Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bugun herkesın tatıl bır tek ben calısıyorum her halde kımsecıkler yokkkk mu

Allah kabul etsin insallah canim

bayanlarrr benım ılıskımın uzerınden 35 gun gectı maalesef tek ılıskı oldu ve kan testı yaptırdım 0.01.....sızce gec döllenme olayı varmıdır bıde bu gec döllenme nasıl oluyor

bayanlarrr benım ılıskımın uzerınden 35 gun gectı maalesef tek ılıskı oldu ve kan testı yaptırdım 0.01.....sızce gec döllenme olayı varmıdır bıde bu gec döllenme nasıl oluyor

gebe olman mumkun degil cnm.
en guzeli bir dr.a basvurman. sanirim.hala adet olmadin. sebebini ogrenirsin boylece.

gec dollenme: ortalama 28 gunde adet olan birisinin yumurtlama gunu 14. gundur. ama bazen yumurtlama 21.-22. gunde de gerceklesebilir ve o zaman dollenme olur. buna gec dollenme denir.

pekı tek ılışkıyle gec döllenme olabılırmı hanı spermler 3 gun canlı kalabılıyorlar ya onun ıcın sordum gecıkmelı gundede ılışkı olması gerekıyomu

pekı tek ılışkıyle gec döllenme olabılırmı hanı spermler 3 gun canlı kalabılıyorlar ya onun ıcın sordum gecıkmelı gundede ılışkı olması gerekıyomu

seninki gec dollenme degil cnm. olmamis. eger olsaydi kan degerin negatif olmazdi.hem uzerinden 35 gun gecti diyorsun. benim iliskiden 9 gun sonra idrar testim bile pozitifti. iliskiden max. 14 gun sonra kanda pozitif cikar. senin durumun baska birsey. dr.a basvurmanda yarar var.

Irkçılıksa bu eğer, evet ırkçıyım Türklüğümle binlerce kez gurur duyuyorum... Ne mutlu Türküm diyene... En güzel bayramımız kutlu olsun...

burda okumuştum bazılarınınadetı bır hafta gecıkıyomuş negatıf cıkıyomuş daha sonra pozıtıf cıkıyomuş gec döllenme olduğu ıcın

teşekkür ederim canım, Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin

cnm merhaba...büyümüş senin miniş maşallahhhhh subhanallahhhh bu hafta kolları bacakları tamamen çıkıyo senin tontişin :) darısı benim minişin başına :) sana bişi soracam cnm, ben 15 gün önce baktırmıştım beta hcg 1300 falandı, geçenlerde hafif kanamam olunca 10000 çıktı...hep ikiye mi katlanıyo? doktor normal dedi ama

amin cnm..buyuyor bakalim. cumartesi dr.daydim. kolu-bacagi-gozu-agzi-burmu var masallah ) buyiyr bakalim. insallah boyle devam ederiz.

senin kanaman icin kesin ilac vermis olmasi lazim. ozellikle bebeginin kalp atisi varsa sakin korkma o kanama ve lekelerden. bende de oldu biliyrsundur. hala porgestan aliyrm.
tam haftalarini hatirlamiyrm. ama belli bir haftay kadar bethcg iki gune bir ikiye katlar. sonra 3 gune bir ikiye katlar. sonra 4 gune bir katlar. yani haftaya gore katlama gunu degisir. 9. haftada tavan yapar ki cogu anne bu haftada daha cok kusar. daha sonrada azalmaya baslar. cunku artik bebegi yasatma gorevi yumurtaliktan plesentaya gecer (bu zamana kadar yumurtalaik betahcg salgilar). bu surede yaklasik 12haftayi buluyr sanirim cnm. max 3 ay diye biliyrm.
uzun larin kisasi suan senim degerin guzel. hic korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…