hg cnmcım
nasılsınız canım arkadaşlarımm ay özledim sizi ya
nasılsınız canım arkadaşlarımm ay özledim sizi ya
Kizlar ozel hastanede sperm tahlili ne kadara yapiliyo biliyomusuz?
slmmmm kıslarrr şükür duamı bitrdim duasını okudum aminn deyimm bacılarrr
minikbebiş
hicran4242
ismihan_sultan
elammm(tugce)
zeycan27
msa84(sevda)
gamse20
evlimutluu
sebzel
cisemb
nefesal
cennet06
sonsuz_sorumsuz( adı bnde saklı)
hatice
41 yasini serif 41 ayetel kursü ve duası edildi burdaki bacılarımın adları söledin di RABBİM dualarımızı kabul etsin inş ( tabi ki herkezin cocuk isteyen herkeze rabbim cocuk hamilelere saglıklı kolay dogum )adlarını söyleyemedigim arkadşlar üzlmeyin sizleride dedimALLAH ellerimizi boş cevirmesin inş
bayanlarrr benım ılıskımın uzerınden 35 gun gectı maalesef tek ılıskı oldu ve kan testı yaptırdım 0.01.....sızce gec döllenme olayı varmıdır bıde bu gec döllenme nasıl oluyor
gebe olman mumkun degil cnm.
en guzeli bir dr.a basvurman. sanirim.hala adet olmadin. sebebini ogrenirsin boylece.
gec dollenme: ortalama 28 gunde adet olan birisinin yumurtlama gunu 14. gundur. ama bazen yumurtlama 21.-22. gunde de gerceklesebilir ve o zaman dollenme olur. buna gec dollenme denir.
pekı tek ılışkıyle gec döllenme olabılırmı hanı spermler 3 gun canlı kalabılıyorlar ya onun ıcın sordum gecıkmelı gundede ılışkı olması gerekıyomu
seninki gec dollenme degil cnm. olmamis. eger olsaydi kan degerin negatif olmazdi.hem uzerinden 35 gun gecti diyorsun. benim iliskiden 9 gun sonra idrar testim bile pozitifti. iliskiden max. 14 gun sonra kanda pozitif cikar. senin durumun baska birsey. dr.a basvurmanda yarar var.
nasılsınız kızlarrr cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
ne zamandır giremediğim için baya geçmişi okumakla geçti zamanım monbebe çok üzüldümallah bir dhaa yaşatsın tam yaşatsın inşallah verende alanda o ondan umut kesilmez
cisemb kuşummm beni merak etmişsin kuzenımın düğününe gitmiştim bayadır giremedim bende sizleri çok merak ettım
yeni bir hamilemiz var brlj allah sağ salim kucagına almayı nasıp etsın analı babalı inşallah
seninki gec dollenme degil cnm. olmamis. eger olsaydi kan degerin negatif olmazdi.hem uzerinden 35 gun gecti diyorsun. benim iliskiden 9 gun sonra idrar testim bile pozitifti. iliskiden max. 14 gun sonra kanda pozitif cikar. senin durumun baska birsey. dr.a basvurmanda yarar var.
cnm merhaba...büyümüş senin miniş maşallahhhhh subhanallahhhh bu hafta kolları bacakları tamamen çıkıyo senin tontişin :) darısı benim minişin başına :) sana bişi soracam cnm, ben 15 gün önce baktırmıştım beta hcg 1300 falandı, geçenlerde hafif kanamam olunca 10000 çıktı...hep ikiye mi katlanıyo? doktor normal dedi ama
teşekkür ederim canım, Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?