Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin canım iyilik senden...:26::26:

kızlar bugun 3 buçuk aydır genetık sonuçlarımı aldım cok sukur doktor ıyı bı sorun yok dıyor da bazı seyler kafama takıldı

hani filimlerde var ya kocaya kızıyorlar ALÇÇAAAKKK diye bazen öyle oluyo,bende bizimkine kırgınım çok üzdü beni son 3 ündür pek ilgilenmiyorum,

bu cuma hürmetine aramızda ki muhabbeti artırsın RABBİM,sıkıntıları defetsin (amin)

adımızı nereye yazıyosunuz ben orayı atlamışım
kuran tespih yasini şerifin yanına adlarını yazıyorum rüyamda gördüm bacım
Aytel kursu okuyorum yasin okuyamam bebegimona gore
tmm canım ALLAH razı olsun

aminnn ALLAH kabul etsin inş hg bacım

çok haklısın valla cnm ama gel gör ki erkekler bizim kadar duyarlı değil, onlara göre bi gülümseme bi laf atma özür dileme yerine geçiyo...biz tartışmıyoruz artık eşimle, ikimiz de çok öfkeli oluyoruz bazen, o da ben de susuyoruz. aradan 1-2 saat geçince sakince konuşuyoruz. barıştıktan sonra egomu tatmin etmek için çabuk özür dile diliyorum garibim ne yapsın mecbur özür diliyo ama egomu tatmin ettiğim için çok mutlu oluyorum :))))))))) sen bi barış onla sonra özrünü diletirsin merak etme :)

Nnm kocamda böyle yapiyo iste ohunda Özür dileme taktigi bu şekilde Özür dilemesine gerek yok yeterki akillanmis olsun tekrarlamasin sende aksama cok uzatma canım :))
Cnm baktim pek bisey bulamadim doktor a sordum normal dedi alt ust degere göre düşük dedm düşük olmasi iyi dedi offf ne olurki düşük olsa

Lh asit demek diye diye biliyorum düşük olmasinda sakinca yok bencede yüksek okunca sıkıntı diye biliyorum

Canim yasin ayetel kursi ne verirsen okurum :) aksam okusam olur mu hemen olmasi sart mi yoksa??

ALLAH razı olsun bacımm iyiki varsınızzzz bacımm sende 2 tane yasini şerfi oku istersen adını yazıyorum hemen RABBİM ellerimizi boş cevirmesin hamile kalmk isteyene saglıklı bebek hamilelerede saglıklı bi hamilelik kolay dogum kucagına almayı nasip eder inşşş aminnnnn

:13: Geç yumurtlamama sebep mi olur yukseltmek icin ne yapilirki cnm cok soru sordum dimi:)))

aminnnn canimmmm aminnnn niye bu kadar kabalar ki zaten bizim derdimiz bize yeter stresten kurtulamıyoruz

Ayyy cok dogru bi tesbit canim valla biz kadınlar çok ayrinticiyiz ne yapalım ruhumuzda var.... Biraz pispislasalar fena mi olur yaww

Aminnn sende bize dua et minigim guzel gelissin teyzesi.:) bi an once gorelim onuu

Canimmm tebrk ederim tekrar ayni gibiyiz senle,simdi beklerken zaman gecmicek yaa iki haftaya ancak goruruz ve duyariz hrhalde

Evet canım senin adet tarihin neydi ?

canııııım tebrik ederim ayy ne güzel yaa çok sevindim bizde bu güzel haberleri yakın zamanda paylaşırız inşaallah

Saol canım inşallah dualarımdasiniz rabbim tez vakitte nasip eder inşallah

ayın 3'de 10 gün var ama bilmiyorum herhalde ön hazılık yapıyo adetime . . . .

benimde 4-5 ben gece kasık ağrısı ile uyandım hatta uykum kaçtı bu sayfada yazdım,böyle ince sızı bacak ve belime dolanıyo değişik bişey senin ki nasıl? şimdi ben buayı boşverdim ya acaba süpriz olur mu diye ümitlendim azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…