Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sagol cicim sanada geçmiş olsun sen daha çok dinlenmen gerek yat bol bol yoksa gecmez bu meret

Sagol canim bütün kemiklerim dökülüyor

Sagol kuşum aaa doğru canım aksama atesli bi mik mik beni bekliyo

dikkat et kendine bol bol mandalina yeee ben günde 2 3 tane yiyorum mutlakaa......
akşama giremem diye şimdiden geldim bir bakınayım dedim malummmmmmm bugün doğum günü çocuğuyum

canım hem dertleşmek hem durumu tartışmak istersen bişeyler yazmak isterim.. yinede o konuda konuşmak istemeyebilirsin diye sorayım dedim..

okudum canım rabbim kardeşininde cümlemizinde yuvalarına huzur versin inşallah..

canım benim dualarımız hep seninle biliyorsun. inşallah salı günü güzel haberleri alırsın da hem senin hem bizim içimiz rahatlar. ama o güne kadar ağlamanın, sızlanmanın sana faydası olacak mı? o ihtimal aklında zaten şuan. ama onun üzerine kendini daha da fazla yıpratman ne işe yarayacak? peki ya korktuğun gibi değil de bebeğin oradaysa? o gne kadar onu üzmen doğru mu? sen Allaha dua et ve havale et canım. tevekkül et....

selaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
hgg bacımmmmm

neden okumuyalım ki hemen okuyom bacımm RABBİM kimsenin yuvasını bozmasın inşş

dikkat et kendine bol bol mandalina yeee ben günde 2 3 tane yiyorum mutlakaa......
Akşama giremem diye şimdiden geldim bir bakınayım dedim malummmmmmm bugün doğum günü çocuğuyum

iyiki dogdun bebegim mutlu yillar rabbim sana en kisa zamanda bebegini kucagina almayi nasip etsin seneye bebisinle girersin insallah dogum gunune cok sewiyoruz seni iyi ki warsin

Dun agliyodum cok kotuydum bende oyle hissetmeye baslamistim ama bi lafi beni cok rahatlatti ben seni her halinle sewiyorum uzme kendini demesi bni mutlu etti

ne güzel canım hep mutlu etsin senı her sözuyle güldürsün yüzünü inşallah

allah yardımcısı olsun canım inşallah hersey yoluna girer

canım hem dertleşmek hem durumu tartışmak istersen bişeyler yazmak isterim.. yinede o konuda konuşmak istemeyebilirsin diye sorayım dedim..
yok tatlım dertleşmek her zaman iyi gelir... kese 25mm olmadan bebek gözükmüyormuş bunu biliyorum benim kesem 23mm... ayın 15inde kesem 3mmdi... 22 sinde 16mm... 30 unda 23 mm... bu gelişimi az buldu doktorum... daha fazla büyümüş olması gerekirdi diyor ama günde 1mm büyüdüğünü düşünürsek çok küçük değil aslında... bana biraz bizi yanlış haftada çağırdı gibi geliyor ama neyse... alttan bakmadı... karnımdan baktı... geçen hafta yolk sac ı gördük bu hafta onuda göremedi.. yani biraz doktor ihmali olduğunu düşünüyorum amaaaaa... tabiki kesede gerilik oluşmuşta olabilir... kafam çok karışık yani anlayacağın ne yapacağımı bilemedim bir arkadaşın doktorunu tavsiye ettiler salı gününe randevu aldık bakalım salı günü gidicem oraya aynı şeylerse zaten yapılacak bişey yok... olanlar bundan ibaret... söylemek istediğin bildiğin varsa seve seve dinlerim beni bitiren asıl olay kesinlik olmaması tamam gelişmiyorsa gebelik sonlanacak çok üzüleceğim belki ama yeniden çalışmalara başlayacağız ve yenisi olur... eğer gelişiyorsa kuzumu boşu boşuna üzüyorum beni bitiren olay bu belirsizlik...

yok yaa hiçbir zaman gitmesinler ben dayanamam düşünmesi bile korkunç.. biri gidecekse illaki ben giderim o dursun

kimse hiç bir yere gitmemisin otorsun oturduğu yerde yanyana otursunlar öpüşsünler koklaşsınlar geçinip gitsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…