- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Ben ayetel kürsuyu okudum 82tane 41 biz bekleyenler icin diğer 41i hamislerimiz için Allahim kabul etsin amin dermisiniz icinizden ve üzerine eklemek istediğiniz dualarınız varsa ekleyebilirsiniz bunu hepimiz icin yaptim çünkü
Amannn gamsemmm ne kadar güzel olabilir ki accik suruyooooBence bugün dahada yaptığının farkına varır hicranım ins ozurde diler ve hereey çözülür ve yumyuma yetisirsiniz mikmiki ayrica kuslukten sonra gelen mikmik daha bi güzel oluyo sanki
amin canım amin Rabbim dualarını kabul eylesin ağzına sağlık canım benim...:26:
ALLAH kabul etsin inşş bacımm saol aminnnnnn
allah kabul etsin toprağımmmmm bende okudum 41 tane dün inşallah allahım duyar bu temiz kapli kullarını
allah razi olsun canım ağzına sağlık...aminnnnnnnnn
Temem cicimmmm evet kustuk mik mikgide istediyorum o odun kafaliyida
Kendiniz gibi kalpleriniz de çok güzel. Hepinizden Allah razı olsun bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah. Benim de kırmızılarım dün bitti. Ben de hepimiz için dualara başlıyorum. Bu ay daha sıkı çalışmalıyızzz
Hepinizden Allah razi olsun ve bu ay basarcaz sanırım bu isi biz hadi bakalim sposlarin yumyuma sıkıca sarılacagi yumyumun sposu bırakmayacaği mikmikler olsun hepimizr :))
Amannn gamsemmm ne kadar güzel olabilir ki accik suruyooooins düzelir canım bekliyicigimm
amin inşallah şekerim sen nasılsınnn...
kıslarrrr bana yardımcı olurmusunuz??? 41 tane yasin okucam bu gün başlıcam ALLAH izin verirse sizde yardım edermsiniz??
rüyamda gördüm de
Ben ayetel kürsuyu okudum 82tane 41 biz bekleyenler icin diğer 41i hamislerimiz için Allahim kabul etsin amin dermisiniz icinizden ve üzerine eklemek istediğiniz dualarınız varsa ekleyebilirsiniz bunu hepimiz icin yaptim çünkü
Valla hiç icimden gelmiyo yaaKiz 2.yi yaparsın nolcak 1.icin huuu seninnn icin 2.ise budaaa benim icin der yaparsin
vardır bunda da bir hayır. gönülsüz yapılan mikmikten hayır gelmez bir atasözüTabee yok opucukkkkk..... Yaa bugun 9. Gunummmm onemli gunlere girmis bulunmaktayim ama icraat yook benim.herifin odunlugu yuzundeennn
vaaayyy 82 tane.. helal olsunBen ayetel kürsuyu okudum 82tane 41 biz bekleyenler icin diğer 41i hamislerimiz için Allahim kabul etsin amin dermisiniz icinizden ve üzerine eklemek istediğiniz dualarınız varsa ekleyebilirsiniz bunu hepimiz icin yaptim çünkü
Bence bugün dahada yaptığının farkına varır hicranım ins ozurde diler ve hereey çözülür ve yumyuma yetisirsiniz mikmiki ayrica kuslukten sonra gelen mikmik daha bi güzel oluyo sanki
Amannn gamsemmm ne kadar güzel olabilir ki accik suruyooooins düzelir canım bekliyicigimm
Canlar bende okurum bugün yazarim aksama....
Bi ruya gördüm ruyamdaa böyle tuyleri çok parlak guzel mi guzel bi ata eti karam gurme cikolata yediriyordummm
yok tatlım alamadım, hastane bana çokkk uzak ve işten izin alamam bugün. Anca pazartesi fln gidebilirim belki. Ama telefonda öğrendim. Üniversitedeki ev arkadaşımla aynı kaderi paylaşıyoruz, onda da çıkmıştı aynı problem ve 3 düşük yaşamıştı kendisi. Ona 3.düşükten sonra kan nakli yapılmış ve hamileliği boyunca hergün kan sulandırıcı iğne yapmış kendine. Bi takım ilaçlar fln kullanmış, öylelikle 4. hamileliği sağlıklı bir şekilde sonuçlanmış. Benim de ona benzer bir tedavim olur heralde, tam bilemiyorum şuan
kötüyüm hala tatlım akşam uyuyamadım grip oldum 3 günden beri çekiyorum kocişlede küsüm zaten ama dayanamıyor sabah bulaşıkları yıkadı bana nane limon kaynattı kahvaltı hazırladı barışmaya çalışıyor ama ben barışmıycam bana neler dedi hiç unutmam
sen nslsn cnm üzüldüm ya keşke kimyasal gebelik olmasaydı hayırlısı diyelim
ayy dedimki bizim kıslar beni yanlız bırakmaz 1 tane okurlar demiştim :26:
benim rüyamdan da ilginçmiş buCanlar bende okurum bugün yazarim aksama....
Bi ruya gördüm ruyamdaa böyle tuyleri çok parlak guzel mi guzel bi ata eti karam gurme cikolata yediriyordummm
Tamam selayi duyarsambi 41 daha okurum ben ins Allahim kabul etain hepimizin duasini artikağzına sağlık cnm, ben de yasin ve cuma süresini okuyup ekleyecem senin ayetel kürsinin üzerine. dün akşam kızların okuduklarını da tamamladım 41'e zaten. evet kızlar selayla ezan arasında yapılan dualar makbuldür herkes okuyabildiği kadarıyla okursa harika olur...inşallahhhh kasımda hamişlerle dolup taşan bi topiğimiz olur...hamişlerin de bebekleri sağlıklısıyla doğar inşallah...
Aminn cajim aminCanım benimm
Diline sağlık.
Rabbim kabul etsin dualarını
Icinden gelmiyorsa yapma canim birak gitsinValla hiç icimden gelmiyo yaa
Hayirdir ya size ne oldu :/ okudum walla hizimi alamadim sela ile ezan arasi bi 41 daha okucam Allahim izin verirse bu ayda yapcam minikleri :))vardır bunda da bir hayır. gönülsüz yapılan mikmikten hayır gelmez bir atasözü
vaaayyy 82 tane.. helal olsunamin ağzına yüreğine sağlık arkadaşım. Rabbim hepimize hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. AMİN
hehe bence debizim de aramız nanemonlu dünden beri. ama bugün mikmik olmaz yarın misafirlerim var onlara hazırlık yapmam lazım
yerim seni kız.. hala mı bir gelişme yok. hani düzelmeye başlamıştı?????
yaa kuzum artik ikincileri yapiyoruz onda bile kisa suruyooovardır bunda da bir hayır. gönülsüz yapılan mikmikten hayır gelmez bir atasözü
vaaayyy 82 tane.. helal olsunamin ağzına yüreğine sağlık arkadaşım. Rabbim hepimize hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. AMİN
hehe bence debizim de aramız nanemonlu dünden beri. ama bugün mikmik olmaz yarın misafirlerim var onlara hazırlık yapmam lazım
yerim seni kız.. hala mı bir gelişme yok. hani düzelmeye başlamıştı?????
Canımmm
o nasıl rüya öyle yaaa, birde markası var çikolatanın. Çok güldüm ama yaa
Hayrolsun
Burdanda ETİ'ci arkadaşlara selam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?