Canım sen yap yemeğini 10 dk önce baktım çıkmamışbende heyecanla bekliyorum :124:[/QUOT merhaba canlarım selinay çok sevindim işallah sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın bebişini. kızlar ben çok kötüyüm ya
Canım sen yap yemeğini 10 dk önce baktım çıkmamışbende heyecanla bekliyorum :124:[/QUOT merhaba canlarım selinay çok sevindim işallah sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın bebişini. kızlar ben çok kötüyüm ya
hoşgeldinn canımm hayırdır canım noldu nıye kotusun
hoşgeldinn canımm hayırdır canım noldu nıye kotusun
grip olmuşum dün akşam uyuyamadım bide üstüne eşimle tartıştık sinirlerim bozulduya
grip olmuşum dün akşam uyuyamadım bide üstüne eşimle tartıştık sinirlerim bozulduya
çok geçmiş olsun canım yaaauamrım aranızdakı sorunda fazla kotu degıldır canım eşinle inş hemen haloluncak bı problemdir
onemli degildi ama buyuttuk biraz canim istee..Hicran ın Hayır dır canım telden girdiğim icin takip demiyorum kocişle önemli bişey yoktur inşallah
ayy buda benden
çok geçmiş olsun canım yaaauamrım aranızdakı sorunda fazla kotu degıldır canım eşinle inş hemen haloluncak bı problemdir
çok sağol cnm sinir oldum tartıştıktan sonrada ilaçlarını kullanmayı unutma diyor bide beni düşünüyorsan bu hasta halimle niye tartışıyorsun dimi kullanmuyorum dedim çıktı gitti işe görür bak beni üzdüğüne pişman edicem şimdi böyle konuşuyorum ama gelince gözlerime bakınca dayanamıyıyorum hemen yumuşuyorum çok seviyorum elimde deyilki ama bu sefer izin vermiycem
çok sağol cnm sinir oldum tartıştıktan sonrada ilaçlarını kullanmayı unutma diyor bide beni düşünüyorsan bu hasta halimle niye tartışıyorsun dimi kullanmuyorum dedim çıktı gitti işe görür bak beni üzdüğüne pişman edicem şimdi böyle konuşuyorum ama gelince gözlerime bakınca dayanamıyıyorum hemen yumuşuyorum çok seviyorum elimde deyilki ama bu sefer izin vermiycem
birazcık dayanmaya calıs canım hemen yumuşama senı uzdugunu ne kadar kırıldığını anlasın
kızlar selam ağır bir faranjit geçirdim ve faranjit olmadan bir gün önce ilişkimiz oldu ertesi gün inanılmaz hasta oldum ve dr gittim fakat korunmadığımı söyledim doktor gebeliğin ilk üç ayı asla istemeyiz ilaç kullandırmak ama bu durumda yapacak bir şey yok bu antibiyotiği kullanmak zorundasın dedi ve ben pazartesi günü antibiyotiğime başladım... şuanda boğaz ağrım düzeldi ama sesim hala kalın kalın hafif öksürüğümde var sizce antibiyotiği kesip korunmayı bırakayım mı çünkü yumurtlama tarihim olmak üzere bugün 15. gün ben 19-20. günlerde yumurtluyorum antibiyotiğimde pazartesi günü bitecek yani tam 19. gün olacak sizce ne yapayım antibiyotiği sonuna kadar içip pazartesi günü ilişkiye girsem bişey olurmu yoksa bu ayı korunarak mı geçireyim?
birazcık dayanmaya calıs canım hemen yumuşama senı uzdugunu ne kadar kırıldığını anlasın
beni çok seviyor bunu biliyorum ama çok fazla belli etmek istemiyor beni şımartmak istemiyor bildiğin odun işte geçen sefer kavga ettiğimizde ben gidicem babamın evine dedim kapının önünde diz çöktü yalvardı gitme diye bi bakıyorum çok iyi kimi zamanda bana çok jkötü gözüküyor insan suçlu olduğunda özür dilemez mi yok bizimkinde o yok bir daha yapmıycam der beni sinir eder ah ah daha yaşımda küçük çok hatalarım oluyor daha birde çocuk istiyorum ya bazen diyorum ki ben deli miyim??? daha yaşım kaç hayatını yaşa kızım niye acele ediyosun daha 1 mart 1996 lıyım ya....
beni çok seviyor bunu biliyorum ama çok fazla belli etmek istemiyor beni şımartmak istemiyor bildiğin odun işte geçen sefer kavga ettiğimizde ben gidicem babamın evine dedim kapının önünde diz çöktü yalvardı gitme diye bi bakıyorum çok iyi kimi zamanda bana çok jkötü gözüküyor insan suçlu olduğunda özür dilemez mi yok bizimkinde o yok bir daha yapmıycam der beni sinir eder ah ah daha yaşımda küçük çok hatalarım oluyor daha birde çocuk istiyorum ya bazen diyorum ki ben deli miyim??? daha yaşım kaç hayatını yaşa kızım niye acele ediyosun daha 1 mart 1996 lıyım ya....
arada böyle problemler olur canım zamanla evlılıgınde oturur ınsallah aaa 96 lımı ne kadarlık evlısın canım
Günaydın kızlar kocişi ış e yolladıktan sonra test yaptım veeeee hamileyimmmmmmm şimdi hastaye gidiyorum kan vericem :124:
buğday tenliyim kızıl yaptım ama koyu kızıl oldu odada siyah gibi dışarda koyu kızıl böle istememiştim ama oldu artık
günaydıın kızlarrrr nasılsınızz...doktordan geldık biz teyzeleriii....bebeğimi gördümmm buyumuss annesının kuzusuuu... pıtpıtlarıda cok guzellldiiii.. dr herşey cok ıyı hıc bır sorun yok dedı dogum tarıhımız 8 hazıran daha sonra kasım ayı ıcın ıkılı teste cagırdı kan tahlılı verdım cmtsi alcam sonucumu.... artık ıcım rahatladıııı.... pıtpıtını duyunca cok duygulandımmm... kuzum benıımm yaaaaa allah herkese nasıp etsın... bu duyguyuuu
Günaydın canlar nasilsiniz selinaycimmmm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla all kucağına inssss.......
Kızlar ben hiç iyi değilim esimle kustuk kalbimi cok kirdi dunden beri çok kötüyüm
dun aksam neymıs ya şeytan bızden karı kocalardan uzak dur aralarınıı bozmaaaa
arada böyle problemler olur canım zamanla evlılıgınde oturur ınsallah aaa 96 lımı ne kadarlık evlısın canım
15 aylık evliyim cnm
valla canım cok gecmıs olsun. bence ılk once sen bı ıyıles bu faranjıt bı gecsın bu aydan sonra deneyın ıstersenız cunku ılk once sen ıyı olda bebek Allahın ıznıyle olur
15 aylık evliyim cnm
hımmm anladım canım ınsallah problemlerı en kısa surede halledersınız
hımmm anladım canım ınsallah problemlerı en kısa surede halledersınız
işallah tatlım çok sağol kib byyyyyyyy
antibiyotiği sonuna kadar iç, içmezsen tedavi sürecini yarım bırakmış olursun, korunmayı da bırak.
zaten ilk 4-5 hasta cenin bile değil sadece kan pıhtısından ibaret oluyor, yumurtlama gününde de ilaç almıyor olacaksın.
istersen yine de doktoruna danış ama benim önerim budur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?