Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama isim verse daha etkili olmaz mıydı

bacım ben burda cok söledim adını yazcaklarımı gecmişi oku var canım onlar dedi ben yazdım seni görmemişim adını sölesem tabiki ii olurdu yoktu bazı arkadslar bacım

yaaaa blmyorum ama bu ay hc dsunmedm bebek falan cenaze mevlut falan dırken unuttuk inş benledr
ins canim rabbim yuzunu guldursun diger arkadaslar alinmasinda uzun sure bekleyenlerin hemen hamis kalmasini okadar cok istiyorum ku

oyy oyy hadi inş kuzucummmmm hoppi hoppiii

şükürr datlım kıymatlım senden bacımm
Ayni has aynu hamam kuzum yaww
kızlar ben geldim..

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..

Hg sekerim naber

aminnn bacım inşş hepimizzz sen ben burdaki herkez inşş RABBİMden istiyoz elimizi boş cevirmez inşşşş

Iki gundur cok yogun akintim var bugunde sok kasigima bicaklar sapliyorlar sanki yimirtliyorummmm gitttt gitt gidaaakkkk ama bu sefer ağrılı geçiyor

ins canim rabbim yuzunu guldursun diger arkadaslar alinmasinda uzun sure bekleyenlerin hemen hamis kalmasini okadar cok istiyorum ku

Ayni has aynu hamam kuzum yaww

Hg sekerim naber

napiim valla evde orda oraya devriliyoruz

sen napion?

Bu günde benim gibi çalışan kızçelerim varmııı
Bnde çalışan tayfadanim esram üzülme
Allah kabul etsin, agzına sağ
Bu ay herkes hamile kalıyormuş topik taşınıyormuş..

Allah soyletmis olsun ins hepicihimiz hamis olariz
Elaammmm ins gelmez kırmızılar ins gelir bebişler ayyy Allahim nasip etsin hepimize bebisler

amiiiiiiinn ALLAH razı olsun canım çok mutlu oldum,RABBİM bütün isteyen arkadaşlara nasip etsin inşaallah

Bnde çalışan tayfadanim esram üzülme

Allah soyletmis olsun ins hepicihimiz hamis olariz
Elaammmm ins gelmez kırmızılar ins gelir bebişler ayyy Allahim nasip etsin hepimize bebisler

inş bebegm inş gelmesın dua edın bna

Ben de iyiyim canim. Pazartesi gideyim diyorum bende. Haber ver bize de gidince

canıııım hsg yüzünden hala sana gülüyorum kızzz,duuur ama hayırdır kimin mevlütü ne oldu canım

enıstemn babası vefat ettı abla bayramn 2. gunu gece memlekete gtmk zorunda kaldk cok kotuydu ama aglaya aglaya cnmz cktı 2 gun orda drduk snra ankaraya geldk 7sınde mevlut okuttuk hep destek olduk ensteme ve ablama ablam okadar kotu oldukı kayınbabasını cok severdı bayıldı falan ole abla

Son düzenleme:
inş bebegm inş gelmesın dua edın bna
Ins bebisin vardir canımcım ins cani gönülden diliyorum

canım başınız sağolsun biz çalışıyoruz bazı sayfalar atlanıyo,ben kaçırmışım demek yarın bat günün nasıl hissediyosyn gelişmeler var mı?

canım başınız sağolsun biz çalışıyoruz bazı sayfalar atlanıyo,ben kaçırmışım demek yarın bat günün nasıl hissediyosyn gelişmeler var mı?

abla hc belrtı faln yok napcm blmyorum bu ay hc takmadım bebegı ama adet gunum geldı dye okdar kotuym kı smdı aglıcm nerdeyse ya bu kez de olmadysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…