Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bebegimmmm akillanmiyo benim kiii.... Bir hafta sonra yine aynısını yapıyor mesela aramuzdaki saygi kaybolunca coook sinirleniyorum bende birde bilmiş bilmiş konuşmaları yoook mu delkendiriyo brniii piçaaa yiyecek bi gun motune baattin gibi

dün herhalde eşlerin kavga günüydübende ufaktan tartıştım haksızmıyım sizce olay şu biz 3 kardeşiz 3'ümüzde ayrı şehirlerdeyiz ablam Çanakkale'de erkek kardeşim Mardin'de onları çok özledim dün öyleden sonra aklıma düştüler bir durgunluk geldi hiç konuşasım yok sadece içim tuaf ağlamak istiyorum(ama şimdi iyim şükür) benim kociş aradı haliyle durgunluk olduğu için ona yansıdı sordu neyin var diye diyorum diyorum anlamıyo sonra bende yok bişiy dedim akşam oldu eve gittim başladı sende bir durgunluk var ben mi bişiy yaptım yok diyorum senle alakası yok kardeşlerimi özledim diyorum anlamıyo bende bu sefer niye ben insan değilmiyim üzülemezmiğim diye bağırdım gittim banyoya duş aldım abdest aldım duamı ettim çıktım ki çay demlemiş geldi sarıldı öyle yani sonra barıştık

Hicran artik sende piknik tupu kullanmaya baslican galiba

ayyyy ne gördün canım ne olur bi anlat bak ne oluuuuuur
bacım rüyamda çokk kalabalık biyerdeyim başları örtülü hepsinin ellerini acmışlarr aminn diyolarr bende yavaşca bayana gidiyom hayırdır ne oluyo burda diyom kadın bna egilerek 41 yasin 41 ayetel kürsi oku elini ac yalvar RABBİMe diyoo bende aglıyomm 41 yasin 41 ayetl kürsi diye sayıklıyark uyandım uyanırkende sürekli tekrr ediyom bunları gözm yaşlı uyuandım ellerinde kuran tesbih vardı bende okucam dedim ben okurken burdaki bacılarımda dua ile adlarıni zikredeyim dedim inş bi vesile olur bu rüya bilmem umut işte bacımm
saol datlum amin inşAllah kabul eder Rabbim . . . hoş buldum canım nasılsın . . . .
aminnn inş bacımm şükür iyim bide su kuranımı bitirirsem hafiflicem inş
Aminnn sende bize dua et minigim guzel gelissin teyzesi.:) bi an once gorelim onuu

aminnnnn etmem mi bacım etmem mi hele bi oglum okuldan gelsin hemen vercem kuranı kerimi elinie inş vlla adlarınızı yazdım inşş

Valla ne guzel opup basiniza koyun cay demlemis ayy bi kez gormedim bennn yemek yapani temuzlik yapani var benim ki.niye bu kafar odunsuuu

yok datlum benim belim fln ağrımıyo çok şiddetlide değil ama ara ara giriyo sadece kasıklarım ağrıyo sırtıma doğru vuruyo ağrısı özellikle sağ kasığım....bende rahim tersliği var o yüzden ağrıyo büyük ihtimalle doktorda demişti zaten arada ağrı yapar diye. . . .kız inşAllah ümidin boşa çıkma ayyyy çok sevinirim bu hebere Allah'ım ne olur bu ağrılar bebekten olsun lütfen . . . .

Cnm allah kabul etsin bnmde adimi söyleyip dua edermisin

canlarım ya öyle hastayım ki mik mikleri ben mi yapıyorum başkası mı yapıyo farkında degilim.. ilk defa kuru kuru gidiyo bakalım.. bu ay benden bişey çıkmaz herhalde

maaşalah ne güzel bir rüya ALLAH mübarek etsin dualarımızı kabul etsin inşaallah

aminnn inş bacımm şükür iyim bide su kuranımı bitirirsem hafiflicem inş

Allah kabul etsin canım kısmetse bende başlayacağım Kuran okumaya . . . .

:13:
Geç yumurtlamama sebep mi olur yukseltmek icin ne yapilirki cnm cok soru sordum dimi:)))
Okadarihi bilmiyorum zaten lh yükseliyor yukurtlamaya yakin ovu testinde cikyor ya yumurtlama zamanında olmadığın icin dusuk çıkmıştır

Hahah baattin komik yaa akillanmiyorsa biraz daha surundur bence ve hakaret isin icine girdimi zorlaşıyor durum sabret az daha anlasin iyice hatasını

Sağol cnm çok yardmci oldn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ALLAHIM hepimize nasib et an kısa zamanda

akıllı,hayırlı uzun ömürlü,sağlıklı,güzel ahlaklı,vatanına milletine sahip çıkan,anne-babasını sayan,ALLAH a hakkıyla kulluk edecek evlatlar ver bizlere inşallah

Valla ne guzel opup basiniza koyun cay demlemis ayy bi kez gormedim bennn yemek yapani temuzlik yapani var benim ki.niye bu kafar odunsuuu

yok canım ya şimdilik çok memnunum kocamdan Allah razı olsun inşAllah'ta hep böyle devam eder . . .ama şu bir gerçekki yüz vermeye gelmiyorlar cidden çünkü yüz verdiğinde tependen inmiyorlar ki daha sonra zapdetemiyosun bir kere bıraktın mı ipleri bir daha eline zor alıyosun . . . .

canlarım ya öyle hastayım ki mik mikleri ben mi yapıyorum başkası mı yapıyo farkında degilim.. ilk defa kuru kuru gidiyo bakalım.. bu ay benden bişey çıkmaz herhalde

canım geçmiş olsun çok.
sorma benim de bu ay öyle denk geldi. grip oldum acaip, heryerim ağrıyo burnum tıkalı falan. ben de sadece yum günlerinde, değerlendirmek için yaptım sadece. yoksa kıpırdıycak halim yoktu yani. çok iyi anlıyorum seni

canım ya yetiştirilme tarzıdır.. senin ki de yemek iş yapmıyosa başka şeyleri yapıyodur.. seni seviyomu sana sadık mı?? tamamdır.. neler duyuyoruz.. Allah başa vermesin.. sen eşinle muhabbetini bozma..içine sogukluk girdirme aşkını taze tut.. sagolsun benimki yardım eder ama bende ölürüm ona etrafından ayrılmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…