Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ben haftaya cumartesi için randevu aldım. 13:45e bakalım hayırlısı artık. sen ne sonucunu bekliyorsun canım, kaçırdım sanırım orasını?

canım o kâğıtta 4 buçukla 5 buçuk arası arayın yazıormu sen genetıgımı aradın sonuç çıktımı dıye. valla canım bu kararsızlık cok zor :S kadın doğumda anlar o sonuçtan herhalde ama ıstersen hematolaga randevu al ona göster canım. bnm yaptırdığım sonuçlar kadın doğum oktorunun ekranına gıdıordu o dedı bana bı sorun yok hersey temız dıye. hemde stajer doktor soyledı canım kadın doğumcuda anlar yanı

canım ben haftaya cumartesi için randevu aldım. 13:45e bakalım hayırlısı artık. sen ne sonucunu bekliyorsun canım, kaçırdım sanırım orasını?
hımm, tamam canım, haberdar edersin bizi de.
Ben trombofili paneli baktırdım da, pıhtılaşma bozukluğum var mı diye. Düşük yapmıştım ya, o yüzden. Sonuçları çıkmış ama öğrenemedim daha ne var ne yok:26:

İnşallah çok sabırsızlanıyorum Rabbim in izniyle güzel haberler alırım inşallah :124:
inşallah güzel haberler alırsın selinayycım

Canim benim daha yeni geliyor alintilar..
napim iyiyim cok sukur.. islerim cok yogun.. stress stress stress biktim vallahi.. aksam eve zor dusuyorum..

sen nasilsin canim ?

Allah yardımcın olsun cnm ama stres yapmaman lazım yaaa biliyosun...bebiş nasıl o da yoruyor mu güzel annesini?

Deryacim seni bulmusken sorayim bi arkadasm crkezkoyde calisti demistin bana doktor tavsyesi sorabilir misin:26:

Allah yardımcın olsun cnm ama stres yapmaman lazım yaaa biliyosun...bebiş nasıl o da yoruyor mu güzel annesini?

Biliyorum canim ama elde degil.. butun isler bana kaldi.. yanimda calisanlar hastalandi..
bende biraz birakmam lazim..
Evet yaa bebis annesinin enerjinisi bitiriyor.. annesi eve gidiyor yemek yiyip 8de uyuyor sabah kadar..
dun kocam eve arkadaslarini kardeslerini cagirmis mac izlemek icin benim biseyden haberim yok.. o kadar uyuyorum..
aklimda is olmasa rahatim kocam cok destekci cok yardimci oluyo...

Hayirlisi bakalim sen neler yapiyosun..??

yok saat belirtmemişler, rasgele aradım ben de. Evet benim de hematolog istedi ya tahlili, onun bilgisayarın ekranına gidiyor sonuçlar.
Hee bu arada kromozom analizini özelde yapan biyer buldum, gerçi sana lazım değil artık ama başka ihtiyacı olanlar olursa Stadyumun oralarda Genetik Tanı merkezi var, orda yaptırmış bizim işyerinden birileri. Kendi doktoru göndermiş oraya. Anneden kan almışlar, babadan kan almışlar, ikisi 300 tl tutmuş. Düşük materyalini de incelemişler, onda anomali çıkınca, anne babanın kanını incelemişler, ama onların kromozomları normal çıkmış.

slm kızlar nasılsınız?Bugün telefon üzerine telefon geldi bana ne hikmetse herkes rüyasında beni görmüş hamileymişim erkek bebeğim olacakmış üzerimde de yeşil bir elbise varmış.Hayırdır inşallah.

canım o kâğıtta 4 buçukla 5 buçuk arası arayın yazıormu sen genetıgımı aradın sonuç çıktımı dıye. valla canım bu kararsızlık cok zor :S kadın doğumda anlar o sonuçtan herhalde ama ıstersen hematolaga randevu al ona göster canım. bnm yaptırdığım sonuçlar kadın doğum oktorunun ekranına gıdıordu o dedı bana bı sorun yok hersey temız dıye. hemde stajer doktor soyledı canım kadın doğumcuda anlar yanı

hımm anladım canım bende arıcamda doktoru bugun kromozm çıktımı dıye perşembe arayın demıstı ama bnm kâğıtta 4 buçuk ıle 5 buçuk arası arayın yazıo ondan sordum. hımm anladım canım ne kadarda cıkmıs kromozom sonucu

eş desteği çok önemli zaten cnm ya...ben iyiyim azıcık duyabildim bebişimin kalp atışlarını ama azıcık lekelenmem olduğu için progestan kullanıyorum. şimdilik iyi gidiyo. 12 gün sonra kontrole gitcem sabırsızlıkla bekliyorum. ayyy çok sevindim senin bebişe ama yaaaa kuşuma arkadaş geldi hem de 5-6 tane :)

saol cnm hosgeldınn hayır olsun ınsallahhh

hadi hayırlısı inşallahhhhh çok güzel bi rüya...hayırlara çıksın inşallah. benim de eşimin kuzeni bizi görmüştü rüyasında evinize tatlı giriyodu dedi, 1 sonra hamiş olduğumu öğrendim...

hımm, tamam canım, haberdar edersin bizi de.
Ben trombofili paneli baktırdım da, pıhtılaşma bozukluğum var mı diye. Düşük yapmıştım ya, o yüzden. Sonuçları çıkmış ama

iyi yapmışsın canım. inşallah temiz çıkar sonuçların. ben de sizi haberdar ederim

Ins hersey diledigin gibi olur canım sen nerelerdesin ben geldim sen yoksun

bugün çok yoğunum canım 10 dkdır bu cevabı yazmaya çalışıyorum. biryandan telefon, bir yandan işten ayrılan kızın işleri, diğer yandan kredi kullanıyorum onun telefon trafiği duaların için de çok sağol. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

dünyanın en güzel tatlısı gırmış evınıze canım cok sukur rabbım salgıklı bır sekılde kucağınıza almayı nasıp etsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…