Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Zeycan yazdı da aklıma geldi. benim kuzenimin de eşiyle arası çok kötü. bir de ortada 1,5 yaşında bir çocuk var. sizden ricam onun için de dua okur musunuz???? adı Fatma... Allah razı olsun şimdiden.......
ben okurum bitanede fatma icin RABBİM yuvasını bozmasın inş
abla dundu gunum

oyyyyyyyyyyyyyyyyy kıss amann agır kaldırmaa mendilimi hazır edeyim şimdiden
inş yaaaa 1 gun gectı dye sevnyorum ama adet olurum dyede gerı sevnmyorum

dr kırmızı leke yok akıntı geliyomu uçundan dedi bnde yok dedim şükürrr cokk saol bacım ayy vlla iyiki varsınızzz

Zeycan yazdı da aklıma geldi. benim kuzenimin de eşiyle arası çok kötü. bir de ortada 1,5 yaşında bir çocuk var. sizden ricam onun için de dua okur musunuz???? adı Fatma... Allah razı olsun şimdiden.......

Okudum Allah kabul etsin .insallah duzelir buran once.
Arada cocuk olunca daha bi kotu oluyor Allah yardimci olsun

Vayyyy.. eşin hem çok centilmen hem de sana gerçekten aşık maşallah size

evet kesinlikle canım katılıyorum ... teşekkür ederim çok sağolll.......

Nice yillara canim
Saglik , mutluluk ve bebisinle insallah

sağol ttalım teşekkür ederim inşallah en byük dileğim bu zaten

iyiyim Allaha şükür canım sen nasılsın ??? teşekkür ederim canım sağolll aminnnn

bende bayıldım tatlımmm allah nice mutlu beraber yıllar nasip etsin size inşallah

inşallahhh canım çok çok teşekkür ederim sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmm

tabiki nedemek canım ederiz etmezmiyiz hiççç inşallah en kısa zamanda düzelirrrr aralarııı

yok geckmedı cnm bı gun falan one atardı yada tam gunmde olrdum

ayyyy hadi Tuğçeemmmm.. hayırlısıyla ver bu ay bize müjdeyi :81: bebişine ilk şarkıyı ben yazarım söz

ben okurum bitanede fatma icin RABBİM yuvasını bozmasın inş

dr kırmızı leke yok akıntı geliyomu uçundan dedi bnde yok dedim şükürrr cokk saol bacım ayy vlla iyiki varsınızzz

amin canım çok sağol Allah razı olsun

Okudum Allah kabul etsin .insallah duzelir buran once.
Arada cocuk olunca daha bi kotu oluyor Allah yardimci olsun

Allah razı olsun canım. amin çok sağol. evet çocuk olunca daha da zor. Rabbim kabuşl etsin dualarınızı

Son düzenleme:

canım okuruz tabi.. inan benimde erkek kardeşim gelinimize eziyetli .. öyle yalvarıyorum ki düzelsinler iyi olsunlar.. ama olmadı.. en son bi hoca varmış gidip dua yazdırcam.. kızmayın ama günah falan diye.. ben kendim için degil kötülük için degil.. sırf bebekli bi yuvanın huzuru için yaptırcam inşallah.. Allahım yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin.. en önemlisi o.. çocuktanda önemli bence..

:103::103::103::103::103::103: b izde sni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kizlar cumartesi ilk doktor randevumuz var. Ben cok tedirginim daha onceki kaybimdan dolayi.

Ruyamda doktora gidiyorum sen hamile deilsin ki diyo bana. Esim de bi an once gidelim dedi o yuzden pazartesiyi beklemiyorz cumartesi gitcez.

Lutfen bnm icin dua edin olumsuz bisey duymayayim.:18:

ayyyyyyy bebegm bk heycan yaptım inş olmm nolur dua edın nolurrrrr

nie kızalım canım dünya bile dua üzerine kurulmuş yani benimde var muskam hiç çıkartmam korkutuyorlar beni die yazdırmıştım bende memnunum allaha şükür hiç korkmuyorum artık geceleri fln

canım bence bir hafta beklemene gerek yok.. başka bi doktora.. cihazları iyi olan bi yere git.. ve vajinal muayene ol.. en garantisi o.. ne demek yolc sac vardıda efendim şimdi yok oldu.. o nedir ya.. oyun mu oynuyoz.. al yarına randevunu ikigün önce böle böle ölçünlerim vardı de fotoları götür yanında.. bi konuş bakalım..iki günde kaç mm büyümüş kese düzgün,gergin ve yuvarlakmı.. içinide ferah tut.. doktor hatası diye geçiyo benim içimden inan ki..

Allah razı olsun canım. aman güvendiğin bir hoca olsun bir de tek gitme ne olur ne olmaz. sen tedribirini de al da... aslında huzur olmayan yerde çocuk daha kötü oluyor. sorunlu büyüyor. ama kuzeniminki halledilemeyecek bişey değil. ama çok fazla büyüdü sorunlar. senin de kardeşinin yuvasına Allah huzur versin inşallah. paran da evladın da olsa yuvada huzur olmayınca bunlardan bişey anlamıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…