Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım benim.. içini ferah tut.. ben rüyamda aylardır.. bebek emziriyorum bak nerde yok bilinç altın oyun yapıyo sana korkma :)

cnm çok güzel geçecek, heyecan okey ama stres yok anlaştık mı? inşallah göreceksin bebişinin kesesini, hiçbir sorun çıkmayacak...güzel düşün ki güzel olsun...dualarım seninle...

nbr cnm? geldi mi kırmızılar? dün ya da bugündü di mi bat?

vallahi benimde geçikttii hayırlısı pembe lekelenmem oldu ama gelmedi reglim puffffffffff

niceee mutlu yıllaraaaa

çok çok teşekkür ederim canım .......

dualarımız seninle canım ...... stress yapıp hasta olursun sonra dikkat et kendineee

aynen öyle canım.. sagol dikkat ederim

inşallah canım benim.. içini ferah tut.. ben rüyamda aylardır.. bebek emziriyorum bak nerde yok bilinç altın oyun yapıyo sana korkma :)

Bende aylardir erkek bebek goruyorum mas mavi gozlu suyun icindeyiz bilimc alti hep cok dusundugumuz icin

Dualarimiz seninle canim.Korkularin normall.allahin izni ile olumsuz bisey cikmayacak insallah.

cnm çok güzel geçecek, heyecan okey ama stres yok anlaştık mı? inşallah göreceksin bebişinin kesesini, hiçbir sorun çıkmayacak...güzel düşün ki güzel olsun...dualarım seninle...

çok çok teşekkür ederim canım .......

dualarımız seninle canım ...... stress yapıp hasta olursun sonra dikkat et kendineee

Sagolun kizlar gercekten cok stres yapiyorum. Dudagimda ucuk cikti bu yuzden. İnsallah sorunsuz gecer herseyimizz. Bi an once gelsin cumartesiiii

işte tek umudum geçen haftada yolk sacı görmüş olmak... yarın mı gideyim sizce? ne yapacağımı bilemez haldeyim aslında...

hello kızlar..

sabah bir ugramıştım sonra dışarda işlerim vardı çıktım

uçmuş burası wuhuuuu

Evet canim bogaz bademcikler sisti oksuruk var kuru kuru ...birazdan kalkip biseyler iceyim butun kemiklerim eriyip akiyo

canım yutabilşrsen eğer bir diş sarımsak yut hap gibi suyla antibiyotik olduğu için hemen iyi geliyor ben hiç antibiyotik ilaç alıp içmem hep böyle yaparım .......

denızım sen nekedar gzel ferahlatıyosun yaaaaaw

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

haklıısın bebişi çok düşündüğüm zaman bende ya bebiş doğuruyorum yada emziriyorum ........ senden süper psikilog olurmuş arkadaşımmmmmmm neden olmadınnnnnnnnn

5 tane ayetel kürsi, hüvellahulezi ve amenerrasülü okudum...Rabbim aralarındaki huzursuzluğu kaldırır inşallah...

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. haftasonu okuyamayacağım ama pazartesi sabah ilk iş senin güzel haberine bakacağım innnşallah! Rabbim korusun ikinizi de

ayyyyyyy bebegm bk heycan yaptım inş olmm nolur dua edın nolurrrrr

dualarım seninle canımmmm...

nbr cnm? geldi mi kırmızılar? dün ya da bugündü di mi bat?

evet canım bugündü hala gelen giden yok.. adet belirtilerim de geçti... karnım da davul gibi anlamadım

canım umarsız olmana sevindim ama kontrolü elden bırakıp da ümitsizliğe kapılmana kızıyorum bi an önce kendine gel ve o minik ellere sahip ol...biraz sert mi oldu ne ama seni düşündüğümden...

Teşekkür ederim canım haklısın aslında ama ne bileyim bu ay da olmayacak falan gibi geliyor. Garip bir his yani. O minik ellere sahip olmayı ne kadar istiyorum halbuki. Düşününce bile gözlerim dolu dolu oluyor. Bakalım belli olmaz bat yaklaştıkça yine bir heyecan sararsa belirti sormaya başlarım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…