Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amiiiiiiinn ALLAH razı olsun canım çok mutlu oldum,RABBİM bütün isteyen arkadaşlara nasip etsin inşaallah
aminnn aminn inş bacımmm
inş bebegm inş gelmesın dua edın bna
dualarımız seninle kuzumm

başınız saolsun mekanı cennet olsun bacım

abla hc belrtı faln yok napcm blmyorum bu ay hc takmadım bebegı ama adet gunum geldı dye okdar kotuym kı smdı aglıcm nerdeyse ya bu kez de olmadysa

aaaaa ama olmadı şimdi bak böyle yaparak var olanı da düşürebilirsin biliyormusun,bu yumurtaları küstürme olayına inanıyorum,çünkü sinir sters hormonları kötü etkiliyo,evet çok zor bende çekiyorum bunu,ama şöyle düşünelim bir vakti saati var inşaallah,onu bekliyoruz,bu ay olmazsa öbür ay o da olmazsa diğeri,eyvah yine olmadı yerine önümüzdeki maçlara bakalım olsun
bak ben hsg ye de çok güveniyorum sendebak çok az kaldı inşaallah umudunu nasibini kaçırma def et şeytanı RABBİne sığın,unutma bu bizim imtihanımız şeytanı değil,tevekkülümüzle RABBİMİ zi sevindireceğiz

ne güzek konuştun bacın ALLAH razı olsun bizlere umut verdin

ne güzek konuştun bacın ALLAH razı olsun bizlere umut verdin

estağfirullah eğer katkım olduysa ne güzel,veren O(cc) zamanı belli ,bak en azından şöyle düşünelim bizler,ayrı ayrı şehirler de yaşıyoruz ,birbirimizi görmedik,ama dualarımızda birlikteyiz birbirimizi teselli ediyoruz,ilk ay hamile olsaydık bunlar yaşanmayacakmış,sen bana dua edecekmişsiin nasibimiz varmış ani bu ne muhteşem birşey,
herşeyi burdan öğrendik sevindik,üzüldük bunu bu zamanda ailen bile sınırlı yaşıyo ama burada hergün birbirimizi takip ediyoruz ben çok şükrediyorum

cansınızzz cannnnn

cnm ozel yerıne devlete gtmeyı dsunmezmsın cnku orda bedaava oyuzden bz yaptrdk hc para odemdk

Bebeim bn kendim icin sormadim.arkadasimin internetinde sorun var onun adina sordum.ozele gitmek istiyor kendileri :) bn daha 3 cu ayimdayim olmazsa bnada o yollar gozukucek :) cok tsk ederim cvp verdigin icin

nasılsınız kızlarrr cumhuriyet bayramınız kutlu olsun

ne zamandır giremediğim için baya geçmişi okumakla geçti zamanım monbebe çok üzüldüm allah bir dhaa yaşatsın tam yaşatsın inşallah verende alanda o ondan umut kesilmez

cisemb kuşummm beni merak etmişsin kuzenımın düğününe gitmiştim bayadır giremedim bende sizleri çok merak ettım

yeni bir hamilemiz var brlj allah sağ salim kucagına almayı nasıp etsın analı babalı inşallah

Topragim hg nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…