abla merak etme adlarını solemdgm arkdslar uzulmesın onlarada dua ettım ddı azap ablam
he vllaha dedim el acıp isteyen kk bacılarıma dedim RABBİM duysun inşş sesimizi
he vllaha dedim el acıp isteyen kk bacılarıma dedim RABBİM duysun inşş sesimizi
ama isim verse daha etkili olmaz mıydı
ins canim rabbim yuzunu guldursun diger arkadaslar alinmasinda uzun sure bekleyenlerin hemen hamis kalmasini okadar cok istiyorum kuyaaaa blmyorum ama bu ay hc dsunmedm bebek falan cenaze mevlut falan dırken unuttuk inş benledr
Ayni has aynu hamam kuzum yawwoyy oyy hadi inş kuzucummmmm hoppi hoppiii
şükürr datlım kıymatlım senden bacımm
kızlar ben geldim..
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..
Allah kabul etsin, agzına sağlık..
Bu ay herkes hamile kalıyormuş topik taşınıyormuş..
aminnn bacım inşş hepimizzz sen ben burdaki herkez inşş RABBİMden istiyoz elimizi boş cevirmez inşşşş
ins canim rabbim yuzunu guldursun diger arkadaslar alinmasinda uzun sure bekleyenlerin hemen hamis kalmasini okadar cok istiyorum ku
Ayni has aynu hamam kuzum yaww
Hg sekerim naber
Ehuehuehuuuu ayni valla sekerim toto buyutuyoruznapiim valla evde orda oraya devriliyoruz
sen napion?
Bnde çalışan tayfadanim esram üzülmeBu günde benim gibi çalışan kızçelerim varmııı
Allah kabul etsin, agzına sağ
Bu ay herkes hamile kalıyormuş topik taşınıyormuş..
slmmmm kıslarrr şükür duamı bitrdim duasını okudum aminn deyimm bacılarrr
minikbebiş
hicran4242
ismihan_sultan
elammm(tugce)
zeycan27
msa84(sevda)
gamse20
evlimutluu
sebzel
cisemb
nefesal
cennet06
sonsuz_sorumsuz( adı bnde saklı)
hatice
41 yasini serif 41 ayetel kursü ve duası edildi burdaki bacılarımın adları söledin di RABBİM dualarımızı kabul etsin inş ( tabi ki herkezin cocuk isteyen herkeze rabbim cocuk hamilelere saglıklı kolay dogum )adlarını söyleyemedigim arkadşlar üzlmeyin sizleride dedimALLAH ellerimizi boş cevirmesin inş
Bnde çalışan tayfadanim esram üzülme
Allah soyletmis olsun ins hepicihimiz hamis olariz
Elaammmm ins gelmez kırmızılar ins gelir bebişler ayyy Allahim nasip etsin hepimize bebisler
İyiyim canım çok şükür henüz dr gitmedim canım h sonu kısmet olursa gitmeyi düşünüyoruz.aslında kısmet olursa 8 inci hafta gitmeyi istiyordum ama ben dostinex kullandığım için tedirgin oldum çünkü ilacı kullandığımda hamileymişim progestan kullanıp kullanamayacağımı sormak istiyorum onun için erken gitmek istiyorum canım..sen nasılsın n zaman gitmeyi düşünüyorsun ¿
yaaaa blmyorum ama bu ay hc dsunmedm bebek falan cenaze mevlut falan dırken unuttuk inş benledr
canıııım hsg yüzünden hala sana gülüyorum kızzz,duuur ama hayırdır kimin mevlütü ne oldu canım
Ins bebisin vardir canımcım ins cani gönülden diliyoruminş bebegm inş gelmesın dua edın bna
enıstemn babası vefat ettı abla bayramn 2. gunu gece memlekete gtmk zorunda kaldk cok kotuydu ama aglaya aglaya cnmz cktı 2 gun orda drduk snra ankaraya geldk 7sınde mevlut okuttuk hep destek olduk ensteme ve ablama ablam okadar kotu oldukı kayınbabasını cok severdı bayıldı falan ole abla
Basiniz sağolsun canim Allahim yattığı yeri nur eylesin ins
enıstemn babası vefat ettı abla bayramn 2. gunu gece memlekete gtmk zorunda kaldk cok kotuydu ama aglaya aglaya cnmz cktı 2 gun orda drduk snra ankaraya geldk 7sınde mevlut okuttuk hep destek olduk ensteme ve ablama ablam okadar kotu oldukı kayınbabasını cok severdı bayıldı falan ole abla
Iki gundur cok yogun akintim var bugunde sok kasigima bicaklar sapliyorlar sanki yimirtliyorummmm gitttt gitt gidaaakkkk ama bu sefer ağrılı geçiyor
canım başınız sağolsun biz çalışıyoruz bazı sayfalar atlanıyo,ben kaçırmışım demek yarın bat günün nasıl hissediyosyn gelişmeler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?