Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok dusuncelisin canim .
Allah razi olsun sizden.

Hicbiri farketmez canim yeterki ii bi doktor olsun. Haber bekliyorm senden. Cook tesekkur ederimm
tamam canım, mesaj attım, cevap gelince ben sana yazarım daha doktora gitmedin mi sen hiç?

ben 2 tane okudum hamişin duası kabul olurmuş rabbi,m sizlerede versinnn amiiin
senden de Allah razı olsun devom, bebişine Allah uzun ömürler versin

Insallahhhhhhhh... insallahhhhhhhh.. kizlar calisin calisin sizde.. !! olucak bu sefer hadi bakim...

çok saol canımın içi teşekür ederim . . .

bir anda 2 hamile haberi aldın

merhaba hanımlar;

benim 3,5 yaşında kızım var ve 2.yi düşünüyorum 2 aydır çalışmalara başladım olmadı inşallah bu ay:)aranıza katılmak isterim...ilk hamileliğimde çok güzel paylaşımlarım olmuştu burdaAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah

aynen öyle canım Allah biliyoya ben hep dua ederken önce daha dardakilerin duasını sonra benim dualarımı kabul et diye yalvarıyorum Rabbime . . .

Cok dusuncelisin canim .
Allah razi olsun sizden.

teşekkür ederim cnm Allah hepimizden razı olsun...

Insallahhhhhhhh... insallahhhhhhhh.. kizlar calisin calisin sizde.. !! olucak bu sefer hadi bakim...

bence de bebecim kızlar çalışacak biz dua edecez sonraaaaaaa kasımda hamiş patlaması yaşanacak malum iddialı hatunum ben :))))

aynen öyle canım Allah biliyoya ben hep dua ederken önce daha dardakilerin duasını sonra benim dualarımı kabul et diye yalvarıyorum Rabbime . . .

ben bu yüzden diyorum ya Allah en tez zamanda hepimizin duasını kabul edecek, hepimiz ne güzel niyetlerle dua ediyoruz...ayyy ben zaten duygusalım malum, şimdiden başladım aglamayaaaaa...ben çok çok zor ağlardım eskiden bu hamişlik çok sulugöz yaptı beni

biz daha yeniyiz o zaman sen hoş geldin eski toprak

Hosgeldin canim.Allah bagislasin kizini masallah.Insallah kardeste gelir biran once:))

hoşgeldınn canımm aminn tum isteyenlere nasp etsın rabbım evladınızıda sıze bagıslasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…