Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yerlesme kanamasi olabilir canim temkinli ol sen genede dikkat et kendine

olabilir canım çünkü kim bilir.. ama öyleyse daha iyi ben ögrenmeden varlıgının sevincini yaşamadan gidecekse gitsin..

Bitanemmmm gelicek bebislerimiz annelerine ben inanmak istiyorum buna ama benimde cok korkularim war biliyosun bunlari sende

Canim nasilsin var mi degisik bi his:) belirti falan..

Ben hala doktora gitmedim ya. Sen gittin mi??

İyiyim canım çok şükür henüz dr gitmedim canım h sonu kısmet olursa gitmeyi düşünüyoruz.aslında kısmet olursa 8 inci hafta gitmeyi istiyordum ama ben dostinex kullandığım için tedirgin oldum çünkü ilacı kullandığımda hamileymişim progestan kullanıp kullanamayacağımı sormak istiyorum onun için erken gitmek istiyorum canım..sen nasılsın n zaman gitmeyi düşünüyorsun ¿

Merhaba ben yeni üye sayılırım.
mayıs 2014 annelerindeyken 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. psijolojik olarak biraz uzak kaldım biraz toparlanmaya çalışıyorum ve burdan devam etmek istedim.
Benim 7 yaşında bir oğlum var ikinci çocuk için biraz geç oldu hep bekledik. artık oğlum da çok istiyor kardeş.temmuz ayında bir düşük yaşadım sonra ikinci ay süpriz oldu ama bu sefer de kalbi durdu. Doktor pıhtılaşma tahlilleri istedi sonuçlar 4 kasımda çıkacak inşallah başka birşey çıkmaz.
işte böyle :)

aynen,hele bir gelsinler dediğin gibi,bi şekilde bakarız.kv ile oturma konusunda eşim benden önce olmaz dedi zaten o konuda şanslıyım,
"sizinle uğraşamam ben kafam rahat olsun" dedi,ne deyim akıllı adam :) inşalah ya,ancak emekli olunca alırız artık evi de...

merhaba canım hoşgeldin,
çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın inşallah...Oğlunu büyütmüşsün,ikincide zorlanmazsın artık,üstelik istiyormuş da...inşallah sonuçların iyi çıkar.

hayırlısı olsun cnm hepsi zor durumlar ama 1.ye bakıp avunmakta büyük bi şans bi nimet bende 2.yi düşünüyorum bakaım akkımızda hayırısı

ohhh maşallah Allah nzarlardan korusun sizi valla böyle akıllı adamlar zor bulunuyor inan ama benimkide öyle sayılır çooook şükür

Canım geçmişte ben de yaşadım aynısını,ilk gebeliğimde hem de,ama o gebelik sağlıksız olduğu için sonlandı dediler,
yani kromozomlarında vs. bir problem olduğu zaman Allah tarafından gelişimi durup atılıyormuş vücuttan.Yani aslında
bizim kahrolduğumuz şey büyük bir mucize...bu açıdan baktığında olay biraz daha katlanılır bir hal alır belki...Geç gelsin sağlıklı
gelsin miniğin....

slmmmm kıslarrr şükür duamı bitrdim duasını okudum aminn deyimm bacılarrr
minikbebiş
hicran4242
ismihan_sultan
elammm(tugce)
zeycan27
msa84(sevda)
gamse20
evlimutluu
sebzel
cisemb
nefesal
cennet06
sonsuz_sorumsuz( adı bnde saklı )
hatice
41 yasini serif 41 ayetel kursü ve duası edildi burdaki bacılarımın adları söledin di RABBİM dualarımızı kabul etsin inş ( tabi ki herkezin cocuk isteyen herkeze rabbim cocuk hamilelere saglıklı kolay dogum )adlarını söyleyemedigim arkadşlar üzlmeyin sizleride dedim ALLAH ellerimizi boş cevirmesin inş

Bakiyorumda beni unutmussun canim. Hiiiihhhh :-( benide okusaydin ya :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…