daha önce gecikmemişti dimi?
amin canım çok sağol
Allah razı olsun Hicranım. Rabbim gönlünüze göre versin
ben okurum bitanede fatma icin RABBİM yuvasını bozmasın inşZeycan yazdı da aklıma geldi. benim kuzenimin de eşiyle arası çok kötü. bir de ortada 1,5 yaşında bir çocuk var. sizden ricam onun için de dua okur musunuz???? adı Fatma... Allah razı olsun şimdiden.......
abla dundu gunum
oyyyyyyyyyyyyyyyyy kıss amann agır kaldırmaa mendilimi hazır edeyim şimdiden
inş yaaaa 1 gun gectı dye sevnyorum ama adet olurum dyede gerı sevnmyorum
dr kırmızı leke yok akıntı geliyomu uçundan dedi bnde yok dedim şükürrr cokk saol bacım ayy vlla iyiki varsınızzzcanım yüksek değil zaten değerler vardır belli bir dğer arasında olması gerekiyor eğer düşük veya yüksekse kırmızıyla veya koyu renkle belirtiliyor test sonucuna bak canım sonuçta birde göğsünden süt gelmiyorsa bulanık görmüyorsan hiç korkma çünkü prolaktin yüksekliğinden bunlar olur diğer adıda zaten süt hormonu :)
Zeycan yazdı da aklıma geldi. benim kuzenimin de eşiyle arası çok kötü. bir de ortada 1,5 yaşında bir çocuk var. sizden ricam onun için de dua okur musunuz???? adı Fatma... Allah razı olsun şimdiden.......
Vayyyy.. eşin hem çok centilmen hem de sana gerçekten aşıkmaşallah size
Nice yillara canim
Saglik , mutluluk ve bebisinle insallah
rose canim nasilsin bugun dogum gununmu tebrik ederim insallah gelen yili dogum gununu evladin kucaginda pastandaki mumlarinini sondurerek gecirirsin mutlu hayatin olsun arkadasim hep yuzun gulsun uzun huzurlu hayatin olsun hep insallahEki Görüntüle 844586 Eki Görüntüle 844587 Eki Görüntüle 844588
bende bayıldım tatlımmm allah nice mutlu beraber yıllar nasip etsin size inşallah
Zeycan yazdı da aklıma geldi. benim kuzenimin de eşiyle arası çok kötü. bir de ortada 1,5 yaşında bir çocuk var. sizden ricam onun için de dua okur musunuz???? adı Fatma... Allah razı olsun şimdiden.......
yok geckmedı cnm bı gun falan one atardı yada tam gunmde olrdum
ben okurum bitanede fatma icin RABBİM yuvasını bozmasın inş
dr kırmızı leke yok akıntı geliyomu uçundan dedi bnde yok dedim şükürrr cokk saol bacım ayy vlla iyiki varsınızzz
Okudum Allah kabul etsin .insallah duzelir buran once.
Arada cocuk olunca daha bi kotu oluyor Allah yardimci olsun
evet kesinlikle canım katılıyorum ... teşekkür ederim çok sağolll.......
sağol ttalım teşekkür ederim inşallah en byük dileğim bu zaten
iyiyim Allaha şükür canım sen nasılsın ??? teşekkür ederim canım sağolll aminnnn
inşallahhh canım çok çok teşekkür ederim sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
tabiki nedemek canım ederiz etmezmiyiz hiççç inşallah en kısa zamanda düzelirrrr aralarııı
Kizlar size cvp yazmak istiyorum ama üşeniyorum
ayyyyyyy bebegm bk heycan yaptım inş olmm nolur dua edın nolurrrrrayyyy adı Tuğçeemmmm.. hayırlısıyla ver bu ay bize müjdeyi :81:bebişine ilk şarkıyı ben yazarım söz
amin canım çok sağol Allah razı olsun
Allah razı olsun canım. amin çok sağol. evet çocuk olunca daha da zor. Rabbim kabuşl etsin dualarınızı
canım okuruz tabi.. inan benimde erkek kardeşim gelinimize eziyetli .. öyle yalvarıyorum ki düzelsinler iyi olsunlar.. ama olmadı.. en son bi hoca varmış gidip dua yazdırcam.. kızmayın ama günah falan diye.. ben kendim için degil kötülük için degil.. sırf bebekli bi yuvanın huzuru için yaptırcam inşallah.. Allahım yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin.. en önemlisi o.. çocuktanda önemli bence..
canım ben zaten geç yumurtladım :) bu ay ateş ölçtüm ben 18. gün yumurtlama ve ilişki oldu... yani benim normal gebeli haftam 7+1di dün... ama geç yumurtladığım için 6+4 -5 işte yani 6+5 de 23mm kese normal gibi geliyor ama benim anlamadığım nasıl bir büyüme bekliyordu ki küçük geldi... onu anlayamadım. ne olacak göreceğiz ama korkmuyor değilim... yani bir gerilik yok günde 1 mm geliştiğini düşünürsek... ama bilemedim ben şimdi... bir arkadaşa sordum doktor gelişme varsa eğer küçük demesi saçma dedi ama bilmiyorum doktorumu seviyorum iyide bir doktordu bilemiyorum ki
Cansiniz caaannyazma tatlım boşver harcama enerjini
Kizlar size cvp yazmak istiyorum ama üşeniyorum
:103::103::103::103::103::103:b izde sni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kıyamam ben sana ya... haklısın tabi.. inşallah gelmezler canımmmmmmmm... birkaçgün bekle bakalım sonra da yap testini biz de burda kutlama yapalım
hastasın diye mi üşeniyorsun ccanım ........ olsun canın sağ olsun ......
ayyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür eederimmmmm
canım okuruz tabi.. inan benimde erkek kardeşim gelinimize eziyetli .. öyle yalvarıyorum ki düzelsinler iyi olsunlar.. ama olmadı.. en son bi hoca varmış gidip dua yazdırcam.. kızmayın ama günah falan diye.. ben kendim için degil kötülük için degil.. sırf bebekli bi yuvanın huzuru için yaptırcam inşallah.. Allahım yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin.. en önemlisi o.. çocuktanda önemli bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?