ndoğru onların testleri de bi tane yaaabir de düşünsene normal zaman da kadınlar bu mik mik işinden uzak dururlar,ama bebek olması için planlı çalışıyoruz oooooohh önceden kura falan gerek kalmadan o da oluyo,ciddi ballı bunlar,,,
aaaa bana ne oldu böyle feminik oldum çıktım bugün,,ama ben bir hamile olayım soracağım benimkine,, canım ne ister ne istemez söyleyeceğim, bu aralar beni üzdük azıcık küsüm ona
bu ara küslük var herkeste nedense yaa.inşallah düzelir cnm , olur arada , benimde adete bir hafta kala cok sinirli olurum sende de mi öyle yoksa.
bende bi hamile kalim neler isticem nelerr görücek oo.
ay benim bi arkadaş var adamı köleye çevirmiş resmen . bende öle olucamm
yaaa, inş bulursunçok üzgünüm yaa alyansımı kaybettim
ben alışverişten hiiiççç dönmek istemiyorum ama bayram alışverişini öyle bir abartmışım ki, en küçük bişi bile alsam kocam boşayacak beni artıkvalla ben alışverişe gitmek istiyorummm.. üstümde başımda doğru dürüst bişeyim kalmadı
zaten dünyada maç diye bişi olmasa, eminim tüm kocalar bi level daha yükseltecekler seviyeleriniyoo aksine bu ay çok rahatım,aslında şiddetli tartışmalarım olur du ama baktım aynı tas aynı hamam bıraktım kendime de şaşırıyorum bu günler de,
eve gelir bizim ki kanepeye yayılır,kumanda elde maç maç maç,bende lgilen ilgilen ilgilen,sonra ben hsg çektirdim ya söylemesi ayıp değerlendirilecek günleri hatırlattım,bu da havaya girdi ve "yok aşkım abartma böyle ayarlı günler olmaz bu işler akışına bırak "demesin mi kendimi nasıl kötü hissettim,sonra düşündüm ben ilgilen bizimle, şöyle yapalım böyle yapalım deyince havalanıyo,normal gündelik işlere bile nazlanıyo,bende zavallı aile birliği bozulmasın korkusuyla,planlar yap,sinirlen tartış ne oluyo kendimi yıpratıyorum,hooooooooooop dedim kendime dur orda, madem o rahat sende rahat ol,artık bende ilgilenmiyorum
baktım bu sefer o peşimde şunu yapalım bunu yapalım,tabii ilgisiz olarak biraz zaman geçti 5-6 gün,zor sabrettim ama oldu
kendime kızdım "kızzıııııııım sen bunu daha önce niye yapmadın " diye ama iş şten geçti tabii neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık
çok üzgünüm yaa alyansımı kaybettim
valla ben alışverişe gitmek istiyorummm.. üstümde başımda doğru dürüst bişeyim kalmadı
of deme böyleAllah başka dert vermesin bu bişey mi?
nerde kaybettinki canım??? hatırlıyor musun bari?
yaaa, inş bulursun
ben de tek taşımı kaybetmiştim, 2-3 gün sonra işyerinde çantamı koyduğum yerde buldum. çantamdan oraya yuvarlanmış.
ben alışverişten hiiiççç dönmek istemiyorum ama bayram alışverişini öyle bir abartmışım ki, en küçük bişi bile alsam kocam boşayacak beni artık
zaten dünyada maç diye bişi olmasa, eminim tüm kocalar bi level daha yükseltecekler seviyelerini
yaaa, inş bulursun
ben de tek taşımı kaybetmiştim, 2-3 gün sonra işyerinde çantamı koyduğum yerde buldum. çantamdan oraya yuvarlanmış.
ben alışverişten hiiiççç dönmek istemiyorum ama bayram alışverişini öyle bir abartmışım ki, en küçük bişi bile alsam kocam boşayacak beni artık
zaten dünyada maç diye bişi olmasa, eminim tüm kocalar bi level daha yükseltecekler seviyelerini
evet hatırlıyorum. yemeğe gittik orda parmağıma sigara közü düştü yandı. bende salak gibi yüzüğü çıkardım masaya koydum geri takmayı unutmuşum eve gelince fark ettim. tabi gittik ama nerdeeee
tüh evde falan olsaydı bulunurdu bişekildehemen almışlar mı uyanıklar... neyse canım üzülme olan ona olsun. senin canın sağolsun... derler ya ne varsa onun üzerine gitsin
sağol kuzumm ya. eşimde nazar değiyo sana diyo. iyiki yüzükten çıktı ya senden çıksaydı falan diyo. dünden beri beni teselli ediyo garibim :) hemen gidip alalım yenisini dedi ama almadım
eşin doğru demiş canım. biliyorum çok kıymetli senin için ama asla senden önemli değil. hem Allah nasip etmişse eğer o tekrar sana gelir belli olmaz bu işler. ama gelmezse de üzülme. Allah sağlık versin
bat 8 ekim kızlar( bugün yumurtlamanın 5.günü.. kanda en erken ne zaman çıkar ki bu? gerçekten bu ay yogunum oda degiştiricem küçük odama taşıncam kış için.. temizlik var yazlık kışlık degişimi var.. off ya biran önce varmı yokmu bileyim ona göre daha temkinli davranayım .. inanın elime bişeye vurmaya korkuyorum
ama sen hamile değilmisin takvimin var:44:bat 8 ekim kızlar( bugün yumurtlamanın 5.günü.. kanda en erken ne zaman çıkar ki bu? gerçekten bu ay yogunum oda degiştiricem küçük odama taşıncam kış için.. temizlik var yazlık kışlık degişimi var.. off ya biran önce varmı yokmu bileyim ona göre daha temkinli davranayım .. inanın elime bişeye vurmaya korkuyorum
ama sen hamile değilmisin takvimin var:44:
sen de aynı benim gibisin yaaa...
kızlar bilim adamlarına yalvarıcam, ertesi gün gebelik bilgisi veren sistemin keşfini sağlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?