- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
atmam canim mesaj o bi adim atmadan yanasmam
canlarımmm selammm ben geldımm
Burda olsaydin alirdim sana ben yaainsssss canim rabbimmm evlat hasretiyle sinamasin bizi
Ayyy canimmm cektiii...kocamla kus olmasaydim isterdim getirirdii
Ara ara banada ugruyorlar canim yaaa düzelir ama uzme kocisini yazikaman ne bileyim. buaralar herşeyi batmaya başladı... sabah da aradı neyin var, bişeyime mi kızdın falan... neyse boşver... Allahın izniyle bu ay bebiş haberini bekliyorum senden gamsemmmm
hadi ya :26:bir doktora falan gidin... geciktirici falan kullanın balımmm.. olmas ki böyle
hehe ben bayıldım bu yoruma.. süpersin :129:
smdı bnde okudum abla 1 tane yasın
smdı bnde okudum abla 1 tane yasın
resmen bu mik mik eziyet oluyo banaaaman ne bileyim. buaralar herşeyi batmaya başladı... sabah da aradı neyin var, bişeyime mi kızdın falan... neyse boşver... Allahın izniyle bu ay bebiş haberini bekliyorum senden gamsemmmm
hadi ya :26:bir doktora falan gidin... geciktirici falan kullanın balımmm.. olmas ki böyle
hehe ben bayıldım bu yoruma.. süpersin :129:
Hg meltemcimmmmcanlarımmm selammm ben geldımm
Cooooooook teşekkür ederim canım benimyazdım bacım yazmam mı benim oglan çok güzel kuran okuyo hafızlıga gitti onada okutcam hem çoçuklar melektir günhsızdır onada söyletcem adını hiçranım merk etme bacım
hicran canım at murat cikolatada agız tadı kocana mesj at deki küsüm ama rüyamda gördüm canım cekti de gelirken getirir hmde barışmanıza vesile olur
As slmini kabul ediyorum gurmede nasil güzel bi çikolata yaa girer tabi rüyalara :))
Ara ara banada ugruyorlar canim yaaa düzelir ama uzme kocisini yazik
bacım rüyamda gördüm 41 tane yasin okumam için bnde dedim ki hem burdaki bacılarım da faydalansın hayır olsun dedim abdes aldım geldim size yazayım dedim önce minikbebişimde okuyacak ALLAH razı olsun şükür iyim canım gecmişteki sayfada sana çokk gecmiş olsun dedim bacım bide dedim ki sen kasımda hamiş kalcannn üzülme dedim çünkü senin için ben öyle sölemiştim hatırlarsan canımm
hoşgeldn cnmmmmmm
olmadi canim olmadiicranım dün aklım sende kaldı eşinden yana bi adım olmadımı :26:
Burda olsaydin alirdim sana ben yaa
Elaammm sen nerelerdesin
hosbuldukk canım nasılsın
canım bugün tekrar gusüllenecem hemen bende okurum bugün olmasa bile yarın okurum canım merak etme kuzum...iyi dileklerin için teşekkür ederim.Rabbim hayırlısını versin canım çok saol....aciliyetin yok demi ona göre hızlanayım şu an işteyim zaten
resmen bu mik mik eziyet oluyo banaaamannn dr a bile gitmez bu odun kafayla
ALLAH kabul etsin inş saol elammm adını yazdım bitanem saol ALLAH razı olsun kıslarr
Burda olsaydin alirdim sana ben yaa
Elaammm sen nerelerdesin
ALLAH razı olsun bacım saolyok canım acil deil bu gün başlıcam birazdan benim oglan gelince okucaz artık zeycanım sen bitane okucan deilmi ona göre yazıyom eksik olmasın diye
hosbuldukk canım nasılsın
16: abla adım tugce yazcaksan eger
cnm bayramdan berı gremyorum kı hc cenazemz vardı enstemn babası bayrmn 3. gunu vefat ettı memlekete gtmk zorunda kaldık nasl agladık anlatamm snra buraya geldk 7 sı faln oldu suan olmk üzereym bogazm şiş takır takır oksuruyorum burnum tıkalı hc ıcmden gelmyodu ınternte grmek:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?