Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aminnnnnn cnmmm mmmmmmmmm

Canları hepinizden Allah razı olsun şuan telden giriyorum sayfayı takip edemiyorum hepinizi seviyore :124:

ALLAH razı olsun bacım yasini şerifide okurmusun 1 tane benim için bnde adını yazıyorum ALLAH razı olsun hepmizin duaları şu mubarek cuma gününde kabul olur inşşşşşş
kızlar bal tefsirini okuyun Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin...:26::26:

ALLAH kabul etsin aminnnnn

Gurmeyide dene canim gerçekten harika bi lezzet ayrica ödül de supermis bide m.y cok komik oda bi ay demekki
olmadi canim olmadi

Bir kolisi ne kadar gamsem biliyo musun
Gurme 9.59 tl paketi canim icinde 12 tane var
Hmm bnmde öyleydi bugün takıldım kaldim burda

Esram sendemi etidesin yoksam bukadar detay bildigine göre

Son düzenleme:
adını yazdıgım yasini şerifde adını okucam isimler minikbebişim-hiçran4242-ismihan-sultan-elam( tugce)-zeycan27-msa84(sevda) 41 yasin sizlerle ortak okuyacagız RABBİM duysun inş dualarımızı 41 de kendim ayetl kürsi okucam ALLAHIM kabul etsin mink bebişim sen nerdesinn 3 tane okuyacaksın deilmi işaretlicem

cnm ben de şimdi okudum ama genel olarak okudum. senin için 3 tane okurum.

ben de yasin ve cuma süresini ekledim senin duana

hadin kıslarr başka yokmu okuycak yasini şerifi minikbebişim sen kactane okuyacaksın??

cnm 3 tane okurum senin adına. yarın okurum hepsini. bitirince söylerim sana.

biz artık burda birbirimizi çok yakından tanıyo gibiyiz. o yüzden kendim için nasıl dua ediyosam size de öyle dua ediyorum. Allah senin de dualarını kabul etsin cnm.

kızlar bal tefsirini okuyun Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin...:26::26:

amin cnm, hepimizin duaları kabul olur inşallah...bal tefsirini yazıp üzerinde taşımak da çok önemliymiş.

Aminnnnnn cnmmm mmmmmmmmm

sen napıyosun cnm? astımın ne alemde?

ALLAH razı olsun ben yasini okudum ALLAH kabul eder inşaallah

Az once kocis geldi abdest almaya zile basti iki kere acmadim sonra geldi odayaa oooo hanfendi gunaydin diyo gulerek cvp vermedim hic....sonra banyoya gitti giderkende bana pecete islak mendil getir dedi her zaman ugurlarim cumaya.... Abdest almis tekrar geldi hani benim pecetem islak mendilim diyo bende kendin alabilursin yok artik sana hic bisey dedim guluyo pis pis bi taraftanda ölür musun getirsen sevap olur diyo uyusss bende guldum kalk yemek yap dedi bende zikkimin pekini ye dedim bana degil kendine yap ama banada yapsan ii olur 3gundur bisey yemiyorum diyo yok sana yemek dedim...gel beni ugurla dedi gitmedim

gamsemmmm yok kız etide değilim. Ama özel şahıs bir marketin muhasebe sorumlusuyum.. Haliyle kalem kalem işleyip fiyatları ben koyuyorum.. Ya sizin bayiye sölede şu şekli şahaneden göndersinler bana bi tane numune çok pahalı kıyamıorum parama.. Gerçi ucuz koymaya çalıştım fiyatını her yerde 4,25-4,5 satılıo ben 3,99 koydum sürkülasyonu olsun die

ALLAH razı olsun ben yasini okudum ALLAH kabul eder inşaallah

Allahim kabul etsin dualarımizi ins ben simdi tekrar okuyorum ayetel kursu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…