''BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM''
Ya Rabbi sana yalvarıyorum Sevgili Peygamber'in Muhammed Aleyhisselam'ı araya koyarak senden istiyorum ; Ey çok sevdiğim Peygamber'im Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbim'e yalvarıyorum ; Ya Rabbi bu Yüce Peygamber'i bana Şefaatçı eyle onun hürmetine duamı kabul et AMİN''
. . . . Allah(cc) herkesin ne muradı ne duası varsa bugünün özrüne kabul etsin amin . . . . . . . . . . . hayırlı CUMA'lar . . . . . .
herkese merhabalar bayanlar iyisinizdir inşAllah . . . .
oyy bacımm yerim seni yaa RABBİM göbüşünü kucagını beşigini saglıklı eli ayagı hayırlı düzgün evlat nasip eder inşşş saol bacımm yazdım hemen
basliyacak canim baska yolu mu varrr az burnu surtsun bende ciddi ciddu konusmuyorum gulerek cevaplar veriyorum ama yinede hala sinirliyim
cok kalbimi kirdi canim yaaa ozur dilesin once...
Bu aksam gelismeler olabilir bebisimm çok mu zor bi özür dilemek özür dilerde genelde msj yazarak simdi onu bile yapmadı
amin canım iyilik senden...:26::26:
kuran tespih yasini şerifin yanına adlarını yazıyorum rüyamda gördüm bacımadımızı nereye yazıyosunuz ben orayı atlamışım
tmm canım ALLAH razı olsunAytel kursu okuyorum yasin okuyamam bebegimona gore
''BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM''
Ya Rabbi sana yalvarıyorum Sevgili Peygamber'in Muhammed Aleyhisselam'ı araya koyarak senden istiyorum ; Ey çok sevdiğim Peygamber'im Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbim'e yalvarıyorum ; Ya Rabbi bu Yüce Peygamber'i bana Şefaatçı eyle onun hürmetine duamı kabul et AMİN''
. . . . Allah(cc) herkesin ne muradı ne duası varsa bugünün özrüne kabul etsin amin . . . . . . . . . . . hayırlı CUMA'lar . . . . . .
herkese merhabalar bayanlar iyisinizdir inşAllah . . . .
saol canım benim kasıklarımda ağrı var dünden bu yana şiddetli değil ama ara ara giriyo melet onun dışında Şükür iyim
basliyacak canim baska yolu mu varrr az burnu surtsun bende ciddi ciddu konusmuyorum gulerek cevaplar veriyorum ama yinede hala sinirliyim
cok kalbimi kirdi canim yaaa ozur dilesin once...
Bu aksam gelismeler olabilir bebisimm çok mu zor bi özür dilemek özür dilerde genelde msj yazarak simdi onu bile yapmadı
kuran tespih yasini şerifin yanına adlarını yazıyorum rüyamda gördüm bacım
tmm canım ALLAH razı olsun
aminnn ALLAH kabul etsin inş hg bacım
Nnm kocamda böyle yapiyo iste ohunda Özür dileme taktigi bu şekilde Özür dilemesine gerek yok yeterki akillanmis olsun tekrarlamasin sende aksama cok uzatma canım :))Az once kocis geldi abdest almaya zile basti iki kere acmadim sonra geldi odayaa oooo hanfendi gunaydin diyo gulerek cvp vermedim hic....sonra banyoya gitti giderkende bana pecete islak mendil getir dedi her zaman ugurlarim cumaya.... Abdest almis tekrar geldi hani benim pecetem islak mendilim diyo bende kendin alabilursin yok artik sana hic bisey dedim guluyo pis pis bi taraftanda ölür musun getirsen sevap olur diyo uyusss bende guldum kalk yemek yap dedi bende zikkimin pekini ye dedim bana degil kendine yap ama banada yapsan ii olur 3gundur bisey yemiyorum diyoyok sana yemek dedim...gel beni ugurla dedi gitmedim
Cnm baktim pek bisey bulamadimdoktor a sordum normal dedi alt ust degere göre düşük dedm düşük olmasi iyi dedi offf ne olurki düşük olsa
Canim yasin ayetel kursi ne verirsen okurum :) aksam okusam olur mu hemen olmasi sart mi yoksa??
Geç yumurtlamama sebep mi olur yukseltmek icin ne yapilirki cnm cok soru sordum dimi:)))Nnm kocamda böyle yapiyo iste ohunda Özür dileme taktigi bu şekilde Özür dilemesine gerek yok yeterki akillanmis olsun tekrarlamasin sende aksama cok uzatma canım :))
Lh asit demek diye diye biliyorum düşük olmasinda sakinca yok bencede yüksek okunca sıkıntı diye biliyorum
canım kaç gün var adetine,bende de aynı durum var aynen anlattığın gibi
aminnnn canimmmm aminnnn niye bu kadar kabalar ki zaten bizim derdimiz bize yeter stresten kurtulamıyoruzhani filimlerde var ya kocaya kızıyorlar ALÇÇAAAKKK diye bazen öyle oluyo,bende bizimkine kırgınım çok üzdü beni son 3 ündür pek ilgilenmiyorum,
bu cuma hürmetine aramızda ki muhabbeti artırsın RABBİM,sıkıntıları defetsin (amin)
çok haklısın valla cnm ama gel gör ki erkekler bizim kadar duyarlı değil, onlara göre bi gülümseme bi laf atma özür dileme yerine geçiyo...biz tartışmıyoruz artık eşimle, ikimiz de çok öfkeli oluyoruz bazen, o da ben de susuyoruz. aradan 1-2 saat geçince sakince konuşuyoruz. barıştıktan sonra egomu tatmin etmek için çabuk özür dile diliyorum garibim ne yapsın mecbur özür diliyo ama egomu tatmin ettiğim için çok mutlu oluyorum :))))))))) sen bi barış onla sonra özrünü diletirsin merak etme :)
ALLAH razı olsun bacımm iyiki varsınızzzzbacımm sende 2 tane yasini şerfi oku istersen adını yazıyorum hemen RABBİM ellerimizi boş cevirmesin hamile kalmk isteyene saglıklı bebek hamilelerede saglıklı bi hamilelik kolay dogum kucagına almayı nasip eder inşşş aminnnnn
Canimmm tebrk ederim tekrarayni gibiyiz senle,simdi beklerken zaman gecmicek yaa iki haftaya ancak goruruz ve duyariz hrhalde
canııııım tebrik ederim ayy ne güzel yaa çok sevindim bizde bu güzel haberleri yakın zamanda paylaşırız inşaallah
ayın 3'de 10 gün var ama bilmiyorum herhalde ön hazılık yapıyo adetime . . . .
Evet canım senin adet tarihin neydi ?
Saol canım inşallah dualarımdasiniz rabbim tez vakitte nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?