- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
SAOL bacım yazdım 3 taneyi senin adının karşısına amann ne olur unutma yarın oku canım ALLAH razı olsun hepnizdencnm ben de şimdi okudum ama genel olarak okudum. senin için 3 tane okurum.
ben de yasin ve cuma süresini ekledim senin duana
cnm 3 tane okurum senin adına. yarın okurum hepsini. bitirince söylerim sana.
biz artık burda birbirimizi çok yakından tanıyo gibiyiz. o yüzden kendim için nasıl dua ediyosam size de öyle dua ediyorum. Allah senin de dualarını kabul etsin cnm.
amin cnm, hepimizin duaları kabul olur inşallah...bal tefsirini yazıp üzerinde taşımak da çok önemliymiş.
sen napıyosun cnm? astımın ne alemde?
ALLAH razı olsun ben yasini okudum ALLAH kabul eder inşaallah
Evet canım 371.82 çıktı
az once kocis geldi abdest almaya zile basti iki kere acmadim sonra geldi odayaa oooo hanfendi gunaydin diyo gulerek cvp vermedim hic....sonra banyoya gitti giderkende bana pecete islak mendil getir dedi her zaman ugurlarim cumaya.... Abdest almis tekrar geldi hani benim pecetem islak mendilim diyo bende kendin alabilursin yok artik sana hic bisey dedim guluyo pis pis bi taraftanda ölür musun getirsen sevap olur diyo uyusss bende guldum kalk yemek yap dedi bende zikkimin pekini ye dedim bana degil kendine yap ama banada yapsan ii olur 3gundur bisey yemiyorum diyoYok sana yemek dedim...gel beni ugurla dedi gitmedim
gamsemmmm yok kız etide değilim. Ama özel şahıs bir marketin muhasebe sorumlusuyum.. Haliyle kalem kalem işleyip fiyatları ben koyuyorum.. Ya sizin bayiye sölede şu şekli şahaneden göndersinler bana bi tane numuneçok pahalı kıyamıorum parama.. Gerçi ucuz koymaya çalıştım fiyatını her yerde 4,25-4,5 satılıo ben 3,99 koydum sürkülasyonu olsun die
Sabah ve gece fenaydi canim simdi biraz iicnm ben de şimdi okudum ama genel olarak okudum. senin için 3 tane okurum.
ben de yasin ve cuma süresini ekledim senin duana
cnm 3 tane okurum senin adına. yarın okurum hepsini. bitirince söylerim sana.
biz artık burda birbirimizi çok yakından tanıyo gibiyiz. o yüzden kendim için nasıl dua ediyosam size de öyle dua ediyorum. Allah senin de dualarını kabul etsin cnm.
amin cnm, hepimizin duaları kabul olur inşallah...bal tefsirini yazıp üzerinde taşımak da çok önemliymiş.
sen napıyosun cnm? astımın ne alemde?
Az once kocis geldi abdest almaya zile basti iki kere acmadim sonra geldi odayaa oooo hanfendi gunaydin diyo gulerek cvp vermedim hic....sonra banyoya gitti giderkende bana pecete islak mendil getir dedi her zaman ugurlarim cumaya.... Abdest almis tekrar geldi hani benim pecetem islak mendilim diyo bende kendin alabilursin yok artik sana hic bisey dedim guluyo pis pis bi taraftanda ölür musun getirsen sevap olur diyo uyusss bende guldum kalk yemek yap dedi bende zikkimin pekini ye dedim bana degil kendine yap ama banada yapsan ii olur 3gundur bisey yemiyorum diyoyok sana yemek dedim...gel beni ugurla dedi gitmedim
Az once kocis geldi abdest almaya zile basti iki kere acmadim sonra geldi odayaa oooo hanfendi gunaydin diyo gulerek cvp vermedim hic....sonra banyoya gitti giderkende bana pecete islak mendil getir dedi her zaman ugurlarim cumaya.... Abdest almis tekrar geldi hani benim pecetem islak mendilim diyo bende kendin alabilursin yok artik sana hic bisey dedim guluyo pis pis bi taraftanda ölür musun getirsen sevap olur diyo uyusss bende guldum kalk yemek yap dedi bende zikkimin pekini ye dedim bana degil kendine yap ama banada yapsan ii olur 3gundur bisey yemiyorum diyoyok sana yemek dedim...gel beni ugurla dedi gitmedim
Allahim kabul etsin dualarımizi ins ben simdi tekrar okuyorum ayetel kursu :))
ALLAH kabul etsin bacım adını yazıyorum saol bacım
Du kendi raporumla kiyaslayayimTE=sedzel;32386786]Tsh:2.17
Fsh:6.21
Lh:2.02 yaninda low yaziyor bu degerin
Prolaktin:8.46
Estradiol e2:41
Adetin 3.gunu bakildi lutfen yorumlrmsnz
Kizlar hormon testi yaptirdm sitede başlık açtım cvp verilmedi lh düşükmü sizce doktor sorun yok dedi lh in düşük olmasi yumurtlamanin geç olmasnimi neden oluyo
Evet canım 371.82 çıktı
canım 30 tane ayetel kürsi yaz bana yarın okurum canım...
Evet canım 371.82 çıktı
oyy bacımm yerim seni yaa RABBİM göbüşünü kucagını beşigini saglıklı eli ayagı hayırlı düzgün evlat nasip eder inşşş saol bacımm yazdım hemen
basliyacak canim baska yolu mu varrr az burnu surtsun bende ciddi ciddu konusmuyorum gulerek cevaplar veriyorum ama yinede hala sinirliyimadım atmaya başlamış icranım.. Sende çok sert olma.. Tatlı tripler yap.. çıldırt onu
cok kalbimi kirdi canim yaaa ozur dilesin once...ilahi beni güldürdün ,olmaz günah keşke yapmasaydın ama çok komik olmuş
kuşum onun da özür dileme şekli o demek ki...haklısın çok kırılmışsın ama olmuş bi kere, bence al karşına konuş ne kadar kırıldığını anlat. eminim o da seni üzmek istemeyecektir, hadi uzatma sen de kuşum şu mübarek gün hürmetine sevaptır yap güzel bi yemek, akşam konuşun meselenizi de, güzel güzel yapın bebişinizi :)
Du kendi raporumla kiyaslayayim
Tsh fsh normal lh alt sınırda canim estradiol da normal lh düşüklüğü yaz nete ordan bakabilirsin neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?