- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
temiz olması ıyımişşş ozaman kasımda bebişin gelcek inşallah güzel değerlendir yumyumlarıııı.....
hehe ben de valla
geçmiş olsun canım. en azından rahmin temizmiş ne güzel. bir dahaki ay Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçireceksin canım ben inanıyorum
anladım canım. hayırlısıyla başlayın tedaviye artık. o jeli de sormayı unutma
Canlarımmmmmmm günaydın nasilsinizzz selinaycimmmmmmmm tebrikler maşallah değerin çok güzel katlanarak artar ins tase annem benim
Biz hala kusus kocisleeee dun geldi özür mozur yukkkk oyleee o benle konusmaz ben onla konusman gece oldu yine ayrı yattik....sabah giderken opmeye calisti opturmedim hih yaptim yinee
Zeycanciiiimmmmmmm canim hadi bismillah çok geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasin
selamün aleyküm kıslarr nasılsınız uzun zamandır
as canim nerelerdesin hgselamün aleyküm kıslarr nasılsınız uzun zamandır
tüh üzüldüm ya... özür dilemeden öpücük de yok tabiüzme kendini elbet barışırsınız ama gönlünü de alır inşallah.. yoksa bebek yapamazsınız yahuuuu
Gunaydin Gunaydin Gunaydin....
canlarımmm... Hayirli cumalar.. allah'im gonlunuzden ne geciyosa tez zamanda nasip etsin...
Hg canım nasılsın
saol canım benim inş bizde kasımda mutlu haberler veririz sen bi an önce barışmaya bak yum zamanın yaklaşıyooooo....
as canim nerelerdesin
hb canım hb nerelerdeydim işlerim vardı anca boş kalabildim artıkın burdayammsizlerle canım hayırdr kocanla küsüştün kıss amann sakın yapmaa ona ihtiyacın var kıss mik mik için
Gunaydin Gunaydin Gunaydin....
canlarımmm... Hayirli cumalar.. allah'im gonlunuzden ne geciyosa tez zamanda nasip etsin...
Hic bisey olmamış gibi davranamam kiii ozur dilemeden de mik mik yok ona
Ben ayetel kürsuyu okudum 82tane 41 biz bekleyenler icin diğer 41i hamislerimiz için Allahim kabul etsin amin dermisiniz icinizden ve üzerine eklemek istediğiniz dualarınız varsa ekleyebilirsiniz bunu hepimiz icin yaptim çünkü
Ben ayetel kürsuyu okudum 82tane 41 biz bekleyenler icin diğer 41i hamislerimiz için Allahim kabul etsin amin dermisiniz icinizden ve üzerine eklemek istediğiniz dualarınız varsa ekleyebilirsiniz bunu hepimiz icin yaptim çünkü
allah razi olsun canım ağzına sağlık...aminnnnnnnnnBen ayetel kürsuyu okudum 82tane 41 biz bekleyenler icin diğer 41i hamislerimiz için Allahim kabul etsin amin dermisiniz icinizden ve üzerine eklemek istediğiniz dualarınız varsa ekleyebilirsiniz bunu hepimiz icin yaptim çünkü
Temem cicimmmm evet kustuk mik mikgide istediyorum o odun kafaliyidaas canim nerelerdesin
hb canım hb nerelerdeydim işlerim vardı anca boş kalabildim artıkın burdayammsizlerle canım hayırdr kocanla küsüştün kıss amann sakın yapmaa ona ihtiyacın var kıss mik mik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?