Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

erkekler kadınlar kadar sabırlı değiller hemen kelle kesen kör hasan rolüne giriyorlar . . . Sen sıkma canını tatlım o kendine gelir akşama doğru ararsın napıyo fln nabzını yoklarsın . . . .

canım aradı şimdi konuştuk.. kadına patlamış teldeki.. sonra olmadı bankada gişedeki kadınla tartışmış. bağırmış.. sanırım kociş görevliyi biraz fazla terslemiş.. ama şükürki para yatmış nihayetttttt

fakültede ultrasyon cektırdımde sonuçta sağda buyugu 8 mm solda buyugu 18 mm olan bı kac adet basıt kıst ızlenmıstır dıo bu kıstler sakıncalı olabılıyor mu. doktor sonucunun temız cıktı demıstı gecen ay bugun sonucun çıktısını aldım böyle yazıor

sevindim kuzum iyi olmuş demekki bunlar işini bağıra çağıra halledebiliyorlar . . . .

Evet hepsi eskiydi uygun fiyat olanlarin ya.

ama hepsinde mutlaka bir sorun yaşanıyo birinde de yaşanmasın be kardeşim pöh yani pöhhhhhh

nerdeeee hele fakülte bıde benım smear testı kayıp cope atmışlar sonucu bır ay sonra ogrenmeye gıttıgımde öğrendim smear testı yaptırmamışsınız dıo yanı fakülte ama ıste :)))

Canim korkma bunlar çok küçük basit kistler ve reglle atarsin rahat ol

aminnn canımm benımm cumlemızın ınsallah dusuk yapmıştım neden dusuo dıye araştırsınlar dıye gıttım gıdıs o gıdıs :) :)

herseyı arastryolar ıns bıdaha olmaz düşügun aslında düşük yapanlrın daha koly hamıle kaldıgını soyluyolar ama

canım site içleri çok pahalı hem niye Kurtköy orasını pek bilem ben ama bende anadolu yakasından kısmetse seneye ev alacağım topraktan gireceğim daha uygun oluyo tavsiye ederim haaa senin düşüncen 130-150 arasıysa illaki çok güzel evler bulursun özellikle Çekmeköy'de ben radan alacağım çünkü . . .

Hicraniiimnn yum yum donemi degilse bikac gun trip atmayi dene.
Her iki tarafta sakinlesmis oluyo.
Arada bi geliyo kocislere herkeste varr odunlukk merak etme
bugun 8. Gunum canim gecen ay 11.gun gelmisti beyaz akintim fazla zamanimda yok trip icin yane

herseyı arastryolar ıns bıdaha olmaz düşügun aslında düşük yapanlrın daha koly hamıle kaldıgını soyluyolar ama

ınsallah canım benım ewet araştırıyorlar valla bı testın sonucu çıkması 3 buçuk ayı buluo :)))bugun arıcam hastaneyı son test sonucu cıkcak dedı doktor perşembe ara demıstı ınsallah canım aynen canım dusuk yapanların hamıle kalması kolay denılıyor daha yenı bıraktık canım pazar gunu basladk mık mıklere :) hersey kasımın 13unde bellı olcak :))

hayırlısıyla olur inşallah önümzdeki ay benım adetım daha dün bitti bakalım umutluyuz kasımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…