Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım inşallah

çok güzel fikir bence, ben de hamile kalınca okurum inşallah arkadaşlarıma

Ara bakalım, sana ne diyecekler. 45 dk kaldı:26:
Bende o tanıdığı arıyım birazdan...

Deryacım bu işler böyle şimdi biz dua edecez size, siz hamiş olunca bir an önce hamiş olsun diye diğer kızlara böyleee uzayıp gitcek bizim dua halkamız :) Allahım nolurrrrrrrrrr kızlar da hamiş olsun da biz de teyze olalım :)

ne kadar düşüncelisin cnaım benim. Allah razı olsun hepinizden. sizin de güzel gönüllerinize göre versin

bebeğim tabi ki düşünecem sizi burda sıkıntımızı da mutluluğumuzu da birlikte paylaşıyoruz kardeş gibi olduk, kardeşler birbirini düşünmek zorunda...hem siz de beni düşünüp çabucak teyze yapın yaaaaa :) seni de çok seviyorum ben yaaa, hepiniz süpersiniz...

:))))))) beni bırak zaten çatlak bişeyim ben ama demiştim size ya bu ay ya bi dahaki ay teyze yapacam sizi :) kıyamam ya benimki de yemek bile koydurmuyor bana, temizlik yapıyo, meyvemi ayağıma getiriyo aman kalkma yorulma diye... çok tatlılar yaaa

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah

çok güzel fikir bence, ben de hamile kalınca okurum inşallah arkadaşlarıma

Ara bakalım, sana ne diyecekler. 45 dk kaldı:26:
Bende o tanıdığı arıyım birazdan...

bakalım ne dıcekler canım sende ara bakam tanıdığı canım

herkese merhabalar tekrardan canlarım . . . .bu fiki çok güzel benim içinde dua edin hamişler darısı bize olun biz oluncada dğer kızlara dua edelm hep beraber olur mu . . . .

Deryacim seni bulmusken sorayim bi arkadasm crkezkoyde calisti demistin bana doktor tavsyesi sorabilir misin:26:

şimdi gördüm canım yazını, epeydir görüşmüyorum kendisiyle ama dur bi mesaj atayım. İstediğin bi özellik var mı? erkek-kadın farkeder mi? özelde ya da devlette fln?

hamişlerimizzz Allahh sizlerden razı olsun bızıde dusundugunuz ıcınn ınsallah rabbım sağlıklı bı sekılde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasıp etsınn

Catlak matlak oldu ama..
Masallah masallah gercekten cok iyiler.. allah'im yuvamizdan huzuru mutlulugu eksik etmesin..
bazi yeni evli.. yada yeni hamile olanlarin kocalarina bakiyorum daa.. cok cok sukur halimize..

Yaaa cok istiyorum burdaki butun arkadaslarim bizim gibi seyler yasasin.. cok cok ... allah'im nasip etsin hepsinede..

şimdi gördüm canım yazını, epeydir görüşmüyorum kendisiyle ama dur bi mesaj atayım. İstediğin bi özellik var mı? erkek-kadın farkeder mi? özelde ya da devlette fln?

Hicbiri farketmez canim yeterki ii bi doktor olsun. Haber bekliyorm senden. Cook tesekkur ederimm

evet canım daha doktora gıtmedim ama çift çizgiyi gördüm.. eski usul yapıp keseyi görmeye gideceğim. İnşallah.. ya yarın ya da pazartesi inşallah.. 10 Ekimde belli oldu..

haklısın canım, Allah hepinizden razı olsun. İnşallah siz hamişler de sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi

aminnnnnn canımmm aminnnn ınsallahhh

evet coook güzel olur dua nıza ihtiyacımız varrrrrr

Amin insallah.. dilegimiz bebegimizin iyi olmasi..
Canim sen baslatin vallahi seninde allah'im gonlunden ne dilek varsa nasip etsin insallah..
bende anca aksam okurum eve gecince..

herkese merhabalar tekrardan canlarım . . . .bu fiki çok güzel benim içinde dua edin hamişler darısı bize olun biz oluncada dğer kızlara dua edelm hep beraber olur mu . . . .

hamişlerimizzz Allahh sizlerden razı olsun bızıde dusundugunuz ıcınn ınsallah rabbım sağlıklı bı sekılde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasıp etsınn

çok teşekkür ederim kızlar merak etmeyin Allah niyetimizi biliyo unutmayız hiçbirinizi, malum dünya duayla dönüyor. bizim de sizin dualarınıza ihtiyacımız var biliyosunuz. inşallah dualarımız en erken zamanda kabul olur da hamişlerle dolup taşan bi topik oluruz...

ben de seniiiiiiii.. ühhüüüü çok mutlu oldum ama ağlayasım geldi ne bileyim...

çok iyisiniz kızlar Allah binlerce kez razı olsun sizden bencil değilsiniz hamiş olduk gerisini düşünmeyelim banane demiyosunuz evet şu bir gerçekki dualarınıza ihtyacımız var Rabbim size verdi şimdide bize verir inşAllah o kadar duyglandım ki anlatamam size iyiki varsınız sizi canı gönülden kutluyorum ve çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza almanız için dua ediyorum amin. . . .

Amin amin allah razi olsun..
Amin guzelim benim amin sirayla dualyla insallah
haklısın canım, Allah hepinizden razı olsun. İnşallah siz hamişler de sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi
Amin canim cok sagol..
evet canım daha doktora gıtmedim ama çift çizgiyi gördüm.. eski usul yapıp keseyi görmeye gideceğim. İnşallah.. ya yarın ya da pazartesi inşallah.. 10 Ekimde belli oldu..
ayy ben kacirdim galibaa.. cok sevindim canim allah'im keseyide gormeyi nasip etsin insallah..
ben 2 tane okudum hamişin duası kabul olurmuş rabbi,m sizlerede versinnn amiiin
Sende mi hamilesin ?? allah'im kucagina almayi nasip etsin..

allah razı olsun canımmmmm allah ne muradın varsa versın unutmadıgınız ıcın çoook mutluyum hepiniz çoook iyisinz ıyıkı burdayım

aminnn canım ne güzel yazdın

Amin insallah... kizlar vallahi hep dualarimdasiniz.. insallah sizde sevineceksiniz insallah..
Bitanem aglama.. guzel kalpli arkadasim insallah seninde yuzun gulecek az kaldi.. hep yazmasamda ajendama not etim dilketin diye 31 ekimde.. bekliyorum seninle.. hadi bakalim..

amin cnm inşallahhhhh...şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki Rabbim bizi çok bekletmedi, eşlerimiz değer veriyo yardımcı oluyo en önemlisi sağlığımız yerinde çok şükürrrr bugünümüze de...ama ben inanıyorum yaaa hamilerle dolup taşacak çok yakında burası...

ben 2 tane okudum hamişin duası kabul olurmuş rabbi,m sizlerede versinnn amiiin

Allah kabul etsin cnm, süpersin...akşam da bize katılırsın di mi?

amin cnm inşallahhhh...

ağlamak yok bebişim mutlu olmak stres atmak var burda...

cnm bencillik ne kadar kötü bişi yaa veren Allah almasını da bilir. bence herkese kendine eder gibi dua edeceksin ki sen de mutlu olasın. Allah kalbimizi günde 7 kez yoklar ona göre verirmiş bize her şey... senden de Allah razı olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…