması ve iyi şeylerin daha ağır basması. bence sen de kocanın iyi yönlerini ve kötü yönlerini bir düşün hatta kağıt kalem al bi liste yap. kızgınken kötü yönler dahaçok çıkar ama:) sen yine de iyi yönlerini de ısrarla bulmaya çalış. ve hangilerinin daha önemli olduğuna bir bak. ben kendimde bunu denemiştim. yakındığım şeyleri nekadar çok büyüttüğümü ve eşimde sevdiğim yönlerinin nekadar değerli olduğunu farketmiştim. işe yarıyo gerçekteeeen
Benim herifede böyle bi ders vermek lazım da benim aileme gidemeyeceğini biliyor aramız bozuk çünkü..ama sen en iyisini yapmissin
canım hoş geldin öncelikle . . .
al benim kocişi vur seninkine aynı bunlar hep aynı benimkide haytta elektriğe suya karışmak istemez hemen sen yatır der birkere yatır dedim demez olaydım anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ağzımdan burnumdan getirdi ben anlamıyorum biz yaparken neden sorun çıkmıyoda bunlar yatırırken sorun çıkıyo en büyük sebebi ZORA gelemiyorlar . . . .
Ben neredeyse butun yumurta geliştirici igne ve haplari kullandim canim cat igneside kullandim 3kez
bilmiyorum aksam ne olur ins bu gecede gec gelir gormem yuzunuay bu kocalara ne oluyor bugün ya... bankacıya kızamadı sana kızdı galiba. takma canım olur böyle ufak şeyler uzatma sen de. akşama kadar unutur bile o. üzme kendini
canım şuan hala sinirlisin akşama kadar yatışırsın biraz daha. hem belki gn içinde de arar seni.. akşama küslük yapma ama. yanaşınca sıkıntını dediğim gibi sakin ama net bir şekilde söyle. uymazsa yapacaklarını da söyle..
bisüre ara vercem dra gitmicem dr umu değitircem zaten sonra da
ewet canım zora gelemiolar.. hemen bağrış çağrış kim bilir teldeki görevlilere neler dedi :26: tahmin edebiliorum ama :18: inşallah sorun çıkmadan haledip işine dönsün de .. ben sitres oldum burda.. benim kocişin ara yok canımya çooookkk iyi yadaaaa
selammmmmm canlarımmmm nasılsınızzzz
bende bekliyorum heycanlaa :) aynıyızdır senle belki de
sevgisinden ve sevgimden suphem yok canim ama boule arada oluyor iste bakalım zaman ne gösterecekEvet istedigim sadece biraz ilgi sevgi...seviyo ama sevgisini belli edemiyo birlikte olmak icin yanasiyo cogu zaman.... Offfff karmakarisigim...tesekkur ederim cnm
ne demek tatlım benim. ben de sorunlarını paylaşan biri değilimdir. insanın kendini çaresiz hissettiği zamanları iyi bilirim.
burası her açıdan bize destek bir sürü iyi arkadaşla dolu
içini biraz ferahlatabildiysek ne mutlu bize. ama şunu da söylemekten kendimi alamayacağım, ilişkiyi çok sorgulamak iyi sonuçlar doğurmaz hiç birzaman. hepimizin ilişikilerinde iyi şeyler de oluyodur kötü şeyler de ama önemli olan kabul edilemez yanılşların olmaması ve iyi şeylerin daha ağır basması. bence sen de kocanın iyi yönlerini ve kötü yönlerini bir düşün hatta kağıt kalem al bi liste yap. kızgınken kötü yönler dahaçok çıkar ama:) sen yine de iyi yönlerini de ısrarla bulmaya çalış. ve hangilerinin daha önemli olduğuna bir bak. ben kendimde bunu denemiştim. yakındığım şeyleri nekadar çok büyüttüğümü ve eşimde sevdiğim yönlerinin nekadar değerli olduğunu farketmiştim. işe yarıyo gerçekteeeen
ahhh ahhh benimde planlarim var acimak yokkkben çok korkardım kız eşimden aptallığıma doymayım şimdi ise o korksun benden bu ne ya...ama seviyom da kocişi evliliğin tadını yeni alıyom desem yeri valla bi insana demek ki yanlızlık acısını yaşatmak gerekiyomuş o gündür beni incitmiyo heyo...darısı sana canım senin üzüldüğüne değmeyecek konular ben eminim bence akıllı bi plan yap...ara da tehditi unutma...
Canim benim igneyi ne zaman oldun batin ayin kaci yaxar misin ovitrelle cooooooook ağrı yapiyo canim bu agri ignenin etkusidir büyük ihtimal kistten degildir kisttende korkma reglle atarsin eger varsa.... Birde ince hamilesin demusler ya sana ovitrelleden on on iki gun gecmeden test yapilmaz ne kan ne idrar cunku ovitrellenin icinde bhcg hormonu var o yüzden testler gebelik olmasada pozitif çıkar senin de böyle bi karışıklık olmuş sanırımbu ay çatlatma iğnesinden bi hafta sonra agrım aşırı derecde olunca dr agittim ilaçlar kist yapmış dedi...bazılarıda dio kist gebelik kesecşğiyle karışabiliyor adet tarihine kadar dikkat et dio napcağımı şaşırdım inan ki
ben hiç sevmem doktora gitmeyi insanı dahada hasta edip çıkıyorlar geri zekalılar tövbe tövbe ağzımı bozdurdular . . . . iyi yaparsın kuzum biraz kendine gel . . .
aleykümselam canım hoş geldin bide kocişlerden bahediyoz sen nasılsın . . . .
Bende heyecanla bekliyorum canım netten baktığım da 4+4 günlük kan da belli olur.ilk hamileliğimde 5 gün geçmişti o zaman kanda 461 çıkmıştı bakalım bunda kaç çıkacak
ahh bu hastanelerr hele fakülteye gıdıorsanız ınsanı canından bezdırıyor valla
Kızlar size bisey daniscam.ev ariyoruz biz satin almayi düşünüyoruz kiradaydik simdiye kadar. Ama 130-150 tl ve anadolu yakasinda ariyoruz.ne tavsiye edersiniz bu fiyata soyle guzel bi ev bulabilirmiyiz ben pek bulamadim da( Kurtköy civari baktim yeni siteler 200u buluyo
aynen sırada zor bulunuyo zaten
Kızlar size bisey daniscam.ev ariyoruz biz satin almayi düşünüyoruz kiradaydik simdiye kadar. Ama 130-150 tl ve anadolu yakasinda ariyoruz.ne tavsiye edersiniz bu fiyata soyle guzel bi ev bulabilirmiyiz ben pek bulamadim da( Kurtköy civari baktim yeni siteler 200u buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?