Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım benim âmin âmin ...Rabbim dualarını kabul eylesin inş herkesin gönlüne göre verir benim leke hala bitmedi bugün 10. Gün sinirim bozuk Rabbim sağlık versin seninde herkesin de dualarını kabul etsin

Allahim kabul etsin inş kapisindan elimizi bos çevirmesin agzina ve yüreğine sağlık seninde canjm benm

Aminnnnnnnnnnnnn canimmmmmmmmmmmm agzina diline yüreğine sağlık allah razi olsun....rabbim yüzümüzü güldürsün

slmm kıslar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun :
bacılarım canlarım ben sizlerin adını demediysem üzülmeyin dedimki kk bütün evlat için el acıp YAR edene yalvaran bacılarımada nasip et YARABBİM dedim üzülmeyin ne olurr canımsınız

Allahim kabul etsin inş kapisindan elimizi bos çevirmesin agzina ve yüreğine sağlık seninde canjm benm
aminnn cümlemnizin inşşşşşşş
Canım benim âmin âmin ...Rabbim dualarını kabul eylesin inş herkesin gönlüne göre verir benim leke hala bitmedi bugün 10. Gün sinirim bozuk Rabbim sağlık versin seninde herkesin de dualarını kabul etsin

aminn canım ne güzel için temizleniyo inş adetin bittigi ay yigenimiz gelirrr

Gunaydin kizlar.. CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

Azap cicegi ccanim cok sagol dualarin icin insallah kabul olur..

Gunaydin kizlar.. CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

Azap cicegi ccanim cok sagol dualarin icin insallah kabul olur..

bebegm cok gecms olsun okadar cok uzuldum kı aglıcaktım nerdeyse inş allhm o duyguyu bır daha yasatr sana cannı skma btanem senı cok sevyoruz

ablaların ennnnnnnnn tatlısı allhm kbul etsın coook saol ıyıkı varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…