Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

insssss canim rabbimmm evlat hasretiyle sinamasin bizi

Ayyy canimmm cektiii...kocamla kus olmasaydim isterdim getirirdii
Burda olsaydin alirdim sana ben yaa

Ara ara banada ugruyorlar canim yaaa düzelir ama uzme kocisini yazik
smdı bnde okudum abla 1 tane yasın

Elaammm sen nerelerdesin

resmen bu mik mik eziyet oluyo banaa amannn dr a bile gitmez bu odun kafayla

canlarımmm selammm ben geldımm
Hg meltemcimmmm
yazdım bacım yazmam mı benim oglan çok güzel kuran okuyo hafızlıga gitti onada okutcam hem çoçuklar melektir günhsızdır onada söyletcem adını hiçranım merk etme bacım
Cooooooook teşekkür ederim canım benim

hicran canım at murat cikolatada agız tadı kocana mesj at deki küsüm ama rüyamda gördüm canım cekti de gelirken getirir hmde barışmanıza vesile olur

haha benim taktikkkk
Bende kavgalı iken öle yapıorum Canım ne istedise yazıorum ama küsüm ama canım ..... Istedi. Alırsan sevinirim. Diye yazıorum ama bu genelde marketten oalcak şeyler olmuyo tabi. Malum markette çalışmanın dez avantajı işte

:
As slmini kabul ediyorum gurmede nasil güzel bi çikolata yaa girer tabi rüyalara :))

Hiiççç tadına bakmadım dersem inanırmısın canım

Eti'nin tadına baktığım tek çikolatası Petito Ayıcık; onu da okulda çalışıyorum yaa, tüm öğretmen kutu ile sınıf için alıyor tahtaya kalkan öğrencilerden doğru cevap verenler için uğrayıp bana da bırakan oluyor da tadına öyle bakmış oldum.

Geçen tam yerken Müdür Başyardımcımız girdi " hocam size de alayım yermisiniz" dedim " o ne " dedi söyleyince de " bu bayanlarda ki AYI merakı ne böyle, nerde güzel bir bayan görsem yanında bir AYI var " dedi

Bende " küçükken kucağımıza oyuncak AYI verdiler yaa, büyüyünce de bu senin olacak diyerek; ondandır " dedim

canım bugün tekrar gusüllenecem hemen bende okurum bugün olmasa bile yarın okurum canım merak etme kuzum...iyi dileklerin için teşekkür ederim.Rabbim hayırlısını versin canım çok saol....aciliyetin yok demi ona göre hızlanayım şu an işteyim zaten

ALLAH razı olsun bacım saol yok canım acil deil bu gün başlıcam birazdan benim oglan gelince okucaz artık zeycanım sen bitane okucan deilmi ona göre yazıyom eksik olmasın diye

resmen bu mik mik eziyet oluyo banaa amannn dr a bile gitmez bu odun kafayla

hiç mi kendisini kötü hissetmiyor seni tatmin edemediği için? insan enazından bunun için çabalar. bazen bizim de ilişkide sorun yaşadığımız oluyor benimkisi hemen kendisini suçlamaya başlıyor. seni tatmin edemedim, mutlu edemedim falan... yani demek istediğim bu

ALLAH kabul etsin inş saol elammm adını yazdım bitanem saol ALLAH razı olsun kıslarr
16: abla adım tugce yazcaksan eger
Burda olsaydin alirdim sana ben yaa

Ara ara banada ugruyorlar canim yaaa düzelir ama uzme kocisini yazik

Elaammm sen nerelerdesin

cnm bayramdan berı gremyorum kı hc cenazemz vardı enstemn babası bayrmn 3. gunu vefat ettı memlekete gtmk zorunda kaldık nasl agladık anlatamm snra buraya geldk 7 sı faln oldu suan olmk üzereym bogazm şiş takır takır oksuruyorum burnum tıkalı hc ıcmden gelmyodu ınternte grmek:2:

ALLAH razı olsun bacım saol yok canım acil deil bu gün başlıcam birazdan benim oglan gelince okucaz artık zeycanım sen bitane okucan deilmi ona göre yazıyom eksik olmasın diye

canım arapçam var ama ben hata etmemek için türkçe çevirisini okuycam okuyabildiğim kadar okurum sana mesaj atarım bana sen özelden yaz telden girdiğim için özel mesaj atamıyorum ama cevap verebilirim...

hemenn düzeltiyom bacım tmm yazdım balım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…