Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

temiz olması ıyımişşş ozaman kasımda bebişin gelcek inşallah güzel değerlendir yumyumlarıııı.....

evet kızlar inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi ....

tüh üzüldüm ya... özür dilemeden öpücük de yok tabi üzme kendini elbet barışırsınız ama gönlünü de alır inşallah.. yoksa bebek yapamazsınız yahuuuu

Gunaydin Gunaydin Gunaydin....

canlarımmm... Hayirli cumalar.. allah'im gonlunuzden ne geciyosa tez zamanda nasip etsin...

selinay gözün aydın inş saglıcakla kucagına alırsın
zeycanım üzülme kısss ben dedim demi sana sen kasımda hamiş olcan diyee yinede bacıma cokk gecmiş olsun hadi inş kasımda annesinn

selamün aleyküm kıslarr nasılsınız uzun zamandır
as canim nerelerdesin hg

tüh üzüldüm ya... özür dilemeden öpücük de yok tabi üzme kendini elbet barışırsınız ama gönlünü de alır inşallah.. yoksa bebek yapamazsınız yahuuuu

Tabee yok opucukkkkk..... Yaa bugun 9. Gunummmm onemli gunlere girmis bulunmaktayim ama icraat yook benim.herifin odunlugu yuzundeennn

Ben ayetel kürsuyu okudum 82tane 41 biz bekleyenler icin diğer 41i hamislerimiz için Allahim kabul etsin amin dermisiniz icinizden ve üzerine eklemek istediğiniz dualarınız varsa ekleyebilirsiniz bunu hepimiz icin yaptim çünkü

amin canım amin Rabbim dualarını kabul eylesin ağzına sağlık canım benim...:26:

ALLAH kabul etsin inşş bacımm saol aminnnnnn

allah kabul etsin toprağımmmmm bende okudum 41 tane dün inşallah allahım duyar bu temiz kapli kullarını

allah razi olsun canım ağzına sağlık...aminnnnnnnnn

Kendiniz gibi kalpleriniz de çok güzel. Hepinizden Allah razı olsun bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah. Benim de kırmızılarım dün bitti. Ben de hepimiz için dualara başlıyorum. Bu ay daha sıkı çalışmalıyızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…