Kızlar hamilelerin duası makbuldür derler, bildiğim kadarıyla 10 kişiye yakınız burdaki kızların en kısa zamanda hamiş olması için ayetel kürsi okuyalım 4'er tane, 41 tane ayetel kürsi olur ne dersiniz? ben tek başıma da okurum ama kimin duası daha çabuk kabul olur onu Allah bilir sadece. Katılırsanız çok sevinirim. Hem kendi bebişlerimiz hem yeğenlerimiz için güzel bi dua olur. Size de uyar mı?
tamam canım, mesaj attım, cevap gelince ben sana yazarımHicbiri farketmez canim yeterki ii bi doktor olsun. Haber bekliyorm senden. Cook tesekkur ederimm
senden de Allah razı olsun devom, bebişine Allah uzun ömürler versinben 2 tane okudum hamişin duası kabul olurmuş rabbi,m sizlerede versinnn amiiin
aminnn canım ne güzel yazdın
çok iyisiniz kızlar Allah binlerce kez razı olsun sizden bencil değilsiniz hamiş olduk gerisini düşünmeyelim banane demiyosunuz evet şu bir gerçekki dualarınıza ihtyacımız var Rabbim size verdi şimdide bize verir inşAllah o kadar duyglandım ki anlatamam size iyiki varsınız sizi canı gönülden kutluyorum ve çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza almanız için dua ediyorum amin. . . .
amin cnm inşallahhhhh...şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki Rabbim bizi çok bekletmedi, eşlerimiz değer veriyo yardımcı oluyo en önemlisi sağlığımız yerinde çok şükürrrr bugünümüze de...ama ben inanıyorum yaaa hamilerle dolup taşacak çok yakında burası....
tamam canım, mesaj attım, cevap gelince ben sana yazarımdaha doktora gitmedin mi sen hiç?
senden de Allah razı olsun devom, bebişine Allah uzun ömürler versin
Amin insallah... kizlar vallahi hep dualarimdasiniz.. insallah sizde sevineceksiniz insallah..
Bitanem aglama.. guzel kalpli arkadasim insallah seninde yuzun gulecek az kaldi..hep yazmasamda ajendama not etim dilketin diye 31 ekimde.. bekliyorum seninle.. hadi bakalim..
Amin amin allah razi olsun..
Amin guzelim benim aminsirayla dualyla insallah
Amin canim cok sagol..
ayy ben kacirdim galibaa.. cok sevindim canim allah'im keseyide gormeyi nasip etsin insallah..
Sende mi hamilesin ??allah'im kucagina almayi nasip etsin..
amin cnm inşallahhhhh...şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki Rabbim bizi çok bekletmedi, eşlerimiz değer veriyo yardımcı oluyo en önemlisi sağlığımız yerinde çok şükürrrr bugünümüze de...ama ben inanıyorum yaaa hamilerle dolup taşacak çok yakında burası...
Allah kabul etsin cnm, süpersin...akşam da bize katılırsın di mi?
amin cnm inşallahhhh...
ağlamak yok bebişim mutlu olmak stres atmak var burda...
cnm bencillik ne kadar kötü bişi yaa veren Allah almasını da bilir. bence herkese kendine eder gibi dua edeceksin ki sen de mutlu olasın. Allah kalbimizi günde 7 kez yoklar ona göre verirmiş bize her şey... senden de Allah razı olsun cnm...
Cok dusuncelisin canim .
Allah razi olsun sizden.
Insallahhhhhhhh... insallahhhhhhhh.. kizlar calisin calisin sizde.. !! olucak bu sefer hadi bakim...
aynen öyle canım Allah biliyoya ben hep dua ederken önce daha dardakilerin duasını sonra benim dualarımı kabul et diye yalvarıyorum Rabbime . . .
merhaba hanımlar;
benim 3,5 yaşında kızım var ve 2.yi düşünüyorum 2 aydır çalışmalara başladım olmadı inşallah bu ay:)aranıza katılmak isterim...ilk hamileliğimde çok güzel paylaşımlarım olmuştu burdaAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hosgeldin canim.Allah bagislasin kizini masallah.Insallah kardeste gelir biran once:))merhaba hanımlar;benim 3,5 yaşında kızım var ve 2.yi düşünüyorum 2 aydır çalışmalara başladım olmadı inşallah bu ay:)aranıza katılmak isterim...ilk hamileliğimde çok güzel paylaşımlarım olmuştu burdaAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
merhaba hanımlar;
benim 3,5 yaşında kızım var ve 2.yi düşünüyorum 2 aydır çalışmalara başladım olmadı inşallah bu ay:)aranıza katılmak isterim...ilk hamileliğimde çok güzel paylaşımlarım olmuştu burdaAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
teşekkür ederim cnm Allah hepimizden razı olsun...
Allah senden de razı olsun herkesten hepimizden razı olsun . . .
bence de bebecim kızlar çalışacak biz dua edecez sonraaaaaaa kasımda hamiş patlaması yaşanacak malum iddialı hatunum ben :))))
evet çalışmak bizden dualar sizden sonraki adımlarda inşAllah hamiş olursak dualar bizden çalışmalar hamiş adaylarından
ben bu yüzden diyorum ya Allah en tez zamanda hepimizin duasını kabul edecek, hepimiz ne güzel niyetlerle dua ediyoruz...ayyy ben zaten duygusalım malum, şimdiden başladım aglamayaaaaa...ben çok çok zor ağlardım eskiden bu hamişlik çok sulugöz yaptı beni[/QUOTE
ŞŞİİİİİİİİİİİİİİ ağlamak yok ama gerçi geçici en fazla 3 ay olur bu sendurum . . .
Kizlaaar beni de duanizda unutmayin olur muuuuu?
hepinizden Allah razi olsun canlarim cok iyi niyetli siniz hepinizde
tamam canım, mesaj attım, cevap gelince ben sana yazarımdaha doktora gitmedin mi sen hiç?
senden de Allah razı olsun devom, bebişine Allah uzun ömürler versin
doğru haklısın canım, daha küçüktür, görünmez. O büyüyene kadar bi doktor bulursun elbetSadece iki kez kana gittim canim muayene olmadim daha cok yeni diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?