Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence yum günlerini kaçırma hayırlısı olur inşallah...

canım ne olucak geçmişi çok okuyamadım söle bakalım....ha bu arada nasılsın canım benim..

bacım rüyamda gördüm 41 tane yasin okumam için bnde dedim ki hem burdaki bacılarım da faydalansın hayır olsun dedim abdes aldım geldim size yazayım dedim önce minikbebişimde okuyacak ALLAH razı olsun şükür iyim canım gecmişteki sayfada sana çokk gecmiş olsun dedim bacım bide dedim ki sen kasımda hamiş kalcannn üzülme dedim çünkü senin için ben öyle sölemiştim hatırlarsan canımm

hadin kıslarr başka yokmu okuycak yasini şerifi minikbebişim sen kactane okuyacaksın??

Canlar bende okurum bugün yazarim aksama....

Bi ruya gördüm ruyamdaa böyle tuyleri çok parlak guzel mi guzel bi ata eti karam gurme cikolata yediriyordummm

At murattır. Ye tatlıyı çıkar hakkıyı demişler oğlun olcak E bi de bitter çikolataymış esmer mi olcak ne Amma salladım yahu

hicran canım at murat cikolatada agız tadı kocana mesj at deki küsüm ama rüyamda gördüm canım cekti de gelirken getirir hmde barışmanıza vesile olur

Hayirdir ya size ne oldu :/ okudum walla hizimi alamadim sela ile ezan arasi bi 41 daha okucam Allahim izin verirse bu ayda yapcam minikleri :))
aman ne bileyim. buaralar herşeyi batmaya başladı... sabah da aradı neyin var, bişeyime mi kızdın falan... neyse boşver... Allahın izniyle bu ay bebiş haberini bekliyorum senden gamsemmmm
yaa kuzum artik ikincileri yapiyoruz onda bile kisa suruyooo

hadi ya :26:bir doktora falan gidin... geciktirici falan kullanın balımmm.. olmas ki böyle

At murattır. Ye tatlıyı çıkar hakkıyı demişler oğlun olcak E bi de bitter çikolataymış esmer mi olcak ne Amma salladım yahu

hehe ben bayıldım bu yoruma.. süpersin :129:

ayyyy bayildimmmmmmmmmm yorumunaaaaaains canim ins agzina saglik

Sende sagol canim duani yaparken ismimi unutma

yazdım bacım yazmam mı benim oglan çok güzel kuran okuyo hafızlıga gitti onada okutcam hem çoçuklar melektir günhsızdır onada söyletcem adını hiçranım merk etme bacım

smdı bnde okudum abla 1 tane yasın

günaydın kızlar sonucum çıkmış değerim 371.82 çok mutlu oldum :124:
ay çok sevindim hadi hayırlısı canım :124::124:

kızlar canlarım hepinize çok teşekkür ederim kimyasal geçirmişim..değerim 0,547 çıktı doktor rahim içi temiz dedi olsun bunada şükür önümüzdeki maçlara devam...

zeycanımmmm
Bende kimyasal gebelik geçirmiştim.. Dr bu kikmyasal gebelik ile ilgili bişi dedimi ? Yani hamile kalabilioz en azından gibisinden.. Yada önemsiz gebelikten bile sayılmıomu dedi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…