- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
inşallah canım inşallah
çok güzel fikir bence, ben de hamile kalınca okurum inşallah arkadaşlarıma
Ara bakalım, sana ne diyecekler. 45 dk kaldı:26:
Bende o tanıdığı arıyım birazdan...
ne kadar düşüncelisin cnaım benim. Allah razı olsun hepinizden. sizin de güzel gönüllerinize göre versin
Sen zaten cok iddiali bir hatunsun canim..bende senin gibi yaptim oldu insallah insallah allah'im kucagimiza almayi nasip etsin.. benim kocis napsin uctu uctu havalara basladi hemen dikkat et soyle otur boyle kalk soyle yat..
herseyi elimden aldi temizlik yemek utu.. sagolsun !! cok yardimci
kiz sen hamilemisin ben kacirdim seni galiba.. allah'imm cok sevindiminsallah kucagina alirsin..
inşallah canım inşallah
çok güzel fikir bence, ben de hamile kalınca okurum inşallah arkadaşlarıma
Ara bakalım, sana ne diyecekler. 45 dk kaldı:26:
Bende o tanıdığı arıyım birazdan...
Kızlar hamilelerin duası makbuldür derler, bildiğim kadarıyla 10 kişiye yakınız burdaki kızların en kısa zamanda hamiş olması için ayetel kürsi okuyalım 4'er tane, 41 tane ayetel kürsi olur ne dersiniz? ben tek başıma da okurum ama kimin duası daha çabuk kabul olur onu Allah bilir sadece. Katılırsanız çok sevinirim. Hem kendi bebişlerimiz hem yeğenlerimiz için güzel bi dua olur. Size de uyar mı?
Deryacim seni bulmusken sorayim bi arkadasm crkezkoyde calisti demistin bana doktor tavsyesi sorabilir misin:26:
ne yazdın canım, kaçırdım heralde kusura bakma :26:
:))))))) beni bırak zaten çatlak bişeyim ben ama demiştim size ya bu ay ya bi dahaki ay teyze yapacam sizi :) kıyamam ya benimki de yemek bile koydurmuyor bana, temizlik yapıyo, meyvemi ayağıma getiriyo aman kalkma yorulma diye... çok tatlılar yaaa
şimdi gördüm canım yazını, epeydir görüşmüyorum kendisiyle ama dur bi mesaj atayım. İstediğin bi özellik var mı? erkek-kadın farkeder mi? özelde ya da devlette fln?
Sen zaten cok iddiali bir hatunsun canim..bende senin gibi yaptim oldu insallah insallah allah'im kucagimiza almayi nasip etsin.. benim kocis napsin uctu uctu havalara basladi hemen dikkat et soyle otur boyle kalk soyle yat..
herseyi elimden aldi temizlik yemek utu.. sagolsun !! cok yardimci
kiz sen hamilemisin ben kacirdim seni galiba.. allah'imm cok sevindiminsallah kucagina alirsin..
evet coook güzel olur dua nıza ihtiyacımız varrrrrr
haklısın canım, Allah hepinizden razı olsun. İnşallah siz hamişler de sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişleriniziDeryacım bu işler böyle şimdi biz dua edecez size, siz hamiş olunca bir an önce hamiş olsun diye diğer kızlara böyleee uzayıp gitcek bizim dua halkamız :) Allahım nolurrrrrrrrrr kızlar da hamiş olsun da biz de teyze olalım :)
aminnnnnn canımmm aminnnn ınsallahhh
evet coook güzel olur dua nıza ihtiyacımız varrrrrr
Amin insallah.. dilegimiz bebegimizin iyi olmasi..
Canim sen baslatin vallahi seninde allah'im gonlunden ne dilek varsa nasip etsin insallah..
bende anca aksam okurum eve gecince..
herkese merhabalar tekrardan canlarım . . . .bu fiki çok güzel benim içinde dua edin hamişler darısı bize olun biz oluncada dğer kızlara dua edelm hep beraber olur mu . . . .
hamişlerimizzz Allahh sizlerden razı olsun bızıde dusundugunuz ıcınn ınsallah rabbım sağlıklı bı sekılde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasıp etsınn
bebeğim tabi ki düşünecem sizi burda sıkıntımızı da mutluluğumuzu da birlikte paylaşıyoruz kardeş gibi olduk, kardeşler birbirini düşünmek zorunda...hem siz de beni düşünüp çabucak teyze yapın yaaaaa :) seni de çok seviyorum ben yaaa, hepiniz süpersiniz...
