slm kızlar nasılsınız?Bugün telefon üzerine telefon geldi bana ne hikmetse herkes rüyasında beni görmüş hamileymişim erkek bebeğim olacakmış üzerimde de yeşil bir elbise varmış.Hayırdır inşallah.
eş desteği çok önemli zaten cnm ya...ben iyiyim azıcık duyabildim bebişimin kalp atışlarını ama azıcık lekelenmem olduğu için progestan kullanıyorum. şimdilik iyi gidiyo. 12 gün sonra kontrole gitcem sabırsızlıkla bekliyorum. ayyy çok sevindim senin bebişe ama yaaaa kuşuma arkadaş geldi hem de 5-6 tane :)
kromozom için farklıdır belki, o yüzden saat yazmışlardır.hımm anladım canım bende arıcamda doktoru bugun kromozm çıktımı dıye perşembe arayın demıstı ama bnm kâğıtta 4 buçuk ıle 5 buçuk arası arayın yazıo ondan sordum. hımm anladım canım ne kadarda cıkmıs kromozom sonucu
slm kızlar nasılsınız?Bugün telefon üzerine telefon geldi bana ne hikmetse herkes rüyasında beni görmüş hamileymişim erkek bebeğim olacakmış üzerimde de yeşil bir elbise varmış.Hayırdır inşallah.
Kızlar hamilelerin duası makbuldür derler, bildiğim kadarıyla 10 kişiye yakınız burdaki kızların en kısa zamanda hamiş olması için ayetel kürsi okuyalım 4'er tane, 41 tane ayetel kürsi olur ne dersiniz? ben tek başıma da okurum ama kimin duası daha çabuk kabul olur onu Allah bilir sadece. Katılırsanız çok sevinirim. Hem kendi bebişlerimiz hem yeğenlerimiz için güzel bi dua olur. Size de uyar mı?
kromozom için farklıdır belki, o yüzden saat yazmışlardır.
Canım ne kadar zamanda çıktığını bilmiyorum ama eylülün sonunda düşük yapmış kadın, demek ki 15 günde fln çıkmış sonuçları.
Parayı verince işler nasıl değişiyor görüyor musun? Ahh ahhh şu paranın gözü kör olsun
Kızlar hamilelerin duası makbuldür derler, bildiğim kadarıyla 10 kişiye yakınız burdaki kızların en kısa zamanda hamiş olması için ayetel kürsi okuyalım 4'er tane, 41 tane ayetel kürsi olur ne dersiniz? ben tek başıma da okurum ama kimin duası daha çabuk kabul olur onu Allah bilir sadece. Katılırsanız çok sevinirim. Hem kendi bebişlerimiz hem yeğenlerimiz için güzel bi dua olur. Size de uyar mı?
dünyanın en güzel tatlısı gırmış evınıze canım cok sukur rabbım salgıklı bır sekılde kucağınıza almayı nasıp etsınn
Masallah topik baya bir berekletli canim.. insallah daha devam eder bu guzel haberler... bir suru guzel arkadaslardan haber bekliyorum..
Bende senin adina sevindim en azindan duymusun.. insallah oteki rdvunda daha cok duyarsin.. allah'im korusun..
bende gormek istiyorum artik onu.. hic gormedim doktorada gitmedim.. rdvu beklemekteyim..
inşallah canım inşallahiyi yapmışsın canım. inşallah temiz çıkar sonuçların. ben de sizi haberdar ederim
bugün çok yoğunum canım 10 dkdır bu cevabı yazmaya çalışıyorum. biryandan telefon, bir yandan işten ayrılan kızın işleri, diğer yandan kredi kullanıyorum onun telefon trafiğiduaların için de çok sağol. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
çok güzel fikir bence, ben de hamile kalınca okurum inşallah arkadaşlarımaKızlar hamilelerin duası makbuldür derler, bildiğim kadarıyla 10 kişiye yakınız burdaki kızların en kısa zamanda hamiş olması için ayetel kürsi okuyalım 4'er tane, 41 tane ayetel kürsi olur ne dersiniz? ben tek başıma da okurum ama kimin duası daha çabuk kabul olur onu Allah bilir sadece. Katılırsanız çok sevinirim. Hem kendi bebişlerimiz hem yeğenlerimiz için güzel bi dua olur. Size de uyar mı?
Ara bakalım, sana ne diyecekler. 45 dk kaldı:26:aynen canım yeterkı para verılsın. bakalım 4 buçukta arıcam bendee fakulteyı
Tabiki olurr. Cok guzel dusunmussun canim ben katilirim.
Uyar uyar canim..okuyalim bencede.. ne guzel olur.. insallah arkadaslarimizda sevinir..
benim dualarim allah'a sukur cabuk kabul olur.. insallah buda oyle olur..
Ben eve gidince okurum canım...
inşallah canım inşallah
çok güzel fikir bence, ben de hamile kalınca okurum inşallah arkadaşlarıma
Ara bakalım, sana ne diyecekler. 45 dk kaldı:26:
Bende o tanıdığı arıyım birazdan...
Sen zaten cok iddiali bir hatunsun canim..içime doguyo benim ya bu topikteki tüm kızlar hamiş olacak, dünyanın en şeker anneleri de biz olucaz :) kuşum sabret birazcık daha gittiğin zaman gördüğün manzara için yıllarca beklemeye bile değer...inşallahhh hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah. senin kociş ne yaptı öğrenince ya? ben tatildeydim kaçırdım
kiz sen hamilemisin ben kacirdim seni galiba.. allah'imm cok sevindimBen eve gidince okurum canım...
bence de cnm :) Allah tüm isteyenlerin de evine böyle tatlı mı tatlıııııııı tatlılar gönderir inşallah en kısa zamanda...
içime doguyo benim ya bu topikteki tüm kızlar hamiş olacak, dünyanın en şeker anneleri de biz olucaz :) kuşum sabret birazcık daha gittiğin zaman gördüğün manzara için yıllarca beklemeye bile değer...inşallahhh hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah. senin kociş ne yaptı öğrenince ya? ben tatildeydim kaçırdım
valla süpersiniz kızlar. o zaman bu akşama kadar bekleyelim katılmak isteyen kızlar da katılır ona göre böler sayıyı okuruz ne kadar kalabalık olursak o kadar güzel olur. hem mübarek cuma gecesi oluyo ya bu gece süper bi zamanlama olur. Allah gönlünüzde ne dilek ne niyet varsa size de nasip etsin ne kadar güzel kalpli insanlarsınız yaaa, seviyorum sizi canlar...
ne yazdın canım, kaçırdım heralde kusura bakma :26:Deryaaaaa benim yazdgmi kacirdn mi canimm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?