sagol cicim sanada geçmiş olsun sen daha çok dinlenmen gerek yat bol bol yoksa gecmez bu meret
Sagol canim bütün kemiklerim dökülüyor
Sagol kuşumaaa doğru canım aksama atesli bi mik mik beni bekliyo
dikkat edin kendinize bu havalar aldatıyor insanı gündüz ılık gece soğuk ......
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn heele heele birde çocuk varsa daha da zorrr
zeycanım 10 tane okudum... Allah kabul etsin ne için dilediyseniz...
iyiki varsınız canların hepinize tek tek yazmayayım dedim kalabalık olmasın... içim bir garip biraz umudum yok... ama yine de bilemiyorum salı günü başka bir doktora gideceğim randevu aldım... bakalım hayırlısı olsun inşallah dün 6+5'di göremedik kuzumu... ama kendimi üzmemeye de çalışıyorum akşam çok ağladım... çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim... keşke yapabileceğim bişey olsa ama yok...
canım benim ağzına sağlık rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm dualarımız seninle sen üzme kendini moralini yüksek tut rabbim hakkında hayırlı olanı versin...:26::26::26:
dikkat et kendine bol bol mandalina yeee ben günde 2 3 tane yiyorum mutlakaa......
akşama giremem diye şimdiden geldim bir bakınayım dedim malummmmmmm bugün doğum günü çocuğuyum
zeycanım 10 tane okudum... Allah kabul etsin ne için dilediyseniz...
iyiki varsınız canların hepinize tek tek yazmayayım dedim kalabalık olmasın... içim bir garip biraz umudum yok... ama yine de bilemiyorum salı günü başka bir doktora gideceğim randevu aldım... bakalım hayırlısı olsun inşallah dün 6+5'di göremedik kuzumu... ama kendimi üzmemeye de çalışıyorum akşam çok ağladım... çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim... keşke yapabileceğim bişey olsa ama yok...
hgg bacımmmmmselaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar acil duaya ihtiyacımız var kızkardeşim eşiyle ciddi sorunlar yaşıyo ailem yanında değil ne olur ona allah rızası için ayetel kürsi okur musunuz bi tane bile olsa şuan çok ihtiyacı var ben okuyorum...:26::26:
dikkat et kendine bol bol mandalina yeee ben günde 2 3 tane yiyorum mutlakaa......
Akşama giremem diye şimdiden geldim bir bakınayım dedim malummmmmmm bugün doğum günü çocuğuyum
Dun agliyodum cok kotuydum bende oyle hissetmeye baslamistim ama bi lafi beni cok rahatlatti ben seni her halinle sewiyorum uzme kendini demesi bni mutlu etti
Evet canım
Kızlar acil duaya ihtiyacımız var kızkardeşim eşiyle ciddi sorunlar yaşıyo ailem yanında değil ne olur ona allah rızası için ayetel kürsi okur musunuz bi tane bile olsa şuan çok ihtiyacı var ben okuyorum...:26::26:
yok tatlım dertleşmek her zaman iyi gelir... kese 25mm olmadan bebek gözükmüyormuş bunu biliyorum benim kesem 23mm... ayın 15inde kesem 3mmdi... 22 sinde 16mm... 30 unda 23 mm... bu gelişimi az buldu doktorum... daha fazla büyümüş olması gerekirdi diyor ama günde 1mm büyüdüğünü düşünürsek çok küçük değil aslında... bana biraz bizi yanlış haftada çağırdı gibi geliyor ama neyse... alttan bakmadı... karnımdan baktı... geçen hafta yolk sac ı gördük bu hafta onuda göremedi.. yani biraz doktor ihmali olduğunu düşünüyorum amaaaaa... tabiki kesede gerilik oluşmuşta olabilir... kafam çok karışık yani anlayacağın ne yapacağımı bilemedim bir arkadaşın doktorunu tavsiye ettiler salı gününe randevu aldık bakalım salı günü gidicem oraya aynı şeylerse zaten yapılacak bişey yok... olanlar bundan ibaret... söylemek istediğin bildiğin varsa seve seve dinlerim beni bitiren asıl olay kesinlik olmaması tamam gelişmiyorsa gebelik sonlanacak çok üzüleceğim belki ama yeniden çalışmalara başlayacağız ve yenisi olur... eğer gelişiyorsa kuzumu boşu boşuna üzüyorum beni bitiren olay bu belirsizlik...canım hem dertleşmek hem durumu tartışmak istersen bişeyler yazmak isterim.. yinede o konuda konuşmak istemeyebilirsin diye sorayım dedim..
yok yaa hiçbir zaman gitmesinlerben dayanamam düşünmesi bile korkunç.. biri gidecekse illaki ben giderim o dursun
ne güzel canım hep mutlu etsin senı her sözuyle güldürsün yüzünü inşallah
inş bebegm inş ama adet olurum belkı dye tırsıyorumelaaaaammmmm nasılsın kısçemmmmmmmmmm inşallah hamişsindir canım mmmmm
yupppiiiiiiiiii!!!!!! peki ama neden bu kadar durgunsun sen bakim????? ne yapmayı düüşnüyorsun?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?