Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

burda okumuştum bazılarınınadetı bır hafta gecıkıyomuş negatıf cıkıyomuş daha sonra pozıtıf cıkıyomuş gec döllenme olduğu ıcın

bebek fikrine o kadar takilmissin ki yazdigimi tam anlayamiyorsun sanirim canim. soyle izah edeyim. diyelim dedigin gibi gec dollenme oldu. yani iliskiden 35 gun gecmis. ama 3 gun sperm yasadi. bunlari sen yazmistin. o zaman senin yumurtan dolleneli 32 gun gecmis olmasi lazim. yani gebe olsaydin %100 degil %1000 pozitif cikardi. seninki kesinlikle gebelik yada gec dollenme degil.umarim aciklayici olabildim.

cnm progestan verdi bana da doktorum. oral alma bulantı baş dönmesi yapar dedi öyle diyince ben de vajinal kullandım hep...sen agız yoluyla mı alıyodun ilacı? 10 gün kullandım şimdi bitti bikaç güne tekrar kontrole gitcem. içim rahatladı cnm ya çok teşekkürler ben de panikledim bi an değerim düşük mü diye...

cnm. yeni kutuyu al hemen. dr.a giden kadar kesme sakin ilaci. muhtemelen devam ettirecektir sana da.
bana vajinal yada agizdan al dedi. ben agizdan aliyrm. ciddi uyku yapiyr. arada da bas donmesi. ama sukur iiyiz. surekli yatmak zorunda olmak yoruyr tabi beni. buna da sukur

Ewet geldim bende kimse yik canimda skildi kimsecikler yok stresli bi ay olcak benim icin simdiden stresi basti ama kendimi yatistiriyorum stresten hic olmicak diye
niye bu kadar stres yaptın ki canım:26:

nbr cnm? napıyosun?

Bebişim nerlerdesin yawww minik kus nasil

Ben iyiyim canım uç gündür çok yoğun akintim var bugun kasiklarim patlayacak derecede ağrıyor yumurtluyorum ama ilk kez bu kadar ağrılı oluyor

Yumrta catlatma tedawisi goruyorum bu ay yarin doktorda randewum war. Klomen kullandim simdi igne werecek bu ay artik olsun cok isriyorum coookk

bebeği hissetmek çok başka bi duygu ama yaaa, her türlü çileye değer :) alırım ilacı tekrar o zaman, benim kanama sadece uçak yolculuğundan sonra ve biraz yorulunca oldu öyle aşırı falan değildi ama önlem alalım dedik...benim bebiş hiperaktif olacak kesin, bi türlü yatamıyorum en fazla 30 dak :) çok sıkılıyorum ben de yatarken ya...sabah bulantılarım başladı, kokulara dayanamıyorum, çok erken yoruluyorum, 2 haftada 2 kilo aldım ama bebişim için hepsine değer...

bulantılarım yüzünden mutfağa giremiyorum cnm, k.v mi çağırdım pek giremedim nete dün akşam da misafirim vardı tüm gün hazırlık yaptım...bugün de hava çok güzeldi eşimle dışarı çıktık ama ne çıkmaydı tartıştık geri geldik...

12.gunum yarin hayatim cumayada igne wurdurur bi baksin buyukligune bakalimda sen nasilsin adet oldun mu yada kac gun war bata

Himmm ben hep 12.gun cat ignesi oldum canım yumurtalar uygundu....bende dediğim gibi ağrılar vat yumurtaliklarda feci agriyorlar belimde agriyi bu ay klomen kullandım bende ama cat ignesi olmicam...çalışma donemindeyim 14.gunum bugun

Ayy bu ara kimle konuştuysam esiyle tartismis ins ufak bi konudur ve hallolur canim....

Sabret canim ins geçecek bulantilarin çok yormamaya dikkat et kendini

benimki de hep lekeydi cnm. ama hala ilaci aliyrm.
ben diyrdum gebeler ucak yolculugu yaomayin diye cunku benim ilk bebekte basima geldi ve dusuk yaptim. aman dikkat...
ama kilona dikkat et cnm. cok hizli almissin. bak benim dr yeni yasak listesi verdim istersen dr.una bir danis.

salam;sosis,sucuk,hamur isi,kahvenin her turu,1 porsiyondan fazla meyve; gazli icecekler yasak.

et,balik,tavuk ve sebzeler serbest. ama cig ete dokunmayacaksin. eldiven kullanmalisin.

Ayy 2gun war aramizda akinti falan yok bende ama catlatmadan sonra sislik falan cok oluyo bakalim ya cok korkuyorum

çok yemekten kilo almadım cnm, söylemesi ayıp feci kabızlık çekiyorum...o şişkinlik yapıyo...doktoruma sordum kilo işini, sen çok zayıfsın 2 kilo egale edilebilir dedi ama şimdi daha özenli davranıyorum...hamur işi çok çok nadir yiyorum, meyve sebze yiyorum genelde, yürüyüş yapmaya çalışıyorum 20-30 dak...salam sucuk normalde de tüketmem, ete hiç hiççççççç dokunamam zaten eldiven bile olsa...görüyosun ya ben çok takıntılıyım :)

Sevindim canım özür dilemeden olmuyo zaten bende zorla dilettim geçen gün yasasin kotuluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…