Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dün gece de biçoğumuz eşiyle tartışmış sanırım :44:
biz de uzasa büyütülebilecek bir tartışmaya giriş yapçaktık ki tam uyuma zamanı olduğu için uzatmadan herkes döndü totosunu uyuduu sabah da tatlıya bağladık.
senin noldu canım?

kızlar selam ağır bir faranjit geçirdim ve faranjit olmadan bir gün önce ilişkimiz oldu ertesi gün inanılmaz hasta oldum ve dr gittim fakat korunmadığımı söyledim doktor gebeliğin ilk üç ayı asla istemeyiz ilaç kullandırmak ama bu durumda yapacak bir şey yok bu antibiyotiği kullanmak zorundasın dedi ve ben pazartesi günü antibiyotiğime başladım... şuanda boğaz ağrım düzeldi ama sesim hala kalın kalın hafif öksürüğümde var sizce antibiyotiği kesip korunmayı bırakayım mı çünkü yumurtlama tarihim olmak üzere bugün 15. gün ben 19-20. günlerde yumurtluyorum antibiyotiğimde pazartesi günü bitecek yani tam 19. gün olacak sizce ne yapayım antibiyotiği sonuna kadar içip pazartesi günü ilişkiye girsem bişey olurmu yoksa bu ayı korunarak mı geçireyim?

valla canım cok gecmıs olsun. bence ılk once sen bı ıyıles bu faranjıt bı gecsın bu aydan sonra deneyın ıstersenız cunku ılk once sen ıyı olda bebek Allahın ıznıyle olur

antibiyotiği sonuna kadar iç, içmezsen tedavi sürecini yarım bırakmış olursun, korunmayı da bırak.
zaten ilk 4-5 hasta cenin bile değil sadece kan pıhtısından ibaret oluyor, yumurtlama gününde de ilaç almıyor olacaksın.

istersen yine de doktoruna danış ama benim önerim budur..

Günaydın kızlar kocişi ış e yolladıktan sonra test yaptım veeeee hamileyimmmmmmm şimdi hastaye gidiyorum kan vericem :124:

çok mutlu oldum cnm tebrik ederim darısı kızların başına...

buğday tenliyim kızıl yaptım ama koyu kızıl oldu odada siyah gibi dışarda koyu kızıl böle istememiştim ama oldu artık

muhtemelen akacak o cnm, istediğin renge dönüşür yıkadıkça...

hadi gözün aydın cnm, çok başka bi duygu yaaa...Allah herkese yaşamayı nasip etsin...

Günaydın canlar nasilsiniz selinaycimmmm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla all kucağına inssss.......

Kızlar ben hiç iyi değilim esimle kustuk kalbimi cok kirdi dunden beri çok kötüyüm

cnm takma lütfen, hep olan şeyler.akşam pişman olup gelip özür dileyecek bilmiyor musun bu erkek milletini...

dun aksam neymıs ya şeytan bızden karı kocalardan uzak dur aralarınıı bozmaaaa

amin cnmmmm

ewet pazartesi günü ama ilaç içmiş oluyorum yine ((
bi doktorum olsa danışacağım ama doktorum bile yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…