Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ağzına sağlık cnm, ben de yasin ve cuma süresini okuyup ekleyecem senin ayetel kürsinin üzerine. dün akşam kızların okuduklarını da tamamladım 41'e zaten. evet kızlar selayla ezan arasında yapılan dualar makbuldür herkes okuyabildiği kadarıyla okursa harika olur...inşallahhhh kasımda hamişlerle dolup taşan bi topiğimiz olur...hamişlerin de bebekleri sağlıklısıyla doğar inşallah...

kıslarrrr bana yardımcı olurmusunuz??? 41 tane yasin okucam bu gün başlıcam ALLAH izin verirse sizde yardım edermsiniz??
rüyamda gördüm de

Bence bugün dahada yaptığının farkına varır hicranım ins ozurde diler ve hereey çözülür ve yumyuma yetisirsiniz mikmiki ayrica kuslukten sonra gelen mikmik daha bi güzel oluyo sanki
Amannn gamsemmm ne kadar güzel olabilir ki accik suruyoooo ins düzelir canım bekliyicigimm

amin canım amin Rabbim dualarını kabul eylesin ağzına sağlık canım benim...:26:

ALLAH kabul etsin inşş bacımm saol aminnnnnn

allah kabul etsin toprağımmmmm bende okudum 41 tane dün inşallah allahım duyar bu temiz kapli kullarını

Canlar bende okurum bugün yazarim aksama....

Bi ruya gördüm ruyamdaa böyle tuyleri çok parlak guzel mi guzel bi ata eti karam gurme cikolata yediriyordummm

amin inşallah şekerim sen nasılsınnn...

kötüyüm hala tatlım akşam uyuyamadım grip oldum 3 günden beri çekiyorum kocişlede küsüm zaten ama dayanamıyor sabah bulaşıkları yıkadı bana nane limon kaynattı kahvaltı hazırladı barışmaya çalışıyor ama ben barışmıycam bana neler dedi hiç unutmam
sen nslsn cnm üzüldüm ya keşke kimyasal gebelik olmasaydı hayırlısı diyelim

ayy dedimki bizim kıslar beni yanlız bırakmaz 1 tane okurlar demiştim :26:

Canım benimm
Diline sağlık.
Rabbim kabul etsin dualarını

ALLAH razı olsun bacım saol ozaman 2 yada 3 sen oku yasini şerifi senin adınıda yazayim bnde bitrdimde senin adını smleyim canım minimbebişim saglıklı bebiş çin olurmu canım çok tşk etim valla saol canımmm

Tabee yok opucukkkkk..... Yaa bugun 9. Gunummmm onemli gunlere girmis bulunmaktayim ama icraat yook benim.herifin odunlugu yuzundeennn
vardır bunda da bir hayır. gönülsüz yapılan mikmikten hayır gelmez bir atasözü

vaaayyy 82 tane.. helal olsun amin ağzına yüreğine sağlık arkadaşım. Rabbim hepimize hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. AMİN

Bence bugün dahada yaptığının farkına varır hicranım ins ozurde diler ve hereey çözülür ve yumyuma yetisirsiniz mikmiki ayrica kuslukten sonra gelen mikmik daha bi güzel oluyo sanki

hehe bence de bizim de aramız nanemonlu dünden beri. ama bugün mikmik olmaz yarın misafirlerim var onlara hazırlık yapmam lazım

Amannn gamsemmm ne kadar güzel olabilir ki accik suruyoooo ins düzelir canım bekliyicigimm

yerim seni kız.. hala mı bir gelişme yok. hani düzelmeye başlamıştı?????

Canlar bende okurum bugün yazarim aksama....

Bi ruya gördüm ruyamdaa böyle tuyleri çok parlak guzel mi guzel bi ata eti karam gurme cikolata yediriyordummm

Canımmm
o nasıl rüya öyle yaaa, birde markası var çikolatanın. Çok güldüm ama yaa
Hayrolsun
Burdanda ETİ'ci arkadaşlara selam olsun

Canim ayni derecede olcak diye bsey yok. İcini ferah tut.Allah cozumsuz dert vermesnn

bence yum günlerini kaçırma hayırlısı olur inşallah...
ayy dedimki bizim kıslar beni yanlız bırakmaz 1 tane okurlar demiştim :26:

canım ne olucak geçmişi çok okuyamadım söle bakalım....ha bu arada nasılsın canım benim..

Tamam selayi duyarsambi 41 daha okurum ben ins Allahim kabul etain hepimizin duasini artik
Canım benimm
Diline sağlık.
Rabbim kabul etsin dualarını
Aminn cajim amin
Valla hiç icimden gelmiyo yaa
Icinden gelmiyorsa yapma canim birak gitsin
Hayirdir ya size ne oldu :/ okudum walla hizimi alamadim sela ile ezan arasi bi 41 daha okucam Allahim izin verirse bu ayda yapcam minikleri :))

yaa kuzum artik ikincileri yapiyoruz onda bile kisa suruyooo

Canımmm
o nasıl rüya öyle yaaa, birde markası var çikolatanın. Çok güldüm ama yaa
Hayrolsun
Burdanda ETİ'ci arkadaşlara selam olsun

Valla ablacimmm uyaninca bende güldüm kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…