Cansiniz caaann
Kizlar cumartesi ilk doktor randevumuz var. Ben cok tedirginim daha onceki kaybimdan dolayi.
Ruyamda doktora gidiyorum sen hamile deilsin ki diyo bana. Esim de bi an once gidelim dedi o yuzden pazartesiyi beklemiyorz cumartesi gitcez.
Lutfen bnm icin dua edin olumsuz bisey duymayayim.:18:
Kizlar cumartesi ilk doktor randevumuz var. Ben cok tedirginim daha onceki kaybimdan dolayi.
Ruyamda doktora gidiyorum sen hamile deilsin ki diyo bana. Esim de bi an once gidelim dedi o yuzden pazartesiyi beklemiyorz cumartesi gitcez.
inşallah canım benim.. içini ferah tut.. ben rüyamda aylardır.. bebek emziriyorum bak nerde yokbilinç altın oyun yapıyo sana korkma :)
Evet canim bogaz bademcikler sisti oksuruk var kuru kuru ...birazdan kalkip biseyler iceyim butun kemiklerim eriyip akiyokuşum hastamı oldun sen kıyamm scak bseyler ıc bak bn halen hastayım oksryorum
nbr cnm? geldi mi kırmızılar? dün ya da bugündü di mi bat?
vallahi benimde geçikttii hayırlısı pembe lekelenmem oldu ama gelmedi reglim puffffffffff
niceee mutlu yıllaraaaa
üzülme sakın canım ........ hakkında hayırlısını diliyorum inşallah herşey yolundadırrr......
Evet canim bogaz bademcikler sisti oksuruk var kuru kuru ...birazdan kalkip biseyler iceyim butun kemiklerim eriyip akiyo
Allah razı olsun canım. aman güvendiğin bir hoca olsun bir de tek gitme ne olur ne olmaz. sen tedribirini de al da... aslında huzur olmayan yerde çocuk daha kötü oluyor. sorunlu büyüyor. ama kuzeniminki halledilemeyecek bişey değil. ama çok fazla büyüdü sorunlar. senin de kardeşinin yuvasına Allah huzur versin inşallah. paran da evladın da olsa yuvada huzur olmayınca bunlardan bişey anlamıyorsun...
denızım sen nekedar gzel ferahlatıyosun yaaaaaw
inşallah canım benim.. içini ferah tut.. ben rüyamda aylardır.. bebek emziriyorum bak nerde yokbilinç altın oyun yapıyo sana korkma :)
Dualarimiz seninle canim.Korkularin normall.allahin izni ile olumsuz bisey cikmayacak insallah.Kizlar cumartesi ilk doktor randevumuz var. Ben cok tedirginim daha onceki kaybimdan dolayi.Ruyamda doktora gidiyorum sen hamile deilsin ki diyo bana. Esim de bi an once gidelim dedi o yuzden pazartesiyi beklemiyorz cumartesi gitcez.Lutfen bnm icin dua edin olumsuz bisey duymayayim.:18:
cnm çok güzel geçecek, heyecan okey ama stres yok anlaştık mı? inşallah göreceksin bebişinin kesesini, hiçbir sorun çıkmayacak...güzel düşün ki güzel olsun...dualarım seninle...
çok çok teşekkür ederim canım .......
dualarımız seninle canım ...... stress yapıp hasta olursun sonra dikkat et kendineee
canım bence bir hafta beklemene gerek yok.. başka bi doktora.. cihazları iyi olan bi yere git.. ve vajinal muayene ol.. en garantisi o.. ne demek yolc sac vardıda efendim şimdi yok oldu.. o nedir ya.. oyun mu oynuyoz.. al yarına randevunu ikigün önce böle böle ölçünlerim vardı de fotoları götür yanında.. bi konuş bakalım..iki günde kaç mm büyümüş kese düzgün,gergin ve yuvarlakmı.. içinide ferah tut.. doktor hatası diye geçiyo benim içimden inan ki..
Evet canim bogaz bademcikler sisti oksuruk var kuru kuru ...birazdan kalkip biseyler iceyim butun kemiklerim eriyip akiyo
denızım sen nekedar gzel ferahlatıyosun yaaaaaw
Kızlar acil duaya ihtiyacımız var kızkardeşim eşiyle ciddi sorunlar yaşıyo ailem yanında değil ne olur ona allah rızası için ayetel kürsi okur musunuz bi tane bile olsa şuan çok ihtiyacı var ben okuyorum...:26::26:
ayyyyyyy bebegm bk heycan yaptım inş olmm nolur dua edın nolurrrrr
nbr cnm? geldi mi kırmızılar? dün ya da bugündü di mi bat?
Dualarimiz seninle canim.Korkularin normall.allahin izni ile olumsuz bisey cikmayacak insallah.
canım umarsız olmana sevindim ama kontrolü elden bırakıp da ümitsizliğe kapılmana kızıyorum bi an önce kendine gel ve o minik ellere sahip ol...biraz sert mi oldu ne ama seni düşündüğümden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?