Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

SAOL bacım yazdım 3 taneyi senin adının karşısına amann ne olur unutma yarın oku canım ALLAH razı olsun hepnizden
ALLAH razı olsun ben yasini okudum ALLAH kabul eder inşaallah

aminnn aminn bacım ALLAH razı olsun saol bacım

adım atmaya başlamış icranım.. Sende çok sert olma.. Tatlı tripler yap.. çıldırt onu

TE=sedzel;32386786]Tsh:2.17
Fsh:6.21
Lh:2.02 yaninda low yaziyor bu degerin
Prolaktin:8.46
Estradiol e2:41
Adetin 3.gunu bakildi lutfen yorumlrmsnz
Kizlar hormon testi yaptirdm sitede başlık açtım cvp verilmedi lh düşükmü sizce doktor sorun yok dedi lh in düşük olmasi yumurtlamanin geç olmasnimi neden oluyo

Ayipsin canim gönderelim ya tadimlik tarihleri cok kısa sirkulasyon hizli olmasi avantaj tabi :)) ve sekli sahaneyi dondurmayla dene bide petito pati cikti yeni 0.50 krs cok güzel

Sabah ve gece fenaydi canim simdi biraz ii

ilahi beni güldürdün,olmaz günah keşke yapmasaydın ama çok komik olmuş

kuşum onun da özür dileme şekli o demek ki...haklısın çok kırılmışsın ama olmuş bi kere, bence al karşına konuş ne kadar kırıldığını anlat. eminim o da seni üzmek istemeyecektir, hadi uzatma sen de kuşum şu mübarek gün hürmetine sevaptır yap güzel bi yemek, akşam konuşun meselenizi de, güzel güzel yapın bebişinizi :)

Du kendi raporumla kiyaslayayim
Tsh fsh normal lh alt sınırda canim estradiol da normal lh düşüklüğü yaz nete ordan bakabilirsin neymis

''BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM''
Ya Rabbi sana yalvarıyorum Sevgili Peygamber'in Muhammed Aleyhisselam'ı araya koyarak senden istiyorum ; Ey çok sevdiğim Peygamber'im Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbim'e yalvarıyorum ; Ya Rabbi bu Yüce Peygamber'i bana Şefaatçı eyle onun hürmetine duamı kabul et AMİN''

. . . . Allah(cc) herkesin ne muradı ne duası varsa bugünün özrüne kabul etsin amin . . . . . . . . . . . hayırlı CUMA'lar . . . . . .

herkese merhabalar bayanlar iyisinizdir inşAllah . . . .

adım atmaya başlamış icranım.. Sende çok sert olma.. Tatlı tripler yap.. çıldırt onu
basliyacak canim baska yolu mu varrr az burnu surtsun bende ciddi ciddu konusmuyorum gulerek cevaplar veriyorum ama yinede hala sinirliyim

ilahi beni güldürdün,olmaz günah keşke yapmasaydın ama çok komik olmuş
cok kalbimi kirdi canim yaaa ozur dilesin once...

Bu aksam gelismeler olabilir bebisimm çok mu zor bi özür dilemek özür dilerde genelde msj yazarak simdi onu bile yapmadı

Du kendi raporumla kiyaslayayim
Tsh fsh normal lh alt sınırda canim estradiol da normal lh düşüklüğü yaz nete ordan bakabilirsin neymis

Cnm baktim pek bisey bulamadim doktor a sordum normal dedi alt ust degere göre düşük dedm düşük olmasi iyi dedi offf ne olurki düşük olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…