Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkese merhaba ben bi şey sorucaktım perşembeden beri sağ kasık tatafımda bi ağrı var batma gibi yumurtlama günü olup geçiyodu normalde bu ay geçmedi internette baktım yumurtalık kisti falan olabilir yazıyodu böyle bir problemle karşılaşan varmı acaba adetime 7 gün var ondanmı bilemediim tedirgin oldum

gamsem bende senin gibiyimm , ayaklarım geri gidiyo walla işe giderken.
bebişi bekliyom hayırlısıya gelse de işyerinde geri sayıma başlasam

Kuzum benjmde ayni öyle walla artik baydi bide bizde yıllık izin filanfa yok 7senedir çalışıyorum yoruldum cok melegim gelsede bende biran önce is stresini atsam yaf

bayramda 9 gün şimdi de 4 gün walla iyi alıştımm yatışaa

hehe senin bayağı olmuş tembelleşme zamanın gelmiş de geçiyor bile bu tatiller yumyum zamanına gelmiştir inşallah
Biz çalışıyormuşuz herzamanki gibi malesef aman bebek olsa bende biraksam isi yaa off
tüh ya (((

Kuzum benjmde ayni öyle walla artik baydi bide bizde yıllık izin filanfa yok 7senedir çalışıyorum yoruldum cok melegim gelsede bende biran önce is stresini atsam yaf

e yuh yıllık izin de yok ne demek. abartmışlar iyice. eti olacaklar bir de. bu firmalar büyüdükçe daha da mı cimri oluyrlar ne

eveeet 6 günüm kaldı,belirti aramıyorum geçen söz verdim ya sadece bekliyorum siz neler yapıyosunuz?

az kalmış hadi hayırlısı, belirti aramamak lazım boşver .bende çatlatma iğnesi oldum cmtesi, yarın da kontrole gidicem bakalım çatlamışmı diye.
çalışmalara devamm

az kalmış hadi hayırlısı, belirti aramamak lazım boşver .bende çatlatma iğnesi oldum cmtesi, yarın da kontrole gidicem bakalım çatlamışmı diye.
çalışmalara devamm

nefesal herkez çifter çifter hamile kaldı hadi benim eşimde sen ol,bizde hoooollllleeeeyyy diyelim ne dersin senin bat ne zamandı?

kötü düşünme hemen canım , kist felan diye.
inşallah hamişsindir ondandır, adetin yaklaşmış bi de . hayırısı olsun hakkında

nefesal herkez çifter çifter hamile kaldı hadi benim eşimde sen ol,bizde hoooollllleeeeyyy diyelim ne dersin senin bat ne zamandı?

ayy inşallah canım yaa . walla o günü görebilecekmiyim yüzümün halini merak ediyorum.
bat 11 kasım , daha var :))

ayy bana da şimdi haber geldi. bize de tatilmiiişşşşş fiyuuuuuuuuuu :13::13:gözümüz aydın. halay çekicem valla çok sevindim
süperrr :13: sevindim senin için de, yarın “Gravity” izlemeye gidelim bari kocamla o da 3 te çıkacakmış, film gösterimden kalkacak ben gidene kadar :26:

İşte malesef yani ezik gibi çalışıyoruz hep

4 günlük tatil yumyuma geldi cnm . cumartesi iğnemi oldum , pazar mik mik.
kociş bugün çalışıyodu bugn de mik mik, yarın doktora gitcem bakıcak çatlamışmı diye , bakalım ne dicek.

evet okudum azönce. hadi bakalım yarın hayırlı haberleri alırsın canım innnşallah. işyerinin de sana kıyağı olsun bu

Son düzenleme:
süperrr :13: sevindim senin için de, yarın “Gravity” izlemeye gidelim bari kocamla o da 3 te çıkacakmış, film gösterimden kalkacak ben gidene kadar :26:

valla ben alışverişe gitmek istiyorummm.. üstümde başımda doğru dürüst bişeyim kalmadı

İşte malesef yani ezik gibi çalışıyoruz hep

of deme böyle Allah başka dert vermesin bu bişey mi?

çok üzgünüm yaa alyansımı kaybettim

nerde kaybettinki canım??? hatırlıyor musun bari?

ayy inşallah canım yaa . walla o günü görebilecekmiyim yüzümün halini merak ediyorum.
bat 11 kasım , daha var :))
geçmiyo değil mi şu günler benim de 1 haftam var,
hamilelik oldu diyelim bu sefer de değer yükselecek derdi,ilk 8 hafta geçsin düşmesin derdi,,,,,
ayyy şu erkekler ne kadar rahat ya,en çok onlara yarıyor bu iş,biz ne zaman hamile olacağız,nasıl doğuracağız,nasıl büyüteceğiz....yazıııııkk biz ezikmiyiz

kötü düşünme hemen canım , kist felan diye.
inşallah hamişsindir ondandır, adetin yaklaşmış bi de . hayırısı olsun hakkında

inşallah hamileyimdir ama ne bileyim geçen ay hüsrana uğradım o yüzden bu ay çok temkinliyim o yüzden kist falan mı dedim kendi kendime cevapladığın için teşekkürler

aynen yaa biz ezikmiyiz .
erkekler rahat dediğin gibi. testleri de tek bi test , bizim türlü türlü testler bilmemneler.
daha biz yapım aşamasındayız yaa , sonra tabi kese göründümü , kalp atışları derken.o aşamaya bi gelelimde :))
walla bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa yaşayacaklar , ondan sonrası da nasipten öte gitmez .

inşallah hamileyimdir ama ne bileyim geçen ay hüsrana uğradım o yüzden bu ay çok temkinliyim o yüzden kist falan mı dedim kendi kendime cevapladığın için teşekkürler

ilk kez geçen ay denediysen ve hüsrana uğradıysan daha cok yenisin canım , hemen evham yapma ,stres olmaa.
benim 1 sene geçti ama halen yıkılmadım ayaktayım bak

ndoğru onların testleri de bi tane yaaa bir de düşünsene normal zaman da kadınlar bu mik mik işinden uzak dururlar,ama bebek olması için planlı çalışıyoruz oooooohh önceden kura falan gerek kalmadan o da oluyo,ciddi ballı bunlar,,,

aaaa bana ne oldu böyle feminik oldum çıktım bugün,,ama ben bir hamile olayım soracağım benimkine,, canım ne ister ne istemez söyleyeceğim, bu aralar beni üzdük azıcık küsüm ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…