ben 2 tane okudum hamişin duası kabul olurmuş rabbi,m sizlerede versinnn amiiin
Amin amin allah razi olsun..hamişlerimizzz Allahh sizlerden razı olsun bızıde dusundugunuz ıcınn ınsallah rabbım sağlıklı bı sekılde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasıp etsınn
Amin guzelim benim aminçok teşekkür ederim kızlar merak etmeyin Allah niyetimizi biliyo unutmayız hiçbirinizi, malum dünya duayla dönüyor. bizim de sizin dualarınıza ihtiyacımız var biliyosunuz. inşallah dualarımız en erken zamanda kabul olur da hamişlerle dolup taşan bi topik oluruz...
Amin canim cok sagol..haklısın canım, Allah hepinizden razı olsun. İnşallah siz hamişler de sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi
ayy ben kacirdim galibaa.. cok sevindim canim allah'im keseyide gormeyi nasip etsin insallah..evet canım daha doktora gıtmedim ama çift çizgiyi gördüm.. eski usul yapıp keseyi görmeye gideceğim. İnşallah.. ya yarın ya da pazartesi inşallah.. 10 Ekimde belli oldu..
Sende mi hamilesin ??ben 2 tane okudum hamişin duası kabul olurmuş rabbi,m sizlerede versinnn amiiin
çok teşekkür ederim kızlar merak etmeyin Allah niyetimizi biliyo unutmayız hiçbirinizi, malum dünya duayla dönüyor. bizim de sizin dualarınıza ihtiyacımız var biliyosunuz. inşallah dualarımız en erken zamanda kabul olur da hamişlerle dolup taşan bi topik oluruz...
çok iyisiniz kızlar Allah binlerce kez razı olsun sizden bencil değilsiniz hamiş olduk gerisini düşünmeyelim banane demiyosunuz evet şu bir gerçekki dualarınıza ihtyacımız var Rabbim size verdi şimdide bize verir inşAllah o kadar duyglandım ki anlatamam size iyiki varsınız sizi canı gönülden kutluyorum ve çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza almanız için dua ediyorum amin. . . .
Amin insallah... kizlar vallahi hep dualarimdasiniz.. insallah sizde sevineceksiniz insallah..çok iyisiniz kızlar Allah binlerce kez razı olsun sizden bencil değilsiniz hamiş olduk gerisini düşünmeyelim banane demiyosunuz evet şu bir gerçekki dualarınıza ihtyacımız var Rabbim size verdi şimdide bize verir inşAllah o kadar duyglandım ki anlatamam size iyiki varsınız sizi canı gönülden kutluyorum ve çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza almanız için dua ediyorum amin. . . .
Bitanem aglama.. guzel kalpli arkadasim insallah seninde yuzun gulecek az kaldi..ben de seniiiiiiii.. ühhüüüüçok mutlu oldum ama ağlayasım geldi ne bileyim...
Catlak matlak oldu ama..
Masallah masallah gercekten cok iyiler..allah'im yuvamizdan huzuru mutlulugu eksik etmesin..
bazi yeni evli.. yada yeni hamile olanlarin kocalarina bakiyorum daa.. cok cok sukur halimize..
Yaaa cok istiyorum burdaki butun arkadaslarim bizim gibi seyler yasasin.. cok cok ... allah'im nasip etsin hepsinede..
ben 2 tane okudum hamişin duası kabul olurmuş rabbi,m sizlerede versinnn amiiin
haklısın canım, Allah hepinizden razı olsun. İnşallah siz hamişler de sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi
ben de seniiiiiiii.. ühhüüüüçok mutlu oldum ama ağlayasım geldi ne bileyim...
çok iyisiniz kızlar Allah binlerce kez razı olsun sizden bencil değilsiniz hamiş olduk gerisini düşünmeyelim banane demiyosunuz evet şu bir gerçekki dualarınıza ihtyacımız var Rabbim size verdi şimdide bize verir inşAllah o kadar duyglandım ki anlatamam size iyiki varsınız sizi canı gönülden kutluyorum ve çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza almanız için dua ediyorum amin. . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